Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

We are looking to employ part-time and full-time qualified ESL Teachers to provide English language lessons to students from different backgrounds and cultures. The ESL Teacher will be responsible for planning lessons and activities, adopting a creative approach, and encouraging and motivating students to learn.

Non-native teachers with an IELTS or TOEFL certificates will be more lileky to be hired.

Candidates will be asked to attend a Zoom interview. Should they pass the first interview, a second instructional and educational meeting will be scheduled for them. The position will be available after 20th of May 2021.

Aranan Nitelikler

ESL Teacher Requirements:

  • A Bachelor's degree.TEFL/TESOL/CELTA Certification.
  • Minimum of 2 years experience. 
  • TOEFL/IELTS/SAT for non-native teachers.
  • Excellent command of the English language.
  • Neutral English accent.
  • Proficient in all Microsoft applications.
  • Ability to teach students of all ages and from different backgrounds.
  • Ability to work after-hours, on weekends and public holidays, as required.
  • Display patience and cultural awareness.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Dün
YENİ TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
Çınar Koleji
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
6.02.2024
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
MEKTEBİM OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
7.12.2023
BAŞVUR
EDUSTAR EĞİTİM DANIŞMANLIK YAYINCILIK TİC. LTD. ŞTİ.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
SULTANGAZİ SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

BEST TİME ENGLİSH DİL OKULLARI VE YURTDIŞI EĞİTİM HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ.

Dünya üzerinden ortak olarak kullanılan dil ise İngilizce dilidir. Günümüzde konuşulabilir olmasına en fazla ihtiyaç duyulan dillerin başında gelmektedir. Bu bakımdan İngilizce öğrenilmesi çok mühim bir konu olarak gündemdeki yerini almaktadır.İngilizce dil bilgisi yalnızca günümüzde değil gelecekte de ciddi bir ihtiyaç olacaktır. Bu nedenle İngilizce öğrenmek demek geleceğe bir adım önde yol almak demektir. Ancak kaliteli düzeyde İngilizce eğitimi veren kurs sayısı oldukça sınırlı durumdadır. Bu bakımdan English Time Sefaköy önemli bir seçenektir.Kurumsal İngilizce Eğitimin Önemiİngilizce eğitimi yalnızca günlük konuşma dilinin öğretilmesinden ibaret değildir. Çünkü dil bilgisi kullanım alanına göre farklı bir yapı sergilemektedir. Bu nedenle alacağınız İngilizce dil eğitimini ihtiyacınıza uygun almanız önemlidir. Bun anlamda Sefaköyde de İngilizce kursu eğitimi veren kurs seçiminin doğru yapılması gerekir. Bu noktada eğitim kalitesine güvenebileceğiniz adreslerden biri de English Time Sefaköy kursudur.Bireylerin Sefaköyde de İngilizce kursu veren bir adres ihtiyacını karşılamaktadır. Özellikle de kurumsal İngilizce eğitimi konusunda tercih yapılabilecek en doğru adreslerden biri English Time Sefaköy. Çünkü English Time İngilizce kursu dil eğitimini bireylerin ihtiyaçları doğrultusunda en doğru şekilde sunmaktadır.English Time Sefaköy Nasıl Bir Eğitim Sunuyor?Eğitimde kaliteyi önceleyen English Time öğrencilerine sınıfta 120 saatlik eğitim vermektedir. Sefaköyde de İngilizce kursu arayışında olanlar için iyi bir seçenek oluşturuyor. Ayrıca vermekte olduğu eğitimleri sınıf dışı aktivetelerle de destekliyor. Bu sayede öğrencilerine kusursuz bir öğrenme ortamı sağlıyor. İngilizce eğitiminde kaliteyi arayanlar için English Time Sefaköy iyi bir seçenek oluşturuyor. English Time ihtiyacınız olan eğitim için Sefaköyde de İngilizce kursu hizmeti sunuyor.İngilizce sadece bir yabancı dil olma özelliği barındırmaz. İngilizce aynı zamanda Dünya çapında konuşulan evrensel bir dil olma özelliği barındırmaktadır. Dünyanın hangi noktasına giderseniz gidin İngilizce dil bilgisi önemlidir.İngilizce Eğitimde Doğru Adresİngilizce eğitim de sunulan olanaklar öğrenmenin kolaylaştırılmasında önemli bir rol oynar. Bu bakımdan eğitim kalitesi kadar sunulan olanakların da önemi büyüktür. Bu noktada yüksek kalitede eğitim anlayışına sahip olan English Time Sefaköy sunduğu aktiviteleriyle önemli bir seçenek oluşturuyor. İngilizce dil bilgisinin öneminin farkında olan bir eğitim anlayışına sahiptir.Bu anlamda öğrencilerine İngilizceyi en kolay şekilde öğrenmelerini sağlayabilecek olanaklar sağlamaktadır. Çünkü eğitimde yalnızca dil bilgisi eğitimi verilmesi yeterli değildir. Eğitimin istenen başarıya ulaşmasında gerçekleştirilen aktiviteler önemli bir rol üstlenmektedir. Bu noktada English Time İngilizcenin en kolay ve doğru öğrenildiği bir seçenek oluşturmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları