Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
KORECE Bilen İthalat ve İhracat Geliştirme Uzmanı
- 23.11.2020
- 0 - 50
- 1244 Görüntüleme
İş Tanımı
Kore Türkiye arasında yapılan ticari ilişkileri yürüten şirketimizde Yurtdışı firmaları ile iletişim kuracak ve gerekli işleri planlayarak işleme alacak KORECE bilen ekip arkadaşları aramaktayız.
Hizmet verdiğimiz Kore'li veya Türk firmaların iş takibini yapacak ve yönetecektir.
Hizmet verdiğimiz Kore'li veya Türk firmaların iş takibini yapacak ve yönetecektir.
Aranan Nitelikler
- Tercihen danışmanlık veya operasyon tecrübesi olan,
- Korece ve Türkçeye hakim,
- Ofis araç ve programlarını etkin kullanabilen,
- Planlama ve organize etme yeteneklerine sahip,
- Müşteri ilişkilerinde başarılı,
- Araştırmayı, öğrenmeyi ve okumayı seven,
- Titiz ve dikkatli çalışmayı ilke edinmiş,
- Temiz ve nezih bir ortamda uzun vadede çalışacak
Özet Bilgiler
- İthalat İhracat Uzmanı
- Kozmetik
- İthalat / İhracat , Operasyon
- Tam zamanlı
- Uzman
- İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir ORNEK MAH HASANCELEBI SOK No:4-8 D:2
- 2-25 yıl
- 23.11.2020
- 19.12.2020
- 31.12.2020
Benzer İlanlar
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
24.11.2020
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Manisa - Alaşehir
Son 1 Hafta
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
SRC BİLGİSAYAR VE TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ
2011 kuruluşu olan şirketimiz, mevcut sektörlerinin yanısıra 2019 yılının Mayıs ayından itibaren planlama ve kurulum aşamasında olan kozmetik sektörüne giriş yapmıştır.
Kozmetik sektöründe sadece Güney Kore menşeili ürünlerin ülke ve bölge distribütörlüğü yapılmaktadır. 25 Güney Kore firmasının distribütörlüğü bulunan firmamızda tüm ekip ve ofis yeni kurulmaktadır.
Distribütörlüğünü yaptığı markaların toptan, e-ticaret satışlarının yanısıra 2020 yılı içerisinde açılacak olan 2 AVM mağazasıyla perakende sektöründe de hizmet verecektir.
Daha Fazla Firmanın Diğer İlanları Kozmetik sektöründe sadece Güney Kore menşeili ürünlerin ülke ve bölge distribütörlüğü yapılmaktadır. 25 Güney Kore firmasının distribütörlüğü bulunan firmamızda tüm ekip ve ofis yeni kurulmaktadır.
Distribütörlüğünü yaptığı markaların toptan, e-ticaret satışlarının yanısıra 2020 yılı içerisinde açılacak olan 2 AVM mağazasıyla perakende sektöründe de hizmet verecektir.