Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Mühendisi

Antalya
  • 9.08.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Naturelmar Madencilik firmamızın Antalya Demre'deki Mermer Fabrikamız ve Mermer Ocağımızda görevlendirilmek üzere ;

 Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun
 Makine Mühendisleri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Deneyimli veya deneyimsiz,  Analitik düşünce yapısına sahip ve raporlama yönü güçlü,  İş güvenliği gerekliliklerini yerine getirebilecek,Aktif, dinamik ve iletişim becerileri yüksek,  Bakım-onarım ve/veya üretim alanında tecrübeye sahip,  Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak, Takım çalışmasına yatkın,  Seyahat engeli olmayan,  Erkek adaylar için askerlik tecrübesini tamamlamış, Makine Mühendisleri aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

FORTES MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bergama, İzmir, İzmir - Güzelbahçe, Giresun, Trabzon, Trabzon - Akçaabat, Ordu - Ünye, Ordu - Ünye, Rize - Ardeşen, Rize, Manisa - Salihli, Manisa - Akhisar, Manisa - Kırkağaç, Manisa, Muğla - Milas, Aydın - Kuşadası, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Ayvalık, Kocaeli - Gebze, Kocaeli, Bursa, Bursa - Orhangazi, Bursa - Karacabey, Antalya, Afyon, Konya - Akşehir, Konya
Son 1 Ay
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
Antalya - Korkuteli, Antalya
26.02.2024
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Bursa, Gaziantep
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mekoser Seracılık San. ve Tic. Ltd Şti.
Antalya - Konyaaltı
12.02.2024
BAŞVUR
İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
12.02.2024
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Türkiye
Son 1 Hafta
İNNOVA GRAFİK REKLAM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Antalya - Kepez
20.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NATURELMAR MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş.

Misyonumuz,

Ekonomi ve toplum için değer yaratmak adına doğal kaynaklarımızı verimli kullanmak. Ticari bir kuruluş olarak müşterilerimize, çalışanlarımıza ve meslektaşlarımıza karşı saygılı olmak. Etik değerlerle birleşmiş iyi bir kurumsal politika yönetim modeli oluşturmak. Ürünlerimizle başarılı projeler oluşturmak ve global standartlarda yüksek teknoloji kullanarak geliştirmek..

Vizyonumuz,

Çevreye ve sosyal sorumluluklara önem vererek ve ürünlerimizi  markaya değer katar hale getirerek firmamızı doğal taş sektöründe lider sanayici yapmak.

Şirketimiz pazarı ikiye ayırıyor; blok ve kesilmiş ebatlı ürünler. Blok materyalleri pazarımız ağırlıklı olarak; Çin, İtalya, İspanya, Tayvan, Hindistan, Rusya, Endonezya, Güney Kore ,Kesilmiş ebatlı ürünler pazarı birçok lokasyon’ dan oluşuyor; Amerika Birleşik Devletleri, Dubai, Avustralya, Suudi Arabistan, Abu dabi, Birleşik Krallık, İtalya, İspanya, Çin, Meksika, Güney Afrika, Katar, Kuveyt, Portekiz, Güney Kore, İsrail, Angola, Fas, Almanya, Rusya, Endonezya, Malezya, Azerbaycan. 42 ülkeye ihracat yapıyor ve dünyanın en önemli fuarlarına katılıyoruz. Satış ekibimiz düzenli olarak zaten pazar payına sahip olduğumuz 5 kıtaya iş seyahatinde bulunuyor ve yeni ülkelerde yeni pazarlar oluşturmayı hedefliyor. Naturelmar  olarak sadece şirketimize değer katmak değil aynı zamanda yerel ekonomiyi’ de desteklemek için pazarlama faaliyetleri gerçekleştirmek bizim için temel oluşturmaktadır.Sürdürülebilir başarı bizim çok önemlidir çünkü yüksek seviyelere ulaşmanın ve orada devamlı olarak kalabilmenin tek yolu budur.

Değerlerimiz,

Kaynakların etkin kullanımı 
Çevreye karşı duyarlılık 
Müşteri ihtiyaç ve başarısına odaklanma 
Sürdürülebilir başarı 
İşçi sağlığı ve güvenliği önlemlerine öncelik verme 
Dürüstlük 
Yeni teknolojilere açıklık ve vizyon sahibi düşünce 
İş birliği ve hoşgörü
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları