Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

HEMŞİRE / DİYALİZ TEKNİKERİ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Adana, Aksaray, Antalya, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, K.Maraş, Konya, Nevşehir, Samsun, Niğde, Kocaeli Gebze, Bursa İnegöl, Bursa Gemlik
  • 22.06.2012
  • 0 - 20

İş Tanımı

Diyaliz sektöründe dünyanın ürün ve hizmetler sunan lider şirketi olan Fresenius Medical Care dünya genelinde 2700'den fazla diyaliz merkezinde 210.000'den fazla hastaya diyaliz hizmeti vermektedir.

Türkiye’deki faaliyetlerine 1998 yılında 3 klinik ile başladığı diyaliz tedavi hizmetini, bugün 26 şehirdeki 59 diyaliz kliniği ve 1600’den fazla çalışanı ile devam ettirmektedir.

Grubumuzda çalışmaya istekli, özel sektörde çalışmanın genel hizmet tarzında yarattığı farka inanan, ekip çalışmasına yatkın ve hasta memnuniyetine önem veren adayları Fresenius’un dinamik ekibine katılmaya davet ediyoruz.

Aranan Nitelikler

- Üniversitelerin ve/veya Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Diyaliz Teknikerliği bölümlerinden mezun
- Tercihen Hemodiyaliz Sertifikasına sahip veya hemodiyaliz konusunda deneyimli
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış



Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Fresenius Medical Care

FreseniusMedicalCare, dünyanın diyaliz sektöründe ürün ve hizmetler sunan lider şirketidir.

Tüm dünyada 100,000'den fazla çalışanı ile Amerika, Asya, Afrika ve Avrupa'da faaliyet gösteren büyük bir dünya şirketi olan Fresenius Grubu' na bağlı FreseniusMedicalCare, FreseniusKabi ve FreseniusProServe Şirketleri vardır. Fresenius, 1462 yılına dayanan tarihçesiyle, 1966 yılında Avrupa diyaliz pazarına girişinden itibaren hızla büyümüş, 1982 yılında Frankfurt Borsası'nda işlem görmeye başlamıştır. 1996 yılında NationalMedicalCare ile Fresenius'un diyaliz bölümünün birleşmesiyle bugünkü FreseniusMedicalCare doğmuştur ve bu tarih itibariyle Şirketimiz New York Borsası'nda da işlem görmeye başlamıştır.

Kronik böbrek yetmezliği olan kişilere ürün ve tedavi hizmeti sağlayan dünyanın en büyük entegre firması olan FreseniusMedicalCare, 25 yıldan fazla süredir sahip olduğu deneyim ve birikimi, kendisini sürekli yenileyerek ve geliştirerek, 100'ü aşkın ülkede, 58.000'den fazla çalışanı ile büyümekte ve ilerlemektedir. Hastalarımızın yaşam sürelerini uzatmak ve yaşam kalitelerini iyileştirmek en büyük hedefimizdir. 2006 yılı 2. çeyreği itibariyle tüm dünyadaki 2085 diyaliz kliniği ile 161,430 hastaya tedavi hizmeti verilmektedir.

Şirket kalite politikamızda da belirttiğimiz gibi: "Bütün çabalarımızın merkezinde İnsanoğlu'nun sağlığı ve refahı vardır. Hastalarımız, çalışanlarımız, ortaklarımız ve tüm toplum için sorumluluklarımızı kabul ediyoruz".

FreseniusMedicalCare, 1996 yılından itibaren Türkiye'de faaliyetlerini yüzde yüz yabancı sermayeli şirket olarak sürdürmektedir. Türkiye'deki yapısını, diyaliz ürünlerinin satış ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren Ürün Şirketi; Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş. , diyaliz tedavi hizmetlerini sunan Hizmet Şirketi; Fresenius Diyaliz Hizmetleri A.Ş. , periton diyaliz ürünlerinin satışı ve hastalara dağıtımı ile böbrek yetmezliği olan hastaların tedavilerinde kullanılan ilaçların eczanelere satışını yapan Fresenius Ecza Deposu Tic. A.Ş. ve diyaliz kan seti üretimi yapan Üretim Şirketi; NovamedGmbH oluşturmaktadır.

Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş., 1996 yılında kurulmuş olup, bugün 5 Bölge Satış Müdürlüğü, 3 Ana Bayi, 12 Yetkili Teknik Servis, su arıtma sistemleri üretim tesisi ve diyaliz solüsyonları üretim fabrikasıyla, kendi kadrosundaki 100'den fazla çalışanı ile tüm Türkiye'de en iyi diyaliz ürünlerini sunmaktadır.

Fresenius Diyaliz Hizmetleri A.Ş., 1998 yılında 3 klinik ile başladığı diyaliz tedavi hizmetini, bugün 26 şehirdeki 59 diyaliz kliniğiyle ve 1600'den fazla çalışanı ile devam ettirmektedir. Ayrıca ilk defa diyaliz konusunda ISO 9001 kalite yönetimi belgesini alarak Türkiye'de bir ilke imza atmıştır.

Fresenius Ecza Deposu Tic. A.Ş., 2003 yılında kurulduktan sonra 2004 yılından itibaren hızlı ve istikrarlı olarak büyüyerek Türkiye' deki organizasyonunu çok kısa bir sürede tamamlamış ve ülkemizdeki tüm periton diyaliz hastalarına gerekli hizmeti verebilir hale gelmiştir. Bugün itibariyle Fresenius Ecza Deposu Türkiye'de 70 çalışanı ile İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Antalya, Bursa ve Kayseri’de toplam 6.250 m2 ‘lik kapalı alanda kurulu 7 ecza deposuyla ile faaliyet göstermektedir.


FreseniusMedicalCare Türkiye, grup düzeyinde ürün ve tedavi hizmeti şirketlerimizin üst düzey yöneticilerinden oluşan Yürütme Kurulu ile yönetilir. Ayrıca Grup Destek Fonkyonları(İnsan Kaynakları, Bilgi Teknolojileri, Kalite Güvence & Uyumluluk, İç Denetim, Bilimsel Danışma Kurulu) ve Grup Mali İşler (Finans & Muhasebe, Finansal Kontrol & Konsolidasyon) her 3 şirkete hizmet vermektedir. Özellikle Almanya'da bulunan FreseniusMedicalCare Genel Merkezi ile ürün, medikal, teknik, araştırma-geliştirme ve yönetim sistemleri konularında Türkiye'deki bölümler koordineli olarak çalışır. Şirketimiz, kendi konularında uzmanlaşmış birer profesyonel olan çalışanlarına, kendilerini mesleki, kişisel ve yönetsel konularda geliştirmeleri için eğitim ve kariyer olanaklarıyla fırsatlar sunar. Ayrıca benzer yaklaşımla, hastalarımız için düzenli ve geniş katılımlı hasta eğitim programları, müşterilerimiz için de gerekli tüm eğitim ve bilgilendirme desteği verilmektedir.

FreseniusMedicalCare Türkiye'nin sunduğu ürün ve hizmetlerle ilgili daha detaylı bilgi ve genel başvurularınız için www.fresenius.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları