Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Depo Sevkiyat Amiri

  • 10.02.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

        Elektrik sektöründe Enerji ve Zayıf Akım Kablosu imalatında Sektörünün öncüsü firmamızın,
Velimeşe Organize Sanayi Bölgesindeki 40000 Metrekare alan üzerine kurulu üretim tesisimizde  görevlendirilmek üzere;

Yurt içi ve Yurt Dışı Sevkiyat Organizasyonlarında görev yapacak Sevkiyat Amiri - Sevkiyat Sorumlusu pozisyonunda çalışma arkadaşları arıyoruz.


- İmalatta üretilen ürünlerin ve depolardan gönderilen malzemelerin sevkiyat araçları ile istenilen zamanda taşınmasını organize etmek ve muhasebe kayıtlarını gerçekleştirmek,

- Yönetime, sevk edilen malzemeler ile ilgili günlük ve aylık raporlar sunmak,

- Sevkiyat ve teslimat planlarının takibi,

- Araç yükleme ve boşaltma işlemlerinin zamanında ve doğru olarak yapılması,

- Doğru araca doğru ürünlerin hatasız ve ürüne zarar vermeden zamanında yüklenmesi.

Aranan Nitelikler

  • En az lise mezunu,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan,
  • Tercihen Depo ve sevkiyat , mal kabul, sayım konularında deneyimli,
  • Ofis programlarına hakim,
  • Tercihen Sevkiyat ve ya Depo konusunda ERP Programı tecrübesi olan,
  • Ekip çalışmasına uygun, sözlü iletişim yeteneği olan,
  • Esnek Çalışma Saatlerine uyum sağlayabilecek, 
  • Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Tanrıverdi A.Ş.
Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bahçeşehir Koleji
Tekirdağ - Süleymanpaşa
31.08.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÜNAL KABLO

-Ünal Kablo Tekirdağ Çorlu'da toplam 40.000 m² üzerine kurulu 30.000 m² kapalı alanı ile Türkiye'nin öne gelen kuruluşları arasında yer almaktadır.Firmamız elektrik enerjisinin aktarılması,kullanılması ve daha kolay sunumu amacıyla çözümler üretmektedir.

-Ünal Kablo ürün gamı içerisinde; Enerji kabloları, Sinyal ve Kontrol Kabloları, Yangına Dayanıklı Kablolar, Enstrümantasyon Kabloları, Gemi & Yat Kabloları, Data Kabloları, Haberleşme Kabloları, Koaksiyel Kablolar, Özel Kablolar, Fişli Kablolar, Solar Kablolar, Silikon Kablolar ve İzolesiz İletkenler yer almaktadır. Firmamız, üretiminin yüzde 60’ını 5 farklı kıtada 70’den fazla ülkeye ihraç ederek global bir rol üstlenmektedir.

-Yükselen küresel talep karşısında, gelişen teknolojiyi takip ederek, müşteri beklentilerinin üzerinde çözümler üretmektedir.Ar-Ge yatırımları ile gelişmekte olan uluslararası kablo pazarının en hızlı büyüyen üyelerinden biri haline gelmiştir.

-Uluslararası birçok kalite ve yönetim sistemi belgesine sahip olan firmamız, ürün kalitesini ve müşterilerimizin beklentilerini dikkate alarak, yüksek standartta hedefler koyan, kalıcı ve devamlılığı olan projeleri ile, ülkemizin en büyük ve en güvenilir kablo üreticilerinin içerisinde yer almaktadır.

-Ünal Kablo, 200’ün üzerindeki çalışanı ile hizmeti verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır. Ünal Kablo, marka değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir.Firmamız, uluslararası kablo sektöründe lider firmalar arasında olma vizyonunu ortaya koymaktadır.

-Ünal Kablo’nun ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır.Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı bir yapıda gelişmektedir.Firmamız, yine bu bilinç çerçevesinde özellikle çocuk gelişimi, eğitim, çevre, kültür-sanat ve spor alanlarına odaklanan çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerini hayata geçirmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları