Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Biyoloji Öğretmeni

Aydın
  • 10.12.2019
  • 0 - 50

İş Tanımı

Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş. 1991 yılında Aydın’ın ilk özel okulu Başak Kolejini açarak eğitim alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. Bugün, tam kapasite doluluk oranıyla ve 1000’i aşkın mezunuyla Ege Bölgesi’nin özel öğretimdeki dev çınarıdır.

 

Çeyrek asırlık deneyimi arkasında bırakan Başak Eğitim Hizmetleri A.Ş. kendi bünyesinde yaptığı AR_GE çalışmaları neticesinde 2015 yılında Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın ise en kapsamlı matematik müzesini oluşturmuştur. Ayrıca aynı yıl Türkiye’nin ilk Açık Hava Bilim Parkı’nı inşa etmiştir. Tüm deney istasyonlarını; kendi bünyesinde üreten kurum, bugün tüm Türkiye’ye Açık Hava Bilim Parkı konusunda projelendirme yapmakta, materyal temin etmektedir. Birçok ilke imza atan kurumumuz, Singapur matematik yöntemini uygulayarak yenilikçi bir adım daha atmıştır. Montessori modelini anaokullarında uygulayan kurumumuz, Montessori Eğitimi’nin yaygınlaşması için yine Türkiye’de ilk kez Montessori materyallerini üretmiş ve ülkemizin okul öncesi eğitiminin hizmetine sunmuştur. “Montessori Çocuk Akademisi” markasıyla anaokulu bayilikleri vermektedir.

 

Aydın'ın en köklü özel okulu olarak bizlerle beraber çalışmak isteyen, öğrencilerimizi her konuda en üst seviyeye taşımayı amaç edinecek, kurumumuza değer katacak ve Lisemizde görev alacak, Biyoloji Öğretmeni aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin 'Biyoloji Öğretmenliği' bölümünden veya 'Biyoloji' bölümünden mezun ve pedagojik formasyona sahip olan, Özel okullarda en az üç yıl, Biyoloji Öğretmenliği branşında çalışma deneyimi olan, 
  • Öğretmenlik mesleğini severek yapan, başarı odaklı, 
  • Öğrencilerin gelişimine önem veren, onları önemseyen,
  • Eğitimde ezberci değil, yapılandırmacı yaklaşımı benimsemiş, 
  • İnsan ilişkilerinde girişimci, ekip çalışmasına yatkın, empati kurabilen, 
  • Dinamik, üretken, sözlü ve yazılı iletişim becerisi kuvvetli, 
  • Problem çözme, güçlü koordinasyon ve organizasyon becerisi olan, 
  • Hayat boyu öğrenmeyi kendisine ilke edinmiş, araştırmacı ve gelişime açık, 
  • Çağdaş eğitim yöntemlerini kullanabilen, alanındaki yenilikleri takip eden, 
  • Eğitim teknolojilerinde bilgi sahibi ve çalışmalarında uygulayan,
  • Veli-öğrenci-öğretmen iletişimine önem veren, 
  • Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlanmış veya 2 yıl süre ile tecilli durumda olan, 
Adayların başvurularını bekliyoruz

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Aydın - Söke
Son 1 Ay
BAŞVUR
DİDİM SINAV LİSESİ
Aydın - Didim
Son 1 Ay
BAŞVUR
Doğa Koleji
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
DİDİM SINAV LİSESİ
Aydın - Didim
17.11.2023
BAŞVUR
Aydın - Söke
13.10.2023
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
Türkiye
16.11.2023
BAŞVUR
Aydın - Nazilli
10.09.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BAŞAK EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET A. Ş.

Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş. 1991 yılında Aydın’ın ilk özel okulu Başak Koleji’ni açarak eğitim alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. Bu yıl 27. yılını kutlamanın gururunu yaşayan kurum tam kapasite doluluk oranıyla ve 1000’i aşkın mezunuyla Ege Bölgesinin özel öğretimdeki dev çınarıdır. 

Çeyrek asırlık deneyimi arkasında bırakan Başak Eğitim Hizmetleri A.Ş.; kendi bünyesinde yaptığı AR-GE çalışmaları neticesinde 2015 yılında Türkiye’nin ilk Avrupa’nın ise en kapsamlı matematik müzesi TALES MATEMATİK MÜZESİ'ni  oluşturmuştur. Bknz:
www.talesmatematikmuzesi.com 

Şirketimiz, Tales Matematik Müzesiyle Türkiye'de ezberci eğitime karşı bir cephe açmış ve bu yolda sadece 2017 yılında 52 şehir ve 300'ü aşkın okulda yaklaşık 70.000 öğrenciye ulaşmıştır.  

Kurulduğu ilk günden itibaren, çizgimizi hiç bozmadan Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği değerleri korumak ve yaşatmak amacındayız. Bunun yanı sıra, küreselleşerek değişen dünyamızda, eğitim-öğretim alanındaki en son gelişmeleri dikkatle takip ediyor, öğrencilerimizin uluslararası platformda da söz sahibi özgür düşünceli bireyler olarak yetişmesi için gereken tüm donanımı aldıklarından emin oluyoruz. Çünkü biz inanıyoruz ki doğru bir eğitim ile çocuklarımızın ve gençlerimizin dünyanın neresinde olursa olsun ulaşamayacakları başarı yok.
 

Ayrıca aynı yıl Türkiye’nin ilk Açık Hava Bilim Parkı’nı inşa etmiştir. Tüm deney istasyonlarını kendi bünyesinde üreten kurum, bugün tüm Türkiye’ye Açık Hava Bilim Parkı konusunda projelendirme yapmakta, materyal temin etmektedir. 

Tüm bunlara ek olarak Montessori Modelini anaokullarında uygulayan kurum, Montessori eğitiminin yaygınlaşması için yine Türkiye’de ilk kez Montessori materyallerini üretmiş ve ülkemizin okul öncesi eğitiminin hizmetine sunmuştur. "Montessori Çocuk Akademisi" markasıyla hizmet vermektedir. http://basakkoleji.k12.tr/Icerik_Akademik_Anasinifi.aspx

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları