HÜMA MÜHENDİSLİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

HÜMA MÜHENDİSLİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

HÜMA MÜHENDİSLİK YAPI SAN. VE Hakkında

Hümayun Holding olarak yurtiçi ve yurtdışı pazarında, birçok farklı şirketlerimiz ile yedi ana sektörde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Sunduğumuz hizmetleri geliştirerek bilgi ve deneyimimizi sizlerle paylaşıyoruz. Bereketi ve gücü temsil eden Hüma kuşunun, Hümayun’a dönüşüp Osmanlı saraylarında hükümdarı ve hükümdara aidiyeti ifade etmek için kullanılıyor olması, firmamızın misyonu haline gelmiştir.

Himaye eden; ‘koruyan’ anlamlarına gelen Hümayun ismi ile yatırımlarınızı koruyarak, güçlü politikalarımızı esas almaktayız.

Hüma kuşu, binlerce yıldır efsanelerde varlığını sürdüren bir kuştur. Konduğu yere mutluluk ve huzur getirdiğine inanılır. Güzelliğiyle görülmeye değer, insanda hayranlık uyandıran bir kuştur Hüma. Efsanelere göre hüma kuşunun canlı olarak görülmesi mümkün değildir. Halk tarafından, evlerin huzurundan ve mutluluğundan sorumlu olmasıyla da çokça anılır.

Bereket, güç ve huzur getireceğine inanılan bu kuş sayesinde, yeryüzündeki hükümdarların belirlendiğine de inanılmıştır.

Hümayun Holding çatısı altında sizlere Tedarik ve Tesis Yönetimi, Akademi ve Organizasyon, İnşaat, Hukuk, Maden, Otomotiv, Lojistik sektörlerinde hizmetlerimizi sunuyoruz. Hizmetlerimizi sunarken güçlü ve hedeflerimize ulaşmaya kararlı bir şekilde ilerliyoruz.

Geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile kamu ve özel sektöre en yararlı tedarik hizmetini sunuyoruz. Her geçen gün hizmet alanlarımızı geliştirerek daha güvenli ve yüksek kalitede hizmet sunmayı hedefliyoruz. Tedarik ve Tesis Yönetimi hizmetlerini sunarken hüma kuşunun getireceği bereket ile müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılıyoruz.

Tesis yönetimi eğitimi, yüksek kapasiteli davet ve organizasyonlar, dijital reklam gibi bir çok konuda kontrollü ve güvenilir hizmetler sunuyoruz. İşini bilen ancak sınırları zorlayan profesyonel ekibimiz ile hüma kuşunun insanlara dağıttığı huzur ve mutluluğu sizler için yaptığımız işlerde hissettirmeyi umuyoruz.

İnşaat sektöründe güvenli ve huzurlu alanlar oluşturabilmek adına en kaliteli malzeme ve en gelişmiş teknik donanım ile çalışıyoruz. Yalnızca üstlendiği konut projelerinde değil, huzur getireceğine inanılan hüma kuşunun feyzi ile projelerin yer aldığı çevrelerde de modern ve güvenli bir yaşam tarzını da temel almaktayız.

Hüma kuşunun gücünden yola çıkarak, verdiğimiz hukuk ve danışmanlık hizmetlerinin karşılığında adaletli ve güvenilir bir ortamın tesis edilebilmesi için çabalıyoruz. Sunulan etkin hukuk hizmeti ve uzman kadromuz ile en verimli şekilde çözüme ulaşmayı amaçlamaktayız.

Türkiye’nin yer altı ve yer üstü zenginliklerini değerlendirerek her zaman tercih edilen bir firma olmayı hedefliyoruz. Çevre duyarlılığını dikkate alarak yeraltı kaynaklarını ülke ekonomisine kazandırmayı amaçlıyoruz. Madencilik alanında verimli çalışma şeklimizle profesyonel bir şekilde hizmet sunmaktayız.

Hüma’nın yaydığı güvenli ve huzurlu ortamı sizler için oluşturuyoruz. Gelişmiş teknolojimiz ile müşterilerimize güvenilir bir şekilde hizmet vermekteyiz. Her sınıf kayıp aracı yakalama, yasal işlemleri ve otoparka çekilme süreçlerinde hizmet vererek müşterilerimize kolay ve hızlı çözümler sunuyoruz. Hüma kuşunun himaye etmesini biz de kendimize görev bilerek sizlere çözümler sunuyoruz.

Kara, hava ve deniz gibi bir çok alanda taşımacılık hizmeti sunarak yükünüzü dilediğiniz yere hızlı ve güvenilir bir şekilde götürmekteyiz. Hüma’nın hızını benimseyerek müşterilerimizin ürünlerini istenilen yere, istenilen zamanda güvenle, hızlıca, sağlam bir şekilde ulaştırılmasına olanak sağlıyoruz.


HÜMA MÜHENDİSLİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Genel Müdürlüğüİstanbulilinde bulunmaktadır.

HÜMA MÜHENDİSLİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. adres ve iletişim bilgileri:

Adres:KUZGUNCUK MAH. KUZGUNCUK ÇARŞISI CAD. NO:37/2 ÜSKÜDAR

Web Sitesi:https://www.humayunholding.com
Daha Fazla

Yapı - İnşaat Sektörü Çalışan Profili

Yapı - İnşaat sektöründe çalışanların iş alanları

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Yapı / İnşaat / Mimarlık
    265366
  • Mühendislik
    147438
  • Finans / Mali İşler
    65179
  • Satış
    51975
  • İdari İşler / Ofis
    50617
Yapı - İnşaat sektöründe çalışanların mezun oldukları bölümler

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • İnşaat Mühendisliği
    190193
  • İşletme
    105705
  • Mimarlık
    59472
  • Makine Mühendisliği
    38705
  • İnşaat
    35866
Yapı - İnşaat sektöründe çalışanların öğrenim seviyesi

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Lisans Mezunu
    391063
  • Ön Lisans Mezunu
    125079
  • Lise Mezunu
    119376
  • Yüksek Lisans Mezunu
    63687
  • Lisans Öğr.
    45745

Yapı - İnşaat sektörü iş ilanlarında en çok yayınlanan pozisyonlar

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

Top 5 Pozisyon
İnşaat Mühendisi1895
Mimar1101
Makine Mühendisi1039
Şantiye Şefi922
İnşaat Teknikeri746

Yapı - İnşaat sektöründeki diğer iş ilanları

Muhasebe Uzman Yardımcısı
MAKİŞ İNŞAAT
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
Çay Servis ve Temizlik Elemanı
MYPROJECT İNŞAAT VE GAYRİMENKUL LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
İnsan Kaynakları Elemanı
ERACAR GRUP İNŞ. SAN. TİCARET. LTD. ŞTİ
Bursa
Dün
Gayrimenkul Satış Danışmanı
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
Servis Komisi
WOW ISTANBUL Hotels & Convention Center
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün