Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Aydoğanlar Şirketler Grubunda, Finans Departmanında görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Finans Uzmanı poziyonuna çalışma arkadaşı aramaktayız.  

İş Tanımı 
Günlük banka ve kredi kart hareketlerini işlemek
Bankacılık işlemleri ile ilgili gerekli talimatları hazırlamak
Nakit akışı, tahsilatlar, ödemeler gibi günlük finansal konuları yürütmek,
Şirket alacaklarının takibi ve tahsil edilmesi
Periyodik finans raporlarının hazırlanmasına yardımcı olmak,
Çek, senet, teminat mektubu gibi finansal ürünlerin şirket ihtiyaçlarına göre uygulama süreçlerinde birim yöneticisine destek olmak,
Mali belgeleri dosyalamak ve arşivlemek,

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
Finans ve bankacılık işlemleri konusunda min.3 yıl tecrübesi olan
MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen,
Tercihen ETA muhasebe programı bilen,
Ekip çalışmasına yatkın, analitik ve sonuç odaklı

Finans Uzmanı takım arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
HAMPTON BY HİLTON İSTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
HAT-SAN GEMİ İNŞAA BAKIM ONARIM DENİZ NAK.SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
ELBİ ULUSLARARASI ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
ASSİST TEKNİK MEKANİK İNŞAAT SAN VE TİC.LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
15.02.2024
BAŞVUR
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
29.01.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AYDOĞANLAR OTOMOTİV SAN. VE TİC.A.Ş.

Aydoğanlar Otomotiv San ve Tic. A.Ş.

Vizyon ve Misyon

Vizyonumuz

Aydoğanlar Şirketler Grubu, "Sürekli Gelişme" ve "Yaşamda Kalite" prensipleri doğrultusunda kuruluşlarının sektörlerinde öncü, lider ve saygın birer şirket olmalarını hedefler.

Misyonumuz

Aydoğanlar Şirketler Grubu, "Önce İnsan" ve "Toplumdan Aldığını Büyüterek Toplumla Paylaşma" ilkelerinden hareketle, çağdaş yönetim sistemlerini uygulayıp kaliteli mal ve hizmetler üreterek; ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmayı misyonu olarak belirler.

Tarihçemiz

Aydoğanlar Şirketler Grubu'nun kurucusu Hidayet AYDOĞAN, 1950'li yıllarda Otomotiv Sektörü ile başlattığı grup şirketi projesinin, yıllar sonra 5000 kişilik bir kadroya ulaşabileceğini elbette ki garanti edemezdi. Fakat O ve onunla beraber omuz omuza bu plana ortak olanlar, birbirine kenetlenmiş ve her geçen gün daha çok çalışmayı kendilerine ilke edinmiş bir ailenin, başarılı olabileceğini ve giderek büyüyeceğini yıllar sonra ispat edecekti.Aydoğanlar Şirketler Grubu'na katılan her çalışanın bu ailenin bir parçası olduğu bilincini sahiplenmesi çok zor olmadı. Başarı merdivenlerine en önde tırmananlar, zamanı geldiğinde taşıdıkları eseri daha genç olanlara teslim ettiler. Aileye katılan her birey bu yükselişi devam ettirmeyi tek hedef olarak belirledi.

Kariyer Politikası

Aydoğanlar Şirketler Grubu, asıl gücün "insan" olduğu bilinciyle, ortak kültür ve topluluk bilincinin birleştirici çatısı altında yerinden yönetim anlayışıyla çalışır. Topluluk, üniversitelerde her yıl düzenlenen kariyer günlerine ve fuarlarına katılarak, potansiyel gençlere ulaşmayı ve onları Aydoğanlar bünyesine kazandırarak geliştirmeyi hedefler. Aydoğanlar Şirketler Grubu çalışanları, kariyer yolunda ilerlerken sergiledikleri performansa göre pek çok imkânla karşılaşır. Aydoğanlar Şirketler Grubu değişik sektörlerde faaliyet göstermenin avantajını kariyerde yatay, dikey ve çeşitlilik imkânları sunarak kullanır.

Performans Yönetim Sistemi 

Topluluk, temel amaç ve stratejik hedeflerine ulaşabilmek için bütünsel yönetim sistemini benimser. Bu nedenle, uygulanan Performans Yönetim Sistemi şirket hedefleriyle kişisel hedeflerin paralel olarak gerçekleşmesine yöneliktir.Performans değrlendirmesi sonuçları bireylere kişisel gelişim, kariyer planlama ve ödüllendirme/ücretlendirme konularında yansır.Dengelenmiş Puan Kartı Balanced Scorecard tekniği baz alınarak oluşturulan değerlendirme sistemimizde yıl başında seçilmiş ve hedefleri üzerinde mutabık kalınmış Kritik Başarı Göstergeleri KPI kullanılır.Aydoğanlar Şirketler Grubu Yöneticisini Kendi YetiştirirAydoğanlar Şirketler Grubu'nda çalışanın gelişimi, çalışanın ve şirketin ortak sorumluluğundadır. Gelişim faaliyetleri, performans, yetkinlikler ve çalışanların gereksinimleri göz önüne alınarak tasarlanır. Çalışanlar bireysel gelişim, yönetim ve uzmanlık alanlarıyla ilgili eğitimlerle desteklenir. Verimli olma düşüncesini davranışlara yansıtmak ve iş sonuçlarını olumlu yönde arttırmak amacıyla düzenli olarak verimlilik programları uygulanır. Organizasyondaki gelişmelere paralel olarak yüksek potansiyelli adayların yönetim pozisyonlarına getirilmelerinin planlanması sürekli hedeflerden birisidir.

Çalışan Tatmini

Aydoğanlar Şirketler Grubu önce insan ilkesini hedef alarak her yıl yaptığı anket uygulaması ile çalışanlarının görüşlerini alır. Bu doğrultuda şirket yönetimleri aksiyon planları hazırlayarak çalışan memnuniyetini ve motivasyonunu arttırıcı uygulamalar gerçekleştirir.Aydoğanlar Şirketler Grubu'nun kuruluşundan bu yana var olan sürekli iyileştirme kültürü, ortak kritik başarı göstergelerinin takibi, Operasyonel Maliyet İyileştirme Sistemi ve Verimlilik Yarışması gibi farklı sistem ve uygulamalarla sürdürülmektedir.

Temel Yetkinliklerimiz 

Tüm topluluk çalışanları olarak sahip olmayı ve geliştirmeyi istediğimiz temel yetkinliklerimiz şunlardır:Hedef Odaklılık: Fırsatları görerek şirket hedefleriyle uyumlu zorlayıcı kişisel hedefler koyar ve sonuçlandırırız. Çıkabilecek sorunları önceden görmeye çalışır, doğru bir planlamayla, karşılaştığımız tüm engelleri aşar, hedeflerimize ulaşırız.Ekip Çalışması: Ekip olarak etkin ve verimli bir şekilde çalışır, birbirimizi destekler, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşırız. Ekip içindeki sorumluluklarımızı zamanında ve doğru olarak yerine getiririz.Yenilikçilik: Yenilikleri ve en iyi uygulamaları sürekli araştırır, paylaşır, kuruma yarar getirecek olan fikir ve yöntemleri hızla uygulamaya koyarız.Müşteri Odaklılık: İç/dış müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde belirlemeye çalışır, onların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan yaklaşımlar/ürünler geliştiririz. Müşteri tatminine yönelik sorumluluk üstlenir ve problemleri vakit kaybetmeden çözümleriz.Güvenilirlik: Verdiğimiz sözleri yerine getirmek, dürüstlük bizim için çok önemlidir. Üstlendiğimiz görevleri tam olarak, zamanında yerine getirir, her şartta adil davranmaya özen gösteririz.İletişim: İç/dış müşterilerimiz ve takım arkadaşlarımızla iletişimimizi etkili bir şekilde sağlayabilmek için yazılı, sözlü, görsel iletişim araçlarını en verimli bir şekilde kullanmaya özen gösteririz. Karşımızdakini önyargısız ve bütünüyle anlamaya çalışarak dinleriz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları