Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Uzmanı

Trabzon, Mersin(İçel), İzmir, Bursa
  • 18.09.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeyde şirketin hizmet veya ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak,Satış profesyonelleri için amaç ve hedef belirlemek,Satış ve pazarlama bütçelerinin hazırlanmasında rol almak,Şirketin ürün ve hizmetlerine yönelik pazarlama eğilimlerini analiz etmek,Pazarlama stratejilerindeki tavsiye ve değişiklikleri uygulamak,Müşteri portföyünü oluşturmak ve genişletmek için çalışmalar yapmak,Müşteri problemlerini çözme konusunda ilgili departmanlara destek sağlamak,Müşteri ihtiyaçlarını değerlendirmek,Müşteri ziyaretlerinde bulunarak, ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgi sağlamak,Tanıtım faaliyetleri veya reklamcılıkla ilgili düzenlenen program ve etkinlikler için pazarlama departmanına destek sağlamak,Mevcut ve potansiyel bayi hacmini inceleyerek satış çabalarına odaklanmak,Yeni ürünler, fiyatlandırma, teslimat şekilleri ve satış teknikleri hakkında güncel pazar bilgileri toplamak,Olumlu müşteri ilişkileri kurmak ve sürdürmek,Satış ekibinin görevlerini koordine etmek,Değerlendirme amaçlı satış verilerini derlemek ve takip etmek,Şirket satış politikalarına uygun iyileştirme ve değişiklikler önermek,Haftalık çalışma planları ile aylık ve yıllık bölge analizlerini yönetime sunmak.

Aranan Nitelikler

Tercihen Üniversitelerin Satış Pazarlama ile Elektronik/Bilgisayar bölümlerinden mezun,
En az 3 yıl aktif satış deneyimine sahip,İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilen,
İletişim, yazılım ve bilişim sektörleri hakkında bilgi sahibi,
Planlama ve iş takibi konusunda disiplinli,
İletişim becerisi ve ikna kabiliyeti yüksek,
MS Office programlarına hakim, ticari ve CRM yazılımları kullanmış,
Seyahat engeli olmayan,
Erkek adaylar için askerliğini yapmış olması tercihimizdir.
Perakende zincir marketler ile ürün ve hizmetlerimizi kullanacak işletmelere, satış stratejileri geliştirerek  yeni müşteriler kazanmak,
Müşteri talep ve ihtiyaçlarını analiz edip müşterilere doğru ürün ve çözümleri konumlandırmak,
Mevcut ve potansiyel müşteriler ile sürekli iletişim halinde olup, ürün ve hizmetlerin verimli kullanılmasına katkı sağlamak,
Sorumlu olduğu ürün guruplarının stok takibini yapmak, ürünlere ait yeni gelişmeleri üretici ile iletişim kurup takip etmek,
Müşteri ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak kampanyalar düzenlemek, yenilik ve çözümler hakkında müşterileri bilgilendirmek,
İş ve takım arkadaşları ile tam uyum içinde çalışıp, şirketin sürdürülebilir ürün ve hizmetleri müşterilere ulaştırmasına katkı sağlamak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Dün
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
Bursa
17.11.2023
BAŞVUR
British Town Dil Okulları
İzmir - Torbalı
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
Bursa
Bugün
BAŞVUR
İzmir - Bayraklı, İzmir - Gaziemir
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları
İzmir - Konak
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları
İzmir - Konak
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları
İzmir - Balçova
Bugün
BAŞVUR
British Town Dil Okulları
İzmir - Bayraklı
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ŞAHSUVAROĞLU GRUP

Grubumuzun otomotiv tarihi 1966 yılından bugüne gelen 46 yıllık bir tecrübeye dayanmaktadır.

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, 2007 Ekim ayından bu yana Güney Koreli SsangYong’un Türkiye Distribütörlüğünü yapmaktadır. Bugün 25 adet 4S Plaza, 2 adet 2S showroom toplamda 27 adet satış noktası, 15 adet 2S servis toplamda 40 adet servis noktası ile tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. Çok kısa bir zaman diliminde Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, SsangYong markasını Türkiye’de zirveye taşımayı başarmıştır.

Başarımızın temeli, her durumda; müşteri odaklı çalışan personelimiz, yüksek kaliteli ürünlerimiz, %100 yedek parça bulunurluğu, rekabetçi fiyatlarımız ve omuz omuza aynı hedefe doğru yürüdüğümüz bayilerimiz ile birlikte KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ temel prensip edinmemizdir.

SSANGYONG 1954 yılında kurulmuş olup, Üretim hayatına otobüs, kamyon ve özel amaçlı ticari araçlar mikser, itfaiye aracı v.b. üreterek başlamıştır.

1974 yılında Kore'de üretilen ilk 4x4 SUV araç olan KORANDO modelinin üretimini gerçekleştirerek SUV çağını açmıştır. O günden itibaren, SUV pazarına kattığı yenilikler ve kalitesi ile liderliğini ve güvenilirliğini devam ettirmektedir.

1990'ların başlarında, Mercedes-Benz AG stratejik ortaklık, teknoloji, yönetim ve dağıtım alanlarında işbirliği için SSANGYONG 'a sermaye yatırımı gerçekleştirdi ve bu yatırımın ilk ürünü olan Musso 1991 tarihinde üretildi.

Bu ortaklık süresince teknoloji ve yönetim alanında ki yenilikler ve dağıtım kanallarında ki gelişmeler ile SSANGYONG teknolojik alanda da ustalığa sahip olarak, ileri teknolojiye haiz araçlar üretmeye ve bunları uluslararası pazarlara sunmaya başladı.

1997 yılının sonlarında, tüm diğer Kore'li şirketler gibi bütün Asya ülkelerini etkileyen ekonomik kriz nedeni ile 1998 yılında Daewoo Grubu ile birleşmeye gidildi. 2000 yılında Daewoo Grubundan ayrıldı ve kendi bağımsız otomobil üretimine tekrar başladı.

Buna mutakiben, SSANGYONG yeni bir yönetim politikası oluşturarak, dizayn ve Araştırma&Geliştirme AR-GE yetkinliklerini modernize ederek, satış ağını yeniden kurarak ve satış sonrası hizmetler programını yenileştirerek yeniden yapılanma programını başlattı.

Bu çabalar çok geçmeden meyvelerini vermeye başlamıştı. 2001 yılında REXTON modeli üretilerek teknolojik üstünlükleri ile birleşen modern ve zarif tasarımı ile SUV pazarına yeni bir yaşam getirildi.

2003 yılı sonuna doğru, yeni lüks binek modeli olan "New CHAIRMAN" ve 2.7L common rail dizel motorla donatılmış "New REXTON II" modeli pazara sunuldu. Bunlara ek olarak, 2004 yılında RODIUS modeli ile MPV multi purpose vehicle, Zaman içerisinde KYRON ve ACTYON modelleri ile 2007 yılının başlarında ACTYON SPORTS pick-up modelini dünya pazarlarına sundu.

2010 yılının Nisan Ayında Hindistan’ın endüstri devlerinden Mahindra&Mahindra yaptığı açıklama da; SsangYong Motor Company’nin büyük bir kısmını aldıklarını duyurdu.

Güney Koreli markanın yine Kore Ürünü olarak kalacağını söyleyen Mahindra, markanın AR-GE bütçesini de yüzde 70 oranında arttırdı.

Bu birleşmenin ilk sonucu, KORANDO modelinin yeni yüzünün tüm dünyada trafikte yerini alması oldu. SsangYong,2011 Cenevre Motor Show’da SUT-1 ismiyle tanıttığı konsept aracı 2012 yılının ilk çeyreğinde Korando Sports ismiyle satışa sundu.

ilk olarak 2012 Busan otomobil fuarında Konsept hali tanıtılan ve tamamıyla yeniden tasarlanmış olan 2.0 Dizel REXTON W’u çok fazla zaman geçmeden üreterek 2012 ağustos ayında tüm dünyada aynı anda satışa sunarak şu anki ürün gamına ulaştı.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları