Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Wir beantragen Ihre Arbeitsgenehmigung- Call Center Agenten gesucht/ Inbound / Antalya
Conduent
Antalya - Konyaaltı
Dün
Vetriebsexperten Innendienst (m/w/d)
Conduent
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
Callcenter Agenten gesucht für Vodafone in Antalya
Conduent
Antalya - Konyaaltı
Dün
Anadil seviyesinde Almanca bilen Müşteri Temsilcisi- Inbound/Antalya
Conduent
Antalya - Konyaaltı
Dün
Call Center Agent Nederlands / Inbound / Antalya
Conduent
Antalya - Konyaaltı
Dün
Firmanın Tüm İlanları

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Türkiye
 • 26.05.2021
 • 100 - 200 başvuru
 • 12207 görüntülenme
Yurtdışı bağlantılı ilan

Job Description

Over Conduent
Wij zijn pionier op het gebied van Business Process Services. Als een van de oorspronkelijke pioniers in business process outsourcing (BPO) en een leider vandaag, heeft Conduent een diepgaande en gediversifieerde expertise in een reeks van industrieën en bedrijfsprocesoplossingen.
We helpen bedrijven en overheden bij het stimuleren van procesefficiëntie, kostenbesparingen en omzetgroei op lange termijn. Ons begrip van de activiteiten van onze klanten stelt ons in staat om elke dag essentiële diensten aan miljoenen mensen te leveren.

Wat bieden wij je aan?

 • Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden
 • Een leuke atmosfeer in een gezellig team 
 • Intensieve training & begeleiding
 • At Home mogelijkheid
 • 5 Dagen werkweek
 • Een contract met onbepaalde duur
 • Een marktconform salaris + Sodexo + internetvergoeding
 • Volledige SGK-premie (Instelling voor Sociale Zekerheid en Pensioen), ook tijdens de training
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een privéverzekering vanaf de 6de maand

De documentatiespecialist is een op klanttevredenheid gerichte persoon die de primaire bron is voor klanten die contact opnemen met het informatiecentrum over producten en diensten.
De documentatiespecialist gebruikt zijn of haar gezondheidservaring en product-/ziektestatustraining om effectief en consistent specifieke product- en/of ziektestatusinformatie te communiceren via e-mail en alle andere middelen voor schriftelijke en digitale communicatie. De verscheidenheid aan behandelde onderwerpen is enorm (bijv. productinformatie, prijzen, materialen voor revalidatie van patiënten, klachten over productkwaliteit, ongunstige ervaringen, enz.).
De documentatiespecialist zet zijn communicatieve en organisatorische vaardigheden in terwijl hij zelfstandig werkt in een callcenteromgeving. Hij/zij dient in staat te zijn om relaties met klanten op te bouwen, zowel intern als extern, om relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden, terwijl hij op hun verzoeken reageert. Bovendien moet de documentatiespecialist mogelijk contact opnemen met klanten om de informatie die tijdens verzoeken is ontvangen, te verduidelijken.

Verantwoordelijkheden
 • Evalueren, beantwoorden en/of doorgeven (niet-telefonisch) van klantverzoeken
 • Het geven van  product- en ziektestatusinformatie, zowel on-label als off-label informatie, volgens de standaard responsrichtlijnen.
 • Het bieden van klantenservice op wereldklasse niveau en onmiddellijke oplossing van vragen.Het communiceren van berichten, productinformatie en/of specifieke aanbiedingen aan artsen, gezondheidswerkers en/of consumenten op een effectieve en consistente manier via e-mail, digitale, schriftelijke en / of uitgaande oproepen.
 • Voldoen aan alle branchevoorschriften, inclusief ongewenste voorvallen en productkwaliteitsprocessen
 • Tijdig beheren van het toegewezen projectwerkActuele kennis op peil houden van producten, medische informatie, ziekten en industrie
 • Verkrijgen van relevante klantinformatie en interacties met klanten vastlegge in de juiste systemen
 • Communicatie met teamleden om een groot aantal product-, medische en zakelijke problemen te beheren en best practices te delen
 • Behandeling van gevoelige en/of vertrouwelijke commerciële en medische informatie

Required Skills

Vaardigheden
 • Kennis van medische en klinische terminologie1-3 jaar ervaring in een callcenter- en/of klantenservice-omgeving binnen de farmaceutische of medische hulpmiddelenindustrie of andere gezondheidszorg is wenselijkNederlandse en Engelse taalvaardigheid is een vereiste (vloeiend lezen, schrijven en spreken)
 • Ervaring met het verstrekken van medische informatie en klantenservice aan professionele zorgverleners via telefoon of schriftelijke communicatie heeft de meeste voorkeur
 • Ervaring in een gereguleerde omgeving die kunnen bestaan uit kwaliteit, veiligheid of andere soortgelijke ruimte en praktische kennis van de medische communicatie / informatie is wenselijk.
 • Bewezen vaardigheid in het gebruik van informatietechnologie, pc's en databasesUitstekende mondelinge, telefonische en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Mogelijkheid om te multitasken, vaardigheden op vlak van organisatie en tijdmanagement
 • Goede vaardigheden om problemen op te lossen en beslissingen te nemen
 • Goede interpersoonlijke vaardigheden en teamgeest
Profiel
Je hebt een diploma hoger onderwijs op het gebied van gezondheid: medisch, farmacie, etc.

Waarom Conduent?
Samen maken we elke dag een verschil in de levens van miljoenen. Wanneer je je bij Conduent aansluit, ben je betrokken bij het creëren van de toekomst - zowel die van ons bedrijf als die van jou. Van deel uitmaken van transformatieve en baanbrekende projecten tot het vinden van nieuwe en betere manieren om werk gedaan te krijgen. Je krijgt de kans om te groeien en bloeien door ervaringen en geformaliseerde leerprogramma's. Elke dag werken we aan het opbouwen van een cultuur waarin individualiteit wordt opgemerkt en gewaardeerd - een cultuur waarin elke medewerker zijn authentieke zelf aan het werk kan zetten. Of je nu op afstand werkt of op kantoor, waar dan ook ter wereld, ons gemeenschapsgevoel wordt gevoed door constante interactie, samenwerking en verbinding. Onze werknemers zijn verenigd in hun passie om een ??positief verschil te maken - binnen hun teams, gemeenschappen en de samenleving als geheel. Deze passie zet ons elke dag aan om hard te werken, te innoveren, creatief te denken en problemen op te lossen.

Summary Info

PAYLAŞ

Benzer İlanlar

TEKNOFİX TELEKOMÜNİKASYON VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Hafta
TEKNOFİX TELEKOMÜNİKASYON VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Ay
TEKNOFİX TELEKOMÜNİKASYON VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Ay
Comdata Teknoloji ve Müşteri Hizmetleri A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli - Gebze, Antalya, Kocaeli, Türkiye
Dün
HERA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Hafta
HERA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Hafta
HERA İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Hafta
Türkiye
Son 1 Hafta
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
Benzer Tüm İlanlar