OBALILAR KAĞIT METAL PLASTİK CAM TOPLAMA AYIRMA İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

OBALILAR KAĞIT METAL PLASTİK CAM TOPLAMA AYIRMA İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

OBALILAR KAĞIT METAL PLASTİK Hakkında

OBALILAR GERİ DÖNÜŞÜM

-1997 yılı itibariyle kurulmuş, ağırlıklı olarak kağıt-karton ambalajların kalitesine göre toplanması ve ayırılması .preslenip geri dönüşüm tesislerine gönderilmesi, bu atıkların geri kazanıma hazır hale getirilmesi üzerine faaliyetlerini sürdürmüş, 2006 yılından itibaren kendini yenileyerek yeni tesisinde hizmet vermeye başlamışdır. Tesisimiz, 2500 m2 si kapalı alan olmak üzere toplam 4000 m2 alan üzerinde hizmet vermektedir . 

-2007 yılına dek kağıt-karton ambalaj atıklarının geri kazanım tesislerine tedarikini yapan firmamız, Bakanlıktan alınan çalışma izniyle beraber kağıt-karton ambalaj atıklarının yanına plastik, metal, cam ambalaj atıklarını eklemiş olup bu atıkların toplanması–ayrılması, preslenerek geri dönüşüme hazır hale getirilmesi üzerine faaliyet göstermektedir.

-Tesisimizde yönetmelikte belirtilen hususlara uygun olarak tasarlanmış toplama aracları, kaynağında ayrı toplama çalışmaları ve karışık ambalaj atığında kapasiteyi karşılayacak şekilde bir ambalaj atığı ayırma bandı ve bir otomatik pres makinesi bulunmaktadır. 3.5 m boyunda 3 m eninde platformlar yapılarak her birinin içerisinde biriktirilecek ambalajlar platformlar üzerinde isimlendirilmiştir. Malzeme cinslerine göre gerek preslenmiş gerekse preslenmek üzerine biriktirilen ambalaj atıkları geri dönüşüm tesislerine gönderilmek üzere bu platformlar içerisinde bekletilmektedir.

-Ayrıca tesise gelen, ayrılan ve satılan ambalaj atıklarına ait bilgilerin kaydedildiği bir bilgisayar veri kayıt sistemi bulunmaktadır. Tesis içerisinde biri zemin kat olmak üzere 3 katlı idari bina bulunmaktadır. İşçilere ait bir yatakhane, yemekhane(25 kişi kapasiteli), mutfak, banyo, tuvalet, teknik personele ait bir oda, muhasebe, kantar odaları ve müşteri bekleme salonu, ilk yardım odası, depo ve şirket müdürüne ait oda olmak üzere binada toplam 9 oda bulunmaktadır.

-Tesisimiz her gün temizlenmekte olup koku oluşmasını önleyecek şekilde gerekli önlemler alınmış, hijyen koşulları sağlanmaktadır. Kurumsallaşma çalışmalarına başlamış, sektörel yatırımlarını geliştirmiş ve konusunda uzmanlaşmış olan şirketimiz uzak doğu ve avrupa ülkelerine balya kağıt İhracatı yapmaktadır. 20 matbaa, sözleşmeli fabrikalar, kağıt ve diğer ambalaj atıkları (metal, plastik, cam) çıkaran küçük depolar, belediye, market ana depoları ve satış noktaları ile işbirliği yapan şirketimizin ambalaj atıkları (Oluklu mukavva,1. Hamur, Kroma karton, Kuşe, Gazete, Karışık ve Benzeri Kağıt ve Kağıt Ambalajlar, PE, PET, PS, PP Ambalajlar, Alüminyum, Çelik-Teneke Ambalajlar ve Cam Ambalajlar) değerlendirme kapasitesi aylık 2 bin ton atık ambalaj seviyesindedir.

Hedef ve İlkeler

-Türkiye'nin GERİ DÖNÜŞÜM hizmetlerinin marka ismi OBALILAR, Çevre Bakanlığı'nın yönetmelikleri doğrultusunda hareket ederek ambalaj atıklarının ve üretim hurdalarının çevreye zarar vermeyecek şekilde toplanması ve ayrıştırması hizmetini vermektedir.
  • OBALILAR Geri Dönüşüm şirketinin en büyük hedefi; kağıt-karton ambalajların kalitesine göre toplanması, ayırılması, preslenip geri dönüşüm tesislerine gönderilmesi ve bu atıkların balyalanarak geri kazanıma hazır hale getirilmesi üzerine faaliyetlerini yürütürken Türkiye'nin önde gelen markalarıyla ve kamu kuruluşlarıyla profesyonel işbirliği kurmaktır.
  • OBALILAR, kurum ve kuruluşlara Türkiye'de yürütülen tüm çevre projelerinde bilgi ve tecrübesiyle destek olmayı misyon edinmiştir. Sektörel güvenilirliğini GERİ DÖNÜŞÜM alanındaki eğitimleriyle pekiştiren OBALILAR'ın sistemli, istikrarlı, müşteri odaklı, çevreye duyarlı, değerlerine sadık ve toplumsal sorumluluğun bilincinde bir kuruluş olarak bilnmesi en büyük hedefidir.

OBALILAR KAĞIT METAL PLASTİK CAM TOPLAMA AYIRMA İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Genel Müdürlüğüİstanbulilinde bulunmaktadır.

OBALILAR KAĞIT METAL PLASTİK CAM TOPLAMA AYIRMA İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ adres ve iletişim bilgileri:

Adres:Örnek Mah. Kardeş Kent San. Sit. Yanı Hurdacılar Sitesi No: 2 esenyurt

Web Sitesi:http://www.obalilar.com.tr/
Daha Fazla

Çevre Sektörü Çalışan Profili

Çevre sektöründe çalışanların iş alanları

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Mühendislik
    9787
  • Üretim / Kalite
    2365
  • Hizmet
    2319
  • İdari İşler / Ofis
    1651
  • Pazarlama
    1628
Çevre sektöründe çalışanların mezun oldukları bölümler

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Çevre Mühendisliği
    11533
  • İşletme
    2525
  • Kimya
    1507
  • Peyzaj Mimarlığı
    1065
  • İş Sağlığı ve Güvenliği
    835
Çevre sektöründe çalışanların öğrenim seviyesi

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Lisans Mezunu
    13381
  • Lise Mezunu
    4026
  • Yüksek Lisans Mezunu
    3046
  • Ön Lisans Mezunu
    2776
  • Lisans Öğr.
    1882

Çevre sektörü iş ilanlarında en çok yayınlanan pozisyonlar

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

Top 5 Pozisyon
Çevre Mühendisi176
İş Güvenliği Uzmanı39
Satış Sorumlusu24
Makine Mühendisi23
Kimyager22

Çevre sektöründeki diğer iş ilanları

Kaynak Bakım Onarım Elamanı
DEKASAN DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR END. KATI ATIK, NAKLİYE SAN.TİC.LTD.ŞTİ
Bursa - Nilüfer
Dün