Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Geliştirme Uzmanı

  • 24.01.2019
  • 50 - 100

İş Tanımı

Hayal Gücü Teknoloji, 2012 yılında kurulmuş, yazılım alanında iş çözümleri, özel uygulamalar, profesyonel servisler ve danışmanlık sağlayan bir firmadır. Hayal Gücü Teknoloji, LC Waikiki, Biletix, QNB Finans Bank, Bor Şeker AŞ, belediyeler v.b. kamu ve özel sektör kurumlarının ihtiyaç duyduğu yazılım ve otomasyon sistemlerini geliştirmektedir. Hayal Gücü Teknoloji büyüyen kadrosuna aşağıda nitelikleri tarif edilmiş yazılım uzmanları alacaktır.

Aranan Nitelikler

Müşteri odaklı özel projelerin geliştirilmesinde yazılım ekibinin dinamik bir parçası olabilecek, Projenin planlanan takvime uygun tamamlanması için gereken yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, gerektiğinde analiz ekibi ile birlikte müşteri süreçlerinin analiz, tasarım ve dokümantasyon çalışmalarını yürütebilecek, Yapmış olduğu çalışmalarla ilgili şirket kalite standartlarına uygun teknik ve kullanıcı dokümanlarını hazırlayabilecek Yazılım alanında iş çözümleri, profesyonel servisler ve danışmanlık sağlayan firmamız için tam zamanlı çalışma arkadaşları arıyoruz. Erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış olması ve adayların İngilizce diline hakim olması önemlidir.
Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya ilişkili bir programdan en az ön lisans derecesinde mezun,
  • C# ile yazılım geliştirmede en az 3 yıl tecrübeli (ikinci dil Java bilmek tercih nedenidir),
  • Microsoft ASP.Net veya ASP.Net CORE geliştirme ortamına, MVC, Entity Framework, Web API, Web Services konularına hâkim,
  • SQL ve Özellikle MSSQL Veri tabanı konusunda en az iyi düzeyde bilgisi olan,
  • Web ve Windows projelerinde çalışabilecek,Yeni teknolojileri sürekli takip edebilecek,
  • İngilizce bilen,Seyhat engeli olmayan,
  • Analitik düşünme yeteneğine sahip,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, tecil veya muaf,
  • Sürücü ehliyeti olan,
Çalışma arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Mt Bilgi Teknolojileri Dış Tic. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
20.02.2024
BAŞVUR
TürkMedya
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Hayalgücü Teknoloji

Burası aslında bir fabrika, ama bildiğiniz seri üretim yapan devasa fabrikalardan değil.  Çıkış noktamız teknoloji olsa da bizler herkesle aynı yere bakıp farklı şeyler görüyor ve hayaller kuruyoruz. Hayali gerçek ile buluşturmak iddialı gibi görünse de farklı ve yeni şeyler deneyerek, çabalarız, tartışırız, öğreniriz, dinleriz, sorgularız ve işin zor olmasının başka, imkânsız olmasının başka olduğunu bilerek dünyanın tek kusursuz makinesi olan insan tarafından yalnızca en ayrıcalıklı olanlara yani sizlere özel üretimler gerçekleştiririz. Bu güne kadar hayallerimizi gerçekleştirdik siz de arayın sizlerin de hayallerinizi gerçekleştirelim. Burası Hayal Gücü Teknoloji Fabrikası, hayaller burada üretilir.

Gelin Birlikte Hayal Edelim...
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları