Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Almanca Bilen Hasar Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.02.2020
  • 20 - 50

İş Tanımı

Merkezi Almanya’da bulunan SZU Group, ekspertiz ve ekspertiz raporu düzenleme konusunda Avrupa çapında liderdir. Şirketler grubunun devam etmekte olan genişleme süreci, bize İstanbul/Türkiye’de yeni bir şube açma imkânı sunmaktadır. Bu nedenle, ekspertiz ve hasar yönetimi alanında çeşitlilik arz eden görevlerimiz için, başarılı bir Alman şirketinde çalışmaya ilgi duyan çok sayıda çalışan aramaktayız.

Güncel olarak, İstanbul’daki ofisimizin açılışı ve işe başlaması amacıyla hasar yönetimi alanında birden çok çalışan aramaktayız.

Hasar uzmanı (E/K/D) olarak aracılar, sigortalar ve araç filoları için hasar yönetimi alanında sorumlu olacaksınız. Bunun yanında araç tamirat yönlendirmesi, prim hesaplamaları ve raporların düzenlenmesi (ESA, Renta vs.) görevleriniz arasında yer alacaktır.

Aranan Nitelikler

Görevleriniz:

Sahip olunan önbilgi ve beceri düzeyine göre aşağıdaki görevlerin bir kısmını devralacak birden çok çalışan aramaktayız:

Hasar kayıtlarının işlenmesi: Sisteme kayıt yapılması (e-posta ile), sigortaya bildirim, onayların tekrar kontrol edilmesi, hesaplaşma yazısının temini Araç kayıt ve kayıt sildirmelerinin sisteme işlenmesi ve ilgili taraflara bildirilmesi Sigorta ve/veya sigortalılara faturaların hazırlanması Evrakların sistemde arşivlenmesi Yeni müşteri ve sözleşme bilgilerinin kaydı ESA, Renta, filo listeleri gibi raporların düzenlenmesi, bunların sigorta ve/veya sigortalı ile eşitlenmesi Tamirhane yönlendirmesi Pazartesi-Cuma saat 8-18 ve Cumartesi 8-13 saatleri arasında müşteri hizmetleri hattında müşterilerin sorularını yanıtlamak

 

Teknik gereksinimler:

Ticari eğitim görmüş olmak (Sigortacılık ya da otomobil ticareti alanında) Hasar yönetimi alanında mesleki tecrübe sahibi olmak (Ör.: Sigorta; nakliye, filo yönetimi, araç koordinasyonu vs.) gerekmektedir MS-Office paketini (Word, Excel, Outlook) iyi derecede kullanmak Yazılı ve sözlü olarak çok iyi düzeyde Almanca bilmek İngilizce bilmek gereklidir.

 

Kişisel gereksinimler:

Yüksek düzeyde dürüstlük Yüksek düzeyde ticari/ekonomik düşünme yeteneği ve işlem odaklı çalışma usulü Yüksek derecede kendi kendine organizasyon ve koordinasyon becerisi Esneklik ve yüksek derecede kişisel inisiyatif ve hedef odaklılık Ekip çalışmasına yatkın olmakYüksek derecede hizmet anlayışı ve hizmet düşüncesine sahip olmak

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
MASTER DESTEK ORGANİZASYON VE DANIŞMANLIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şehir Sigorta
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
SOLİBRA LOJİSTİK HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
19.03.2024
BAŞVUR
ELMAS OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
BENZER TÜM İLANLAR