BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bursa, Kocaeli
  • 15.04.2024
  • 100 - 200

İş Tanımı

Eğitimde yeni bir çağ başlıyor!

ERA Koleji’ nin İstanbul,Kocaeli,Ankara ve Bursa kampüslerinde görevlendirilmek üzere BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ alınacaktır.
Türkiye’de yeni bir çağı, rasyonel gelişim programıyla yepyeni bir geleceği temsil eden ERA Koleji inovatif eğitim sistemini, öğrencilerine sunduğu Zihinsel Gelişim, Fiziksel Gelişim, Sosyal Gelişim, Psikolojik Gelişim ve Akademik Gelişim eğitim başlıkları altında özelleştirerek, gelecek odaklı bir bakış açısıyla yepyeni bir devri başlatıyor...
Kariyerinizde geleceğe odaklanın ve çağı yakalayın!

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Eğitim Fakültesi, Bilişim Teknolojileri Öğretmenliği bölümü mezunu,
  • Pedagojik formasyon sertifikasına sahip,
  • Alanında en az 3 yıl deneyim sahibi,
  • Güncel mesleki gelişmeleri takip eden,
  • İletişim ve temsil yeteneği güçlü,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Eğitim Teknolojilerini etkin olarak kullanabilen,
  • Yenilikçi,üretken ve vizyon sahibi,
  • Erkek adaylarda askerlik yükümlülüğü bulunmayan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Güngören
Bugün
BAŞVUR
NESİBE AYDIN OKULLARI
Kocaeli
Bugün
BAŞVUR
BJK KABATAŞ VAKFI OKULLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Bugün
BAŞVUR
BÜYÜK DEĞİŞİM EĞİTİM KURUMLARI
Ankara - Keçiören, Ankara
Dün
Ankara
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Dün
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

ERA KOLEJLERİ

Era Koleji 2013 yılında, çağın teknolojik ve bilimsel gelişmelerini ön planda tutarak çağdaş bir eğitim anlayışı ile yola çıkmıştır! İstanbul’da 18, 1’i Bursa’da ve 1’i de Kocaeli’nde olmak üzere toplam 20 kampüste eğitim ve öğretim hizmeti sunmaktadır. Okullarımız, öğrencilerimize bir üst kademe eğitim için akademik ve sosyal yönlerden eksiksiz hazırlanabilecekleri ortamı sağlar. Öğrencilerimizin dünyayı sorgulayan, hak ve özgürlüklerinin bilincinde, sorumluluk sahibi, demokratik yaşamı benimsemiş ve etik değerleri özümseyen bir eğitim alması birinci önceliğimizdir. Akademik yeterlilik yanında meraklı, hayal gücü gelişmiş, sosyal ve duygusal dayanıklılığa sahip bireyler yetiştirmek hedeflerimiz arasındadır.ERA Koleji Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Programları’na bağlı kalarak 5’li Gelişim Sistemi’yle zihinsel, fiziksel, psikolojik, sosyal, akademik gelişim öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefler. Zihinsel, fiziksel, psikolojik, sosyal, akademik gelişimlerinin takibinin ve değerlendirmelerinin geri bildirimlerini velilerimize düzenli olarak yapar.Gereken önlemleri zamanında almak ve daha iyiye gitmek amacıyla her öğrencimizin mizacına uygun bireysel planlamalar yapar. LGS ve YKS sürecinde branş öğretmenlerimiz akademik donanımlarıyla sınava hazırlık aşamasında öğrencilerimize destek olur. Deneyimli, öğrencilerini iyi tanıyan ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan uzman eğitim kadromuz, eğitim sürecinde danışman görevi üstlenirken sınav hazırlıktaki profesyonel eğitim koçluğu ile de öğrencilerimizin yanındadır.Öğrencilerimiz ERA Koleji dışında bir desteğe ihtiyaç duymadan sınava hazırlanır. ERA Koleji olarak geleceği inşa edecek nesiller yetiştirmek en önemli felsefemizdir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları