Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Cast Oyuncusu

İstanbul Avrupa Yakası Şişli, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara
  • 29.06.2020
  • 200 - 500

İş Tanımı

Merhaba Arkadaşlar

Çalışma hayatınıza renk katacak bir çağrımız var sizlere. 30 yıllık Oda Tiyatrosu'na bağlı olarak çalışan SIFIR6 PRODUCTİON ve Ankara Ofisimiz  ANC AJANS  Modellik ve Menajerlik sizlere renkli eğlenceli ve kazançlı bir hayatın kapılarını açıyor.

İster çalışan biri olun, ister iş hayatına yeni başlayan ya da herhangi bir işe aday olun bu keyifli hayatta bir parçanız bulunsun.

İlanımıza başvuracaksanız lütfen yazdıklarımızı en ince ayrıntısına kadar okuyunuz.

Aşağıda da belirttiğimiz gibi bize yönelik bir not yollayan adaylara ve fotoğraflı adaylara öncelik tanıyoruz. Biz sizlerden gelen CV'leri en ince ayrıntısına kadar inceliyoruz.

Ayrıca oyunculuk sertifikası da alabileceğiniz okulumuz; oyunculuk, beden dili, diksiyon ve kişisel gelişim derslerini de verecektir.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Mehmet Ulay liderliğinde Kaan Erkam, Levent Tayman, Sultan Çelik ve Niyazi Gezer'in özel dersler verdiği firmamız size birçok seçenek sunabiliyor.. Ios ve Adroid telefonlardan da İstanbul Oda Tiyatrosu uygulamasını indirebilirsiniz. Ayrıca İnstagram  sayfalarımızı beğenerek de aktivitelerimizden haberdar olabilirsiniz. (@odatiyatrosu @sfr6production ve @anccastajans

CAST OYUNCUSU olmak için profesyonel bir oyuncu olmanıza gerek yok. İstenildiğinde çok zor bir şey değildir oyunculuk. Hele ki bizim gibi bir tiyatroya bağlı olan bir ajansla çalışıyorsanız daha da kolay.

Ayrıca sosyal hayatın içinde olmak bütün çalışanların da hakkıdır. Sosyal hayatta varlık gösteren kişiler iş hayatında da başarılı olurlar. Aramıza katılanlara hafta sonları verdiğimiz ücretsiz kurslar, kendi iş hayatınızda da çok işinize yarayacak. Bu kurslarda ellerinizi, kollarınızı, mimiklerinizi kısaca kendi vücut dilinizi kullanmayı da öğreneceksiniz. Ayrıca üç hafta boyunca hafta sonları alacağınız bu work-shoplar size iş ve özel hayatınızda da çok fayda sağlayacak.

Aranan Nitelikler

KİM OLURSAN OL GEL gibi bir davet aslında bizimki. Uzun, kısa, şişman, zayıf olmak önemli değil. Dizilerde, filmlerde ve reklamlarda oynayanlar da zaten hayatın içinden değil mi? Siz de hayatın içindeyseniz aramızda olmamanız için hiç bir sebep yok. Hele ki internet dizilerinin, bölgesel tvlerin çok yoğun olduğu ve aynı yüzlerden herkesin sıkıldığı bu dönemde. NE İŞ YAPARSANIZ YAPIN, bütün zamanınızı ayırmasanız bile en azından hafta sonlarınızı setlerde ya da tiyatroda değerlendirebilirsiniz. Bu hem hayatınıza renk katacak, hem de gelirli bir eğlence olacaktır. Seçildiğiniz takdirde sizin saatlerinize de uyum sağlayacak olan çekimlerden çok güzel ek gelir kazanma şansınız da var.

Her ay yaptığımız profesyonel fotoğraf çekimlerine ya da katılımcı sertifikası da alacağınız dört haftalık work-shoplara bir ücret ödemiyorsunuz.

Lütfen hiçbir ajansa kayıt parası ya da fotoğraf parası ödemeyiniz.

En ufak bölüm oyuncusunun günde aldığı paralar BİLE ciddi birikimler sağlayabiliyor. Hele ki bizim ajansımız asla FİGÜRASYON yollamıyor.

Haydi sanata, sahne ışıklarına ve bu renkli dünyaya bir adım atın...

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MACİTLER MOBİLYA
Samsun
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
HK LASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Konya - Karatay
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ODA TİYATROSU SAHNESİ

Oda Tiyatrosu 23 yıllık bir tiyatrodur.

Bir repertuar tiyatrosu olan grup aynı zamanda kuliscast'ında sahibidir. Neslihan Yargıcı'nın da çözüm ortaklığı yaptığı ajans-oyuncu adaylarına sertifikalı eğitim de verebilen tek firmadır.

10 yıla yakındır Ortaköyde Afife jale Sahnesinde gösterilerini yapan oda tiyatrosu bu yıl mecidiyeköyde ODA TİYATROSU SAHNESİ'ni ve tiyatro akademisini açtı.

Sadece tiyatro olarak değil bir organizasyon firması olarak da çalışan firmamız,beden dili, konuşma  pazarlama ve satış teknikleri konusunda eğitim seminerleri de vermektedir.

www.odatiyatrosu.com tiyatromuz hakkında size bilgi verebilir. www.kaanerkam.com ise Genel Sanat Yönetmenimiz yakkında size yardımcı olacaktır.

Genco Erkal,Kemal Başar,Tevfik Yapıcı,Neslihan yargıcı,Hakan Aysev gibi tanınmış sanatçılarında sanatsal desteğini paylaştığı oda tiyatrosu sahnesi bütün sanat severlerin ziyaretlerine de açıktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları