Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Danışmanı ve Kasiyerler

İzmir
  • 21.04.2008
  • 100 - 200

İş Tanımı

İzmir Bornova Forum A.V.M' de çalışmak üzere Full Time / Part Time Satış Danışmanı ve Kasiyerler

Aranan Nitelikler

* İnsan ilişkileri ve iletişimi kuvvetli
* Takım çalışmasına yatkın
* Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek.
* Tercihen yiyecek içecek sektöründe çalışmış olan

Not:
Daha önce aktif olarak çalışmış, emekli olmuş ve çalışma hayatına geri dönmek isteyen veya hiç iş tecrübeleri olmamasına rağmen hayatlarında farklı bir pencere açmak isteyen 40 yaş üstü bayanlar da değerlendirmeye alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İzmir
Son 1 Ay
İzmir
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

Tchibo Kahve Mam.Dağ. ve Paz. Tic.Ltd.Şti

Dünyanın lider kahve üreticilerinden biri olarak 1949 yılından beri 60 ülkede 1300 mağaza ve 120.000 satış noktamızla tüketicilerimize hizmet vermektedir.

1949– Max Herz ve Carl Tchilling-Hiryan, farklı fikirlerini girişimcilik ruhları ile birleştirerek hayata geçirdiler ve müşterilerine posta ile kahve satışına başladılar. Aynı zamanda bugünkü Maxinvest grubun ilk yeri olan dükkanlarını açtılar ve adını Tchilling ve “bean” (kahve çekirdeği) kelimelerinin birleşimi olarak Tchibo koydular. 

2005 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Tchibo, ülkemizde 11 ilde 44 mağazası, online alışveriş keyfi sunan internet mağazası www.tchibo.com.tr ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattı ile sizlerle buluşmaktadır.

Tchibo'nun geleceği, çalışanlarımızın girişimci ruhları ile şekillenmekte, onların fikirleri, coşkuları ve güvenleri, Tchibo’nun başarılı gelişimini sağlayan önemli unsurların başında gelmektedir. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları