Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı


EUROIMMUN TURKEY A.Ş. şirketimizin İstanbul lokasyonunda görevlendirilmek üzere İnsan Kaynakları Uzmanı aramaktayız.

Departmanlarımızdan gelen talep doğrultusunda Personel seçme ve yerleştirme sürecinin kariyer portalları üzerinden yürütülmesi. Örneğin; ilan verme, başvuru filtreleme, mülakat yapma, referans kontrolü, işe yerleştirme, oryantasyon ve daha sonra İnsan kaynakları fonksiyonları dahilinde eğitim planlaması, ücret yönetimi, ödüllendirme, performans yönetimi, kariyer planlama, özlük işleri, bütçeleme vb. uygulama alanlarının sürdürülmesi.

Personel işe giriş ve işten çıkış süreçlerinin güncel yasa ve mevzuatlara uygun şekilde yürütülmesi.

Merkez ve İrtibat bürolarımızın Personel Özlük ve parsiyel Bordro süreçlerinin yürütülmesi ve gerekli koordinasyonun sağlanması.

İş Hukuku alanındaki gelişmelerin izlenmesi, değerlendirilmesi ve ilgili gelişmelerin Yönetim ile raporlar halinde paylaşılması.

Personel ile ilgili tüm yeni yasal düzenlemeleri ve mevzuatı takip etmek, şirket için gerekli düzenlemeleri önermek ve hayata geçirmek, bu konudaki gelişmelerle ilgili olarak yönetimi zamanında bilgilendirmek.

Prosedürleri ve insan kaynakları süreçlerini güncellemek ve takip etmek.
İşe alım kılavuzu, oryantasyon kitapçığı, iş analizleri kitapçığı ve görev tanımları kitapçığı gibi Personele dair ilgili form ve dokümanların hazırlanması için gerekli çalışmaların yapılması ve Yönetime sunulması. Tüm çalışanlarımız için performans çizelgesi oluşturulması. Buna göre Personel performans değerlendirmelerin yapılması ve  raporlarının sunulması. İnsan kaynaklarımızın Personelimiz ile birlikte bireysel hedefler oluşturup bu hedeflere ulaşılması için planları oluşturup, takibini yapıp 3 aylık periyotlar halinde süreçleri değerlendirmek.

Personellerimizin yıllık izin sürelerinin planlaması, takipleri ve sonuçlandırılması. İlgili analizlerin periyodik olarak yapılması çalışmalarının yürütülmesi, (izin defteriimzalanması, grev devir formu mevcudiyeti vb.)

Personel giderlerinin takibi ve periyodik olarak raporlanması.

Şirketimiz Personeli için yıllık eğitim ihtiyaç analizini ilgili departman Sorumluları ile belirleyip, Yönetime sunduktan sonra eğitim planlarının hazırlıklarının sürdürülmesi.

İSG ile ilgili tüm süreçlerinin ilgili kanun ve yönetmelikler doğrultusunda işçi sağlığı açısından bina içerisindeki tüm tedbirlerin aldırılması için Yönetim ve ilgili departman yöneticilerine her türlü bilgilendirmenin yetkili İSG Uzmanı ile birlikte yapılması ve gerekli düzenlemelerin yaptırılması için raporlanması. İSG konusunda tedbirler almak ve kurallara uymak ve uyulmasını sağlamak,

Mevcut çalışanların gelişimi-motivasyonu, elde tutulması, verimli çalışmalarına yönelik insan kaynakları politikalarını oluşturulması, güncelleştirilmesi ve uygulanması süreçlerinde yer almak,

Yönetimin duyurulmasını istediği duyuruları hazırlamak ve yayınlamak.

İnsan Kaynakları uygulamalarının; şirket politikaları ve değerleri çerçevesinde yürütmek, geliştirmek ve raporlamak.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
Çok iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilen, tercihen ikinci yabancı dili olan,
MS Office programlarını etkin kullanabilen,
İnsan Kaynakları alanında en az 5 yıl deneyimli,
Seçme yerleştirme, eğitim ve performans değerlendirme konularında tecrübeli,
İK sistemleri kurma ve geliştirme süreçlerinde aktif rol alabilecek,
Şirket bünyesinde İnsan Kaynakları uygulamalarının geliştirilmesi, kurumsallaştırılması aşamasında aktif rol üstlenip katkı sağlayabilecek bilgi ve deneyime sahip,
Şirket hedefleri ve stratejileri doğrultusunda hedefe yönelik İnsan Kaynakları çözümleri üretebilecek
İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatı ve uygulamalarında deneyimli,
Temsil yeteneğine sahip yazılı ve sözlü iletişim becerileri yüksek,
Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
OTA&Jinemed Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
OLGUN MEDİKAL İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
TTAF ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Yalova, Antalya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
17.08.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EUROIMMUN Turkey Tıbbi Laboratuar Teşhisleri A.Ş.

-Dünya çapında tıbbi laboratuvar teşhislerinin önde gelen üreticilerinden biri olan EUROIMMUN AG, yenilikçiliği temsil etmektedir. 17 ülkede 3100'den fazla çalışan, hastalıkların teşhisini desteklemek için test sistemleri geliştiriyor, üretiyor ve satıyor, ayrıca bu testlerin performansı ve değerlendirilmesi için yazılım ve otomasyon çözümleri. 150'den fazla ülkedeki laboratuvarlar, otoimmün ve bulaşıcı hastalıkların yanı sıra alerjilerin teşhisi ve genetik analizler yapmak için EUROIMMUN ürünlerini kullanmaktadır.

Misyonumuz;
  • EUROIMMUN, müşterilerine  objektif, bilimsel ve ticari olarak sağduyulu tavsiyelerde bulunmaya büyük değer verir . Proaktif ve uzman satış personeli ve şirketteki uzmanlar, müşterilere teşhis ürünlerinin, cihazlarının ve yazılımlarının kullanımında yardımcı olmak ve örneğin bilimsel yayınlar ve posterler, kullanım talimatları ve farklı dillerde pazarlama malzemeleri gibi güncel bilgileri sağlamak için oradadır. 
  • Uluslararası araştırma kurumları ile iç araştırma ve işbirliği  bilimsel topluluk ile yakın temas içinde olmak EUROIMMUN sağlar. Bu, en son bilimsel bulguların tanısal avantajlarından zaman gecikmeleri olmadan yararlanılmasına ve müşteriler için modern test sistemleri geliştirilmesine olanak tanır.
  • Ancak şirket sadece müşterilerinin değil çalışanlarının da memnuniyetini önemsemektedir. Şirketteki atmosfer rahat ve samimi. EUROIMMUN, iyi eğitilmiş, motive edilmiş ve sağlıklı çalışanların  bir şirketin başarısının büyük bir bölümünü oluşturduğuna inanmaktadır  . Bu nedenle işletme, çalışanlarına çok fazla özgürlük ve birçok özel hizmet sunmaktadır. Düzenli olarak bağımsız çalışma ve eğitimler, çalışanların hem kişisel hem de mesleki açıdan gelişmelerini sağlar. Her türlü sorun için yeni fikirler ve yaratıcı çözümler her zaman memnuniyetle karşılanır. Sınırsız iş sözleşmeleri, esnek çalışma süreleri ve  şirketin kendi çocuk bakım hizmetleri (anaokulu ve okul sonrası kulüp) çalışanların iş ve aile yaşamını uyumlu hale getirmesine yardımcı olur. Çalışanları sağlıklı, motive ve iyi bir ruh halinde tutmak için restoranda  mükemmel bir taze yapılmış yemek seçeneği  ve çok çeşitli şirket sporları ve boş zaman etkinlikleri bulunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları