Muhasebe ve Finans Elemanı
- 20.09.2023
- 200 - 500
İş Tanımı
İstanbul Esenyurt’ taki Plastik Hammadde üretimi yapan 40 yıllık firmamız için Muhasebe ve Finans Elemanı arayışımız vardır. Plastik hammadde üretiminde Türkiye'nin en büyük firmaları arasında kendine yer bulan firmamız yıllık 20.000 Ton üretim kapasitesi ve giderek artan marka değeri ile yurtiçi ve ihracat pazarında büyümeye devam etmektedir.
Aranan Nitelikler
Şirketimiz Muhasebe & Finans departmanında görevlendirilecek,
Örgün eğitim veren İktisat, İşletme, Maliye bölümlerinden mezun
Tercihen İstanbul üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Ankara Üniversitesinden mezun
Tercihen İngilizce bilen yeni mezun, ya da 1-5 yıl arası tecrübeli
Ms office programlarını iyi derecede kullanabilen
Organizasyon, takip ve raporlama yönü kuvvetli
Analitik düşünebilen
Dinamik bir ortamda, hızlı ve sonuç odaklı çalışabilen
Takım çalışmasına yatkın
Disiplinli, dikkatli
Esenyurt veya yakın lokasyonda ikamet eden/edebilecek
elemana ihtiyacımız bulunmaktadır.
Özet Bilgiler
- Muhasebe ve Finans Elemanı
- Üretim - Endüstriyel Ürünler
- Finans / Mali İşler , Muhasebe
- Tam zamanlı
- Eleman
- İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt Osmangazi Mahallesi, Gazi Caddesi No:22, Esenyurt/İstanbul , İstanbul Avrupa Yakası
- 20.09.2023
- 1.11.2023
- 19.11.2023
Benzer İlanlar
DEKA PLASTİK SANAYİ ÜRÜNLERİ A.Ş.
DEKA Plastik Sanayi Ürünleri A.Ş. 2007 senesinden beri Türkiye’nin ilk HFFR granül üreticisi olarak evrensel kalite ve standartlarda üretim yapmakta ve yeni teknolojilerle üretim ağını geliştirmeye ve büyütmeye devam etmektedir. Deka Plastik 30 yılı aşkın plastik hammadde üretimi tecrübesiyle HFFR kompaund üretiminde kalitenin ve güvenin simgesi olmak gibi bir misyona sahiptir.
DEKA Plastik bugün 3.500 m2 kapalı alan içerisinde ve kurulu3 üretim hattı üzerinde aylık 1.000 ton ve yıllık 12.000 ton HFFR kompaund üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en önde gelen HFFR kompaund üreticilerinden biridir.