Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Üniversite eğitimini sürdüren ya da yeni mezun olmuş sınavlara hazırlık kurslarında kariyer yapmayı planlayan ortaokul, lise ve üniversite hazırlık düzeyinde Matematik etütlerine girebilecek, öğrenciyle iletişimi güçlü, profesyonel sorumluluk bilinci olan çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Matematik ve geometri derslerinde kendini geliştirmeye hevesli soru çözümlerinde ve etütlerde öğretmenlerimize yardımcı olacak Matematik öğretmenleri veya öğretmen adayları müracaat edebilirler.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Dün
Final Okulları Beylikdüzü Kampüsü
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
KAYAŞEHİR OĞUZ FEN BİLİMLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
ÖZEL YEŞİLKÖY 2001 İLKOKULU/ORTAOKULU
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
FLORYA KOLEJİ
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bursa
Dün
KAVRAM EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GÜNGÖREN BİREY EĞİTİM KURUMLARI

Güngören Köyiçi'nde LGS, TYT, AYT sınavlarına hazırlık ve ara sınıflar için destek eğitim programları uygulayan kurs merkeziyiz.  Kurumumuz 25 yıllık BİREY eğitim tecrübesini ve birikimini Güngören merkezinde eğitim gören ve yaşayan öğrenci ve velilerine taşımayı amaçlamaktadır. 
Velilerin memnuniyetini kazanmayı, belirli bir iş ahlakıyla hizmet etmeyi ve Güngören gibi İstanbul'daki diğer ilçelerle kıyaslandığında nispeten küçük bir ilçeye uzun soluklu katkı vermeyi temel misyonumuz olarak belirledik. 
Akıllı tahta ve föy sistemine uygun en son yeniliklerle techiz edilmiş teknik kapasitesi yüksek dersliklerimizde Türkiye'nin en iyi kaynaklarını yetkin bir eğitmen kadrosu ve güçlü bir rehberlik anlayışıyla buluşturuyoruz.
Bu itibarla beraber çalışacağımız mesai arkadaşlarımızın bizimle benzer hedeflere yürüyebilece, özverili, vizyoner ve samimi olmasını bekliyoruz
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları