Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aktif Satış Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, İstanbul Anadolu Yakası
  • 6.05.2018
  • 50 - 100

İş Tanımı

Makino & Haas CNC Tezgahlarıyla birlikte; en ileri Mühendislik, Fikstür, Takımlandırma ve kendi geliştirdiği robot otomasyon sistemleriyle; Anahtar teslim olarak komple çözümü, tek bir çatı altında sunan, Türkiye'de alanında tek ve lider firmadır.

Tarafımızca geliştirilen, BOXY AutoLoader yükleme&boşaltma modülü ile CNC İleri Teknoloji artık, uluslarası başarılara imza atmaktadır.
  • Düzenli müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek,
  • Müşteri taleplerine göre fiyat teklifleri hazırlayarak, sunum yapmak,
  • Tüm ziyaret ve görüşmelerini CRM raporu olarak kaydetmek,
  • Bölge satış hedeflerini yakalamak,
  • Müşteri portföyünü artırabilecek
Dinamik, satış ve sonuç odaklı, yoğun tempoya ayak uydurabilecek, yaratıcı, ikna kabiliyeti yüksek, 35 yaşını geçmemiş arkadaşları, CNC takım tezgahları satış ve servis aktivitelerini yürüten lider kuruluşumuzda çalışmaya davet ediyoruz.

Aranan Nitelikler

İstanbul Bölge Satış Mühendisleri

  • İstanbul Asya ve Avrupa Yakası'nda ikamet eden,
Ankara Bölge Satış Mühendisi

  • Ankara'da ikamet eden,

ORTAK ÖZELLİKLER:

  • Makine mühendisi, teknisyeni ya da teknikeri,
  • Talaşlı imalat konusunda bilgi sahibi,
  • Müşteri portföyü bulunan,
  • Tercihen takım tezgahları satışında tecrübeli ve kendine güvenen,
  • İyi derecede İngilizce ve bilgisayar bilgisi olan,
  • Düzenli raporlama yapabilecek,
  • B sınıfı ehliyet sahibi, seyahat engeli bulunmayan,
  • Askerlikle ilişiği bulunmayan,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

CNC ILERI TEKNOLOJI TİC. A.Ş.

CNC İleri Teknoloji olarak, 1996 Yılı’ndan bu yana, otomotiv, kalıpçılık, havacılık, medikal ve savunma sanayi sektörlerine talaşlı imalat çözümleri sunarak, deneyimli personelimizle; CNC takım tezgahları satış, servis ve uygulama desteği ile birlikte, müşterilerimizi yüksek teknoloji ile buluşturmaktayız.

CNC İleri Teknoloji, kendi tasarımı ve üretimi olan BOXY Autoloader Otomasyon sistemi ile şu anda tüm dünyaya ihracat ve üretim çözümleri sunmaktadır. 

Merkezi İstanbul’da bulunan firmamız, Takım Tezgahları ürünlerinin satış ve servis hizmetlerinin yanı sıra, talaşlı imalatta Otomasyon Çözümleri, Anahtar Teslim Projeler ve Teknik Destek Hizmetleri de sunmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana MAKINO dik ve yatay işleme merkezleri, tel ve dalma erozyon tezgahları ile faaliyetine devam eden firmamız, 2003 yılından itibaren Tayvan’ın en iyi üreticileri ile geliştirilen işleme merkezi ve torna tezgahlarını, LER markası ile birçok kullanıcının memnuniyetine sunmuştur. 2012 itibari ile başlayan HAAS Automation, Inc. Firması ile ortaklığımız ise çok kısa bir zaman diliminde büyük bir başarı sağlamış ve dünya genelinde saygın bir yere sahip olan işleme merkezleri, torna ve döner tabla ekipmanları ile firmanın Türkiye’de hakettiği noktaya gelmesine vesile olmuştur. Tayvan’ın en büyük makinalarını üreten ve uzmanlık alanı köprü tipi dik işleme merkezleri olan FOURSTAR markası ile 2012 yılında başlayan işbirliğimiz de kısa zaman içerisinde yüksek kalite ile birlikte uygun fiyat beklentisi olan kullanıcıların da beğenisini kazanmıştır.

Firmamızın amacı, isminde yer almaktadır. Günlük rutin ve yoğun iş hayatı sebebiyle, pek çok yatırımcının ileri teknolojiyi takip edebilme imkanları kısıtlıdır. Havacılık firmalarının otomotiv, kalıp firmalarının medikal konusunda imalat bilgileri sınırlıdır. CNC İleri Teknoloji, global olarak takip ettiğimiz en yeni işleme tekniklerini ortak olarak çalıştığımız müşterilerin faydasına sunmayı hedeflemektedir.

Faaliyette olduğu 20 yıllık süreçte, özellikle otomotiv ve kalıp alanındaki dünyanın en yeni teknolojilerini Türkiye’deki sanayicilerimiz ile buluşturmanın verdiği heyecan ile önümüzdeki yıllar içerisinde de gelişmekte olan havacılık, otomasyon ve anahtar teslim projeler konusunda da yeni teknolojilerimizi, müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.

Satış öncesi olduğu kadar, satış sonrası servis hizmetlerimizde de Türkiye genelinde alanında uzman çalışanlarımız ile maksimum müşteri memnuniyetinin sağlanmasını hedeflemekteyiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları