Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Engelli Temizlik Görevlisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 9.03.2023
  • 0 - 20

İş Tanımı

1963 yılında kurulan ECCO, bugün dünyanın en büyük ayakkabı ve deri üreticileri arasında yer alıyor. Dünyanın en iyi ayakkabı ve deri üreticisi olma stratejisiyle her geçen gün büyüyen ECCO, 21.400 çalışanı ile  2180 bin satış noktası  ile tüketicileriyle buluşuyor.

Türkiye’ye 2014 yılında giriş yapan ve o günden bu yana 19 mağaza açılışı gerçekleştiren ECCO, Leventte bulunan merkez ofiste engelli kadrosundan işe alınacak temizlik görevlisi arıyor.

Aranan Nitelikler

Engelli personel ilanıdır

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KEY KOLEJİ BEYLİKDÜZÜ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
MECİDİYEKÖY SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Ay
BAŞVUR
LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
OPERA HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
13.02.2024
BAŞVUR
Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
18.12.2023
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
20.03.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ECCO AYAKKABI TİC LTD ŞTİ.

ECCO, Nisan 1963’te 16 çalışanla ve sadece bir pazarda faaliyet göstermeye başladı. Bugün dünyanın 50 farklı pazarında faaliyet gösteren küresel ECCO ailesinin 17.000 üyesi bulunuyor. Geçmişimizle gurur duyduğumuz orta ölçekli bir aile işletmesiyiz. Güçlü bir platforma sahibiz, çünkü ürünlerimiz bugünün dünyasına uygun. Müşterilerimiz kaliteyi, güvenilirliği ve şık konforu istiyor. Tüm bunları ise ECCO sağlıyor. Çalışanlarımız, işletmemizin en temel yapı taşıdır. Yetenekli, sadık ve çalışkan çalışanlar olmadan ECCO’nun varlık gösteremeyeceğini biliyoruz. Bu bilinçle, çalışanların sadece sayılardan ibaret olduğu bir işletmeye asla dönüşmemek için çaba gösteriyoruz. Her an aile duygusunu ve aidiyet hissini yaratmanın önemli olduğuna inanıyoruz. İş memnuniyetini üst düzeyde tutmak için yaşam boyu eğitim, iyi kariyer olanakları ve ilginç görevler ve sorumluluklar vermeye çabalıyoruz. Yine de birinci sınıf ürünleri tasarlamaya gayret eden bir ayakkabı imalatçısı olduğumuzu unutmuyoruz. Müşterilerimizden, en yüksek kalite standardını, en uygun ve şık ayakkabıları makul fiyatta sunma konusunda ECCO’ya güvenmelerini istiyoruz. ECCO, lüksü daima makul fiyatlardan sunacaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları