Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ar-Ge Stajyeri

Antalya
  • 4.05.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

Şirketimiz tarafından kurulup yürütülen bitki koruma ürünleri ve mikrobiyal gübrelerin biyolojik etkinlik denemelerinin kurulumu, sayımları ve takiplerini gerçekleştirecek, bu alanda yeni deneyimler edinmek ve kendisini geliştirmek isteyen Ziraat Mühensi veya Biyolog takım arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

- Tercihen daha önce biyolojik etkinlik denemeleri konunda çalışmış,
- Aktif olarak araç kullanabilen,
- Yoğun seyahat ve çalışma programlarına uyum sağlayabilen,
- Serbest çalışma bölgelerinde bulunabilecek,
- Mikrobiyal ve bitki koruma ürünlerinin biyolojik etkinlik denemeleri konunda kendisini geliştirmek isteyen

Çalışma arkadaşı arıyoruz.


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Hanseplant Tarım San. ve Tic. Ltd. Şti

HANSEPLANT, dünya çapında biyopestisitler, biostimülantlar ve nonateknolojik ürünlerin geliştirilmesi, pazarlanması ve satış faaliyetleri konusunda lider firma konumundadır.

Geliştirilen yüksek teknolojik ürünler ve teknik destek hizmetleriyle; sürdürülebilir tarım, daha güçlü ve üretken bitkiler için toprak yapısını ileştirici çözümler sunmakta ve bitkisel üretimde kalite ve verim artışını doğrudan desteklemektedir.

Hanseplant mikrobiyal ürünleri; doğadan elde edilen, farklı toprak tiplerinde ve iklim koşullarında etkinliğini koruyabilen, toprağın canlılığına ve verimliliğine değer katan faydalı mikroorganizmalar içerir. Kullanım kolaylığı ve bitki ihtiyacı göz önüne alınarak, faydalı kök mantarları ve bakterilerin benzersiz formülasyonları geliştirilmiştir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları