Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Import and Export Specialist

İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş, İstanbul Avrupa Yakası
  • 17.03.2021
  • 20 - 50
Yurtdışı bağlantılı ilan

İş Tanımı

- Job description: Following up all importing process end-to-end (sending orders to main company; dispatcing from producer; customs (in coordination with contractor);  arriving to the warehouse etc.)

Aranan Nitelikler

- Bachelor’s degree preferably in Business Administration, Economics, International Trade, International Trade & Logistics, Foreign Trade etc… from a reputable university
- Excellent command of both written and oral English
- No military obligation for male candidates
- Strong knowledge of Microsoft Office Programs,
- Strong interpersonal and communication skills
- Has abilities on working systematically and has multitasking ability
- Open minded, attentive, and a good team player- preferably, experienced in foreign trade or enthusiastic to learn

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUAR MEDİCAL
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bilecik, Bursa, Eskişehir, Manisa, Sakarya, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Kocaeli - Gebze, Balıkesir, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Çanakkale, Yalova
Dün
ALTEK DOKUM HADDE MAM.SAN.TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SANCAK GLOBAL GIDA DIŞ TİCARET LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
FEZA CİLTBEZİ SANAYİ
İstanbul Avrupa Yakası
22.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ANT OPTİK DIŞ TİC. VE SAN.LTD.ŞTİ.

 ANT OPTİK DIŞ TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.;

Firmamız 16 Eylül 2005 tarihinde kurulmuştur. Gözlük Sektöründe faaliyetlerine devam etmektedir. SERENGETI ve BOLLE marka güneş gözlüğü üreticisi Bushnell Outdoor Products ile SEIKO ve STARVISION marka numaralı cam ve numaralı gözlük çerçevelerinin üreticisi Seiko Optical Europe GmbH firmalarının distrübütörlüğünü yapmaktadır. Bu markaların Türkiye, KKTC ve Türki Cumhuriyetlerindeki satış ve pazarlama hakları firmamıza aittir.

Optik sektörünün önemli markaları arasında yer alan SEIKO ve SERENGETI nin temel ve ortak özelliği; üretimlerinde, göz sağlığını önem sıralamasında birinci sıraya almaları ve optik alanında teknolojik gelişime, yeniliklere öncülük etmiş olmalarıdır. Bu özelliklerinden dolayı uluslararası alanda, her iki marka da, birçok teknolojik ödüle layık görülmüştür.

Firmamızın her yıl artan ürün çeşidi, teknolojik ürün yapısı ve kaliteli hizmet anlayışı ile kısa sürede sektörün önemli perakendecilerinin müşterilerimiz arasına katılmasına neden olmuştur. Sektörde faaliyetlerimizi, NUMARALI OPTİK CAM, NUMARALI GÖZLÜK ÇERÇEVESİ ve GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ gibi, geniş ürün yelpazesi ve güçlü MARKALAR ile İstanbul' da bulunan ofisimizden yürütmekteyiz.

Firmamızın ana prensibini 'GÖZ SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR' yaklaşımı oluşturmaktadır. GÖZ SAĞLIĞINI birinci sıraya koyan tüm optik firmaları hedef müşterimiz olmaya devam edecektir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları