Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İşçi (Sözleşmeli)

İzmir
  • 4.12.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Yapı kimyasalları uygulamaları, beton delme, kesme, kırım işleri, filiz ekimi, epoksi ve Poliüretan enjeksiyon, endüstrüyel zemin kaplama, izolasyon konusunda uzman uygulayıcı ve satış hizmetleri

Aranan Nitelikler

Beton delme, kesme, kırım, enjeksiyon, filiz ekimi, epoksi zemin kaplamaları işlerinin bir veya birkaçında çalışmış işçi alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SİMYA MİMARLIK MÜHENDİSLİK
İzmir
Dün
ÇATMA MAKİNA SANAYİ DIŞ TİCARET A.Ş
İzmir
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İzmir
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İzmir
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İzmir
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Tekirdağ - Çorlu, Bursa, Adana, Antalya, Trabzon
Dün
DY YAZILIM VE İLETİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ
Ankara, İzmir, Eskişehir, Konya
Dün
İzmir - Karşıyaka
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TORK MÜHENDİSLİK İNŞAAT SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

Ocak 2005 yılında İzmir'de faaliyete başlayan Tork Mühendislik ve İnşaat, yapı kimyasalları satış ve uygulaması, beton delme-kesme, filiz ekimi, güçlendirme, endüstriyel zemin kaplamaları, izolasyon, kaba ve ince inşaat işlerinde mühendislik ve uygulama hizmeti vermektedir.

İnşaat mühendisleri, inşaat teknikerleri ve konusunda uzman operatörlerden oluşan kadrosu ve geniş teknik ekipmanı ile Tork Mühendislik ve İnşaat, mühendislik çözümlerinde başarılı uygulamalara imza atmaktadır. Zamanında iş teslimi, çalışma disiplini ve projelerin her aşamasında kaliteyi ön planda tutan bir anlayışa sahiptir.

Kısa sürede,birçok büyük inşaat projesinde yer alan Tork Mühendislik ve İnşaat, kesintisiz ve doğru hizmet vermeyi amaçlayarak hızlı ve planlı büyümektedir.

Vizyonumuz ; Genç, dinamik kadromuz ile kaliteden ödün vermeksizin, mühendislik çözüm ve uygulamalarında dünyada kullanılan güncel teknoloji ve malzemeleri kullanarak inşaat sektöründe çalıştığımız firmaların vazgeçilmez iş ortağı olmaktır.
 

TORK MÜHENDİSLİK İNŞ. SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları