Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Tur Rehberi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Muğla, Aydın, Muğla Bodrum, Kocaeli Gebze
  • 7.05.2012
  • 0 - 20

İş Tanımı

Garantitatil.com Öncü Online Tur Operatörü ,12 yıldır yurtiçi , yurtdışı turlar organize eden konusunda lider turizm şirketi .

Aranan Nitelikler

Yurtiçi ve Yurtdışı Tur Organizasyonlarında yardımcı rehberlik ve transfer görevlisi olarak yetiştirilerek görev verilecek 18 - 23 yaşları arasın da rehberlik departmanında bağlı olarak çalışacak , tercihen turizm otelcilik lisesi ve meslek yüksek okulu öğrencisi veya yeni mezunu . öğrenme isteğine sahip , istikrarlı , disiplinli , kariyer hedefleri olan yetiştirilmek üzere , Genç Turizmciler Aranmaktadır .

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Türkiye
Son 1 Hafta
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Diyarbakır
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ASAF OKULLARI
Kocaeli - Derince
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MUDO SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
Dost Koleji Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
Marlen Hotel
İzmir
Bugün
BAŞVUR
Derin Çocuk Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Okulları
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Bugün
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GARANTİ TATİL

 

Misafir Memnuniyeti

Garanti Tatil Türk ve Dünya Turizm Pazarlarında CITY GLOBAL TURİSTİK GRUPbünyesinde Faaliyet Yürütmektedir.. Toplumsal sorumluluğun bilinci ile 2000 yılında Turizm sektörüne öncü olmak Yenilikler getirmek maksadı ile kurulan genç ve Dinamik bir Seyahat operatörü ve A grubu Seyahat Acentesi olan Garanti Tatil 2010 Yılı Aralık ayı itibari ile City Global Grup Bünyesine katılmış ve tüm turizm faaliyetlerini grup altında sürmeye başlamıştır.
Dünya'nın çeşitli yerlerinde operasyon merkezleri bulunan City Global Turistik Grup, Turizm ve otelcilik dışında, İnşaat, Kara taşımacılığı, Madencilik, Hava taşımacılığı, deniz nakliyat gibi sektörlerde faaliyet göstermekte olup çeşitli ülkelerde ve pazarlarda online yatırımlar ile faaliyet gösterdiği sektörleri çeşitlendirmektedir. 2010 son çeyrek ve 2011 yılı Turizm operasyonlarını geliştirerek büyütmek amacında olan Grup Garanti Tatil markası altında seyehatlarini tercih edecek olan misafirlerimize en iyi ve en konforlu hizmeti en efektif şartlarda Dünyanın heryerinde vermekten mutlulıuk duyacaktır. Garanti Tatil Turizm Sektöründe eş zamanlı online rezervasyon sistemini 2001 yılında çeşitli ortaklıklar ile ilk uygulayan seyahat operatörüdür. 

Garanti Tatil Kurulduğu günden itibaren müşteri odaklı bir çalışma ve hizmet prensibini ilke edinmiş kalite standartlarını gözeterek % 100 müşteri memnuniyetini hedeflemekte olan bir seyahat operatörüdür. Müşteri odaklı çalışarak en üst seviyede müşteri memnuniyetini sağlamak temel amaçlarımız içerisindedir. Hizmet verdiği yolcu sayısı ve şikayet oranı Türk Turizm Sektöründe en düşük seyehat operatörlerinden biridir. Garanti Tatil kurum felsefesini ve sistemini müşteri odaklı bir yaklaşımdan ve çalışanlarından alır her Garanti Tatil çalışanı müşteri odaklı yaklaşımlara sahip olmak zorundadır unutmamalıyız ki rekabetçi piyasa koşullarında en önemli olan faktör müşteri odaklı yaklaşımlardır. Turizm sektöründe Kariyerimizi ve hedeflerimizi belirlemede en önemli faktörlerden biri müşteri odaklılıktır. Bu sebepten dolayı Garanti Tatil Kurumsal mantalitesinin en başında Müşteri Odaklı Çalışma yer almaktadır. Butik Hizmet Standartları ile verdiğimiz hizmet kalitesinin arkasında Profosyonel, sektörde tecrübeli ve üst düzey eğitimli personel yer almaktadır.

İnsan Kaynakları Politikası
Garanti Tatil her geçen sene operasyonlarını büyüterek Türkiye’nin en büyük Online seyahat operatörlerinden biri olarak yolunda emin adımlarla ilerlerken ihtiyacı olan personeli kendi eğitim programlarında yetiştirerek sektöre hazır hale getirmektedir.

Kalite Standartları
Garanti Tatil Turizm sektöründe kalite çalışmalarına ilk başlayan ve kaliteye önem veren bu anlamda kalite gelişimini destekleyen bir firmadır. Kalite Standartları çalışma yaşantımızın bir parçasıdır. Garanti Tatil Çalışma sisteminin bir parçası olan kalite sistemi Garanti Tatil çalışma ve kurum felsefesi ile entegre olmuş bir sistemdir ve bütünün vazgeçilemez parçasıdır. kalitesiz yapılan her iş beraberinde büyük sorunları da beraberinde getirmektedir bu sebepten dolayı Garanti Tatil çalışanları kaliteye önem vermek zorundadır yaptığımız her işte, ilişkilerimizde ve kullandığımız tüm iletişimde kalite vazgeçilmez bir unsur olmalıdır.

Faaliyet Alanlarımız
Garanti Tatil, çalışma sistemi, Dünya'nın herhangi bir köşesine yapacağınız seyehatlerde iki kişiden başlayan hizmet verebilme esnekliğine sahiptir. Ülkemizde Garanti Tatil ve va bağlı olduğu markalarda yer alan Kişiye Özel hizmet sadece Garanti Tatili tercih eden misafirlere özeldir. Garanti Tatil Turizm Sektörünün hemen hemen tüm kollarında faaliyetlerini sürdüren bir operatördür. Ürettiğimiz turizm ürün ve hizmetlerimizi eşzamanlı, İstanbul - İzmir'de bulunan head ofislerimiz ve Sabah-09:00 Gece 22:00 akadar çalışan Çağrı Merkezimiz aracılığı ile Buluştururuz. Üretmiş olduğumuz Turizm hizmetlerini hizmet kalitesini bozulmaması ve misafirlerimize doğru ve kaliteli enformasyon vermek adına yanlızca Garanti Tatile ait olan çağrı merkezi ve Brunch Ofislerinden satın alabilirsiniz. Bu mecraların dışında belirtmediğimiz hiçbir kurum Garantitatil adına yetkili satıcı değildir Garanti Tatil Turizm Sektöründe ki En Geniş ve En avantajlı Satış sistemine ve ürün hizmet portfoyüne sahiptir. Bu anlamda Yüzlerce Acentenin de Tedarikçisi konumundadır. Yurt içi otel Operasyonları Yurt dışı (Tüm Dünya) Otel Rezervasyonları, Yurt Dışı Turlari Kişiye Özel Turlar, Yurt içi Kültür Turları Yurt Dışı Kültür Turları, Kongre seminer hizmetleri Alternatif hafta Sonu Gezileri Kurumsal organizasyon Hizmetleri Transfer ve Handling Bölge Operasyonları Vip araç hizmetleri, Bilişim Hizmetlerinin tamamında yoğun olarak faaliyet göstermekteyiz. Garanti Tatil, Tüm Turizm Operasyonların da Müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurur. Müşterilerimizden aldığımız istek ve ihtiyaçlar ilgili birimler tarafından değerlendirilerek ürettiğimiz hizmet ve ürünlerin müşteriye daha da yakınlaştırılması hedef alınmıştır. Rekabetin yoğun olarak yaşandığı Sektörde Müşterilerine en iyi ve en avantajlı hizmeti verme gayesindeyiz. Garanti Tatil Çalışanları ve Müşterileri Bizim için özeldir ve Garanti Tatil Sektöründe Butik yaklaşımlardaki kaliteli hizmet anlayışını, Mass( yoğun ) Turizm operasyonlarında dahi Müşterilerine hissettirmektedir. Garanti Tatil için Kalite Vazgeçilmezdir Garanti Tatil Seçicidir. Firma olarak özellikle Grup seyahatlerde, misafirlerimizi rahatsız edecek, grubun ambiansını ve huzurunu bozacak kişilere kesinlikle rezervasyon gerçekleştirmemekteyiz.. Bu tür sorunlarda, rehberlerimiz tam yetkili olup bu tür rahatsız edici faaliyetlerde bulunan misafirlerimiz, ayırt edilerek check out yapılmaktadır.. Garanti Tatil Tursab üyesi olup, Alman Unicert firmasından 9001-2000 / 14001 / 18001 kalite belgeleri ile Alman DAR ve TÜRKAK akreditasyonu olan tek Türk Seyahat Operatörüdür

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları