Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Sınavlara Hazırlık için Branş Öğretmenleri

İstanbul Avrupa Yakası Güngören, İstanbul Avrupa Yakası
  • 16.07.2019
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Güngören Köyiçi'nde BİREY Eğitim kursunda çalışmak üzere sınavlara hazırlık ve ara sınıflar için destekleyici eğitim vermekte olan kurumumuza branş öğretmen arkadaşımız istihdam edilecektir.

Aranan Nitelikler

Tercihen özel öğretim kursu ve özel ders sektöründe tecrübeli, akıllı tahta ve FÖY sistemi üzerinden ders anlatabilecek, öğrenciyle vakit geçirmekten, işinden keyif alan sevgiyle ve özveriyle çalışabilecek iş arkadaşalarına ihtiyacımız var.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SULTANGAZİ SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
KAYAŞEHİR OĞUZ FEN BİLİMLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
BAŞVUR
TARABYA AEC EĞİTİM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bursa
Bugün
BAŞVUR
ATABEY EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası - Kartal, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Kartal, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Dün
ÖZEL BEYLİKDÜZÜ BEYFEN KOLEJİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

GÜNGÖREN BİREY EĞİTİM KURUMLARI

Güngören Köyiçi'nde LGS, TYT, AYT sınavlarına hazırlık ve ara sınıflar için destek eğitim programları uygulayan kurs merkeziyiz.  Kurumumuz 25 yıllık BİREY eğitim tecrübesini ve birikimini Güngören merkezinde eğitim gören ve yaşayan öğrenci ve velilerine taşımayı amaçlamaktadır. 
Velilerin memnuniyetini kazanmayı, belirli bir iş ahlakıyla hizmet etmeyi ve Güngören gibi İstanbul'daki diğer ilçelerle kıyaslandığında nispeten küçük bir ilçeye uzun soluklu katkı vermeyi temel misyonumuz olarak belirledik. 
Akıllı tahta ve föy sistemine uygun en son yeniliklerle techiz edilmiş teknik kapasitesi yüksek dersliklerimizde Türkiye'nin en iyi kaynaklarını yetkin bir eğitmen kadrosu ve güçlü bir rehberlik anlayışıyla buluşturuyoruz.
Bu itibarla beraber çalışacağımız mesai arkadaşlarımızın bizimle benzer hedeflere yürüyebilece, özverili, vizyoner ve samimi olmasını bekliyoruz
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları