Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SAHA SATIŞ VE MÜŞTERİ İLİŞKİLER SORUMLUSU

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.11.2019
  • 100 - 200
OTOBİL OTO YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ SAHA SATIŞ VE MÜŞTERİ İLİŞKİLER SORUMLUSU İş İlanı

İş Tanımı

***SAHADA MÜŞTERİ İLETİŞİMİ VE SATIŞ DESTEK KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN***
***PART-TİME VEYA FREELANCE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.***

            ÇALIŞMA SAATLERİNİ KENDİNİZ BELİRLİYEBİLİRSİNİZ. SAHADA BİZİM BELİRLEDİĞİMİZ VEYA SİZİN TERCİH ETTİĞİNİZ MÜŞTERİLERLE İLK TEMASI SİZ KURARSINIZ, MÜŞTERİ İLE FİRMA ARASINDA KÖPRÜ OLUŞTURURSUNUZ MÜŞTERİ ÜRÜNÜNÜ OTOBİL OTOMOTİV GARANTİSİ İLE ALDIĞINI BİLİR. SİZDE SATIŞ ÖNCESİ VE SATIŞ SONRASI MÜŞTERİ TEMSİLCİLİĞİ HİZMETİ VERİRSİNİZ.

            MÜŞTERİYLE İLK TEMASI KURDUĞUNUZDA ÜRÜN PAZARLAMASI YAPMAZSINIZ FİRMA VE HİZMETLERİNİ ANLATIR, MÜŞTERİNİN YEDEK PARÇA İHTİYACI OLDUĞUNDA AKLINA GELMEYİ HEDEFLERSİNİZ. AGRESİF VE ZORLAYICI PAZARLAMA TAKTİĞİ GERÇEKLEŞTİREMEZSİNİZ VE MÜŞTERİYİ TACİZ ETMEMİŞ OLURSUNUZ. MÜŞTERİ İLE TEMAS KURDUĞUNUZDA KURUMSAL BİR KİMLİKLE KARŞILARINDA OTURURSUNUZ, FİRMAMIZA AİT YAKA KARTINIZ, KARTVİZİTİNİZ VE ŞİRKET HATTINIZ OLUR. MÜŞERİ HİZMETTEN YARARLANMAK İSTERSE HER SİPARİŞ İÇİN SİZİNLE İLETİŞİME GEÇER.

            FİRMA HİZMETLERİ, UYGUN FİYAT GARANTİSİ VERİRSİNİZ, SATIŞ ÖNCESİ VE SATIŞ SONRASI DESTEK VERİRSİNİZ, SATILAN HER ÜRÜNDE 1 YIL VEYA 100.000 KM GARANTİ VERİRSİNİZ, 15 GÜN İÇİNDE SORGUSUZ İPTAL VE İADE GARANTİSİ VERİRSİNİZ, MÜŞTERİ ÜRÜNÜ İSTEDİĞİ NOKTAYA TESLİM EDEREK AYAĞA HİZMET VERİRİZ, MÜŞTERİ PARÇANIN MONTAJINI BİZİM ARACILIĞIMIZLA YAPTIRMAK İSTERSE ANLAŞMALI SERVİSLERİMİZDE YAPTIRABİLİR.

            FİRMAMIZ 6 ANA DEPO VE 450.000 ÇEŞİT ÜRÜNLE HİZMET VERMEKTEDİR. TÜM ARAÇ GRUPLARININ PARÇALARI BULUNMAKTADIR. SİZE MÜŞTERİ TARAFINDAN SORULAN TÜM SORULARI CEVAPLAMAK İÇİN ULAŞABİLECEĞİNİZ TEKNİK DESTEK EKİBİNİZ OLUCAK. SİPARAŞİN HAZIRLANMASI VE SEVKİYATINI TEKNİK DESTEK EKİBİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR. SİZE SADECE MÜŞTERİ VE FİRMA ARASINDA KÖPRÜ KURMAK KALACAKTIR.

            ÇALIŞMALARINIZA BAŞLADIKTAN SONRA BELİRLENEN SATIŞ HEDEFİNE GELDİĞİNİZDE KADROLU OLARAK ÇALIŞMAK İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLANACAKTIR. KADROLU ÇALIŞMA KOŞULLARI ŞUNLARDIR, ŞİRKET İŞLERİNİZ İÇİN KULLANABİLECEĞİNİZ FİRMAYA AİT BİR ARAÇ TAHSİZ EDİLİR VE YAKIT GİDERLERİNİZ FİRMA TARAFINDAN KARŞILANIR, SİGORTANIZ YAPILIR, MAAŞ+PRİM ÇALIŞIRSINIZ VE OLUŞTURMUŞ OLDUĞUNUZ MÜŞTERİ PORTFÖYÜNE HİZMET VERİRSİNİZ. BELİRLENEN SATIŞ HEDEFİNE GELENE KADAR PRİM SİSTEMİNE DAHİL OLURSUNUZ, PRİM SİSTEMİ KARDAN %30 DUR. YANİ 30.000 TL SATIŞ GERÇEKLEŞTİĞİNDE ORTALAMA 3.000 TL KAZANÇ ELDE EDERSİNİZ, PRİM SİSTEMİNDE BELLİ BİR KOTA YOKTUR, 100 TL SATIŞ YAPSANIZ BİLE KAZANDIĞINIZ PRİM 15 GÜN SONRA GARANTİ BANKASINDA AÇACAĞINIZ HESABINIZA YATAR.                                                                 

                                                                                                 

Aranan Nitelikler

  • PAZARLAMA VE İLETİŞİM KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN,
  • KURUMSAL VE SOSYAL İLİŞKİ KURABİLEN,
  • DİKSİYONU DÜZGÜN,
  • TAKIM ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYA BİLMEK,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MANA TR AKADEMİK DANIŞMANLIK
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

OTOBİL OTO YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

OTOBİL OTOMOTİV KİMDİR.?         
Firmamız otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir. 6 ana depo ile çalışan 450.000 çeşit ürün yelpazesi olan bir firmadır. Otomobilinizin ihtiyacı olan yedek parçayı her bütçeye uygun birbirinden farklı ürün çeşitleri ve markaları ile Türkiye'nin bütün il ve ilçelerine aradaki mesafeleri kaldırarak hızlı teslimat hizmetiyle siz müşterilerimize sunmaya OTOBİL olarak durmadan devam ediyoruz. Müşterilerimize hizmet amacımız en sevilen ve en güvenilen oto yedek parça firması olmak, ayrıca orijinal ve yan sanayi, muadil ve eşdeğer parçalardan satın almış olduğunuz ürünü en hızlı şekilde müşterilerimize ulaştırmaktır. Almış olduğunuz ürünün aracınıza tam uyumlu olarak gönderilmesi için alanında uzman ekip arkadaşlarımız şase numaranızdan uygun parçayı bulabilir, ödemelerini güven içerisinde yapabilmek için ödemelerinizde taksit seçeneği, kapıda ödeme hizmeti ve kolay iade hizmeti gibi kusursuz hizmet özelliklerimizin tamamı OTOBİL mağazasında toplanmıştır. Bu sayede alışverişlerinizin kusursuz, hatasız ve kaliteli olmasını sağlıyoruz.

NEDEN OTOBİL TERCİH EDİLİYOR.?

UYGUN FİYAT GARANTİSİ         
Normal şartlarda ana depodan çıkan ürün ilk önce yedek parça firmalarına satılır, yedek parça firmaları oto servislerine, oto servislerde son kullanıcıya ürünün satışını yaparlar. Kısa bir örnekle 200TL ürün, kullanıcıya 600TL ye ulaşmış olur. Tam burda Otobil devreye girer ana depodan çıkan ürünü aracılara ulaşmadan son kullanıcaya ulaştırırız. Kısa bir örnekle ana depodan 200TL çıkan ürün, otobil aracılığıyla son kullanıcıya 250tl ulaşır. Müşterilerimiz uygun fiyata ulaşmanın keyfini çıkarır.

SATIŞ ÖNCESİ HİZMET         
Müşteri ürünü almadan önce müşteri temsilcilerimiz aracılığıyla araç bilgilerini teknik ekibimize bildirir, teknik ekibimiz araca uyumlu doğru parçaları marka ve fiyat farlarıyla müşteriye sunar. Müşteri doğru parçayı sanayide dolaşmadan oturduğu yerde bulmanın rahatlığına ulaşır.

SATIŞ SONRASI HİZMET         
Satış gerçekleştikten sonra müşteri temsilcisi tarafından ürün takip edilir ve  parçanın müşteriye doğru zamanda sağlam ulaşması sağlanır. Müşteri şikayet ve taleplerini yanıtlar. Müşteri satın aldığı ürünü düşünmek zorunda kalmadan yaptığı alışverişin keyfini çıkarır.

ÜRETİCİ GARANTİSİ         
Üretici garantisi her ürün için ayrıdır bazı ürünlerde 1 yıl bazı ürünlerde 100.000 km garanti verilir. Müşteri aldığı ürünün garantili olmasıyla kendini sağlama alır. 

İADE VE DEĞİŞİM GARANTİSİ         
Satışı yapılan her ürün 15 gün süreyle sebeb gösterilmden iade ve değişim yapılmaktadır. Bu şekilde müşterilerimiz güvenli alışverişin tadını çıkarır. 

İSTENİLEN YERE SEVKİYAT         
Müşteri satın aldığı ürünü nereye isterse sevkiyat adresini verir. İstanbul içi istediği yere aynı gün içinde ulaştırılır. Hergün belirli saatlerde çıkan şirket servisleri parçayı gideceği bölgeye ulaştırır. İstanbul dışına Türkiye genelli anlaşmalı kargolarımızla aynı gün ürünler kargolanır. Müşterilerimiz oturduğu yerden yaptığı alışverişin tadını çıkarır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları