Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Dizi ve Reklam Projelerine Yeni Yüzler

İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
  • 25.03.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

İş Açıklamasıİron Ajans 12 Yıldır Tv Sektörüne Yardımcı Oyuncu, Konuk Oyuncu, Anacast Oyuncuları, Reklam Filmlerine Oyuncu Cast Hizmetinin Yanı Sıra Ülkemizin Önde Gelen koreografilerinin Düzenlemiş Olduğu Defile'lere Model ve Manken Hizmeti ile Fuar ve Organizasyonlarına Hostes ve Host Hizmetlerini Sağlayan Kuruluştur.

Türkiye'de Her Sene Çekilen 35 Tv Dizisinin 15 ine, En Kalibreli Sinema ve Reklam Filmlerine Tek Kurum Olarak Hizmet Sağlayan İron Ajans İstanbul Genel Merkezli Olup Türkiye genelinde 700 cast Personeline İstihdam Alanı Sağlamaktadır.

Görsel Çalışmalarda Bende Varım Diyorsanız,Reklam, Sinema Ve Dizi Oyunculuğu Departmanlarımıza Kayıt Yaptırabilirsiniz.

NOT: Kayıtlarımız Ücretsizdir.

Aranan Nitelikler

Hemen iş başı yapabilecek, kendine güvenen diksiyonu düzgün seyahat engeli olmayan tam zamanlı veya proje bazlı çalışabilecek ekip çalışmasına uygun yeni yüzler arıyoruz.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

IRON AJANS

Ajans İRON dizi, oyunculuk, fotomodel, film ve sinema yapımlarına casting sağlayan İstanbul cast ajansları arasında lider ajans firmasıdır.

BİZ KİMİZ?

Bünyemizde bir çok oyuncu yetiştirerek başarıları ile isimlerinden sözettirmeye çaba gösterdik. Kurumsal bir kimlik anlayışı ile sektörde ciddi başarılara imza attık. Kurulduğumuz günden itibaren sürekli büyümeyi ve kendimizi geliştirmeyi hedefleyerek güvenilir bir ajans olabilmenin temellerini attık. Gelişen teknolojiden yararlanarak Türkiye'nin her şehrinden oyuncu adaylarına online başvuru ile kapılarımızı açtık. Her yaştan oyuncu olmak isteyen adaylarımıza fırsat tanıyarak cast kadromuzdayer almalarını sağladık. Ekibimizin koordineli çalışmaları ile bir çok projeye oyuncu temin ederek tercih edilen öncü ajanslar arasında olmayı başardık. Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı bizi fark yaratanfirmalar arasına taşıdı. Sinema ve televizyon sektörüne özgü olanyeteneklerinizi değerlendirebilmeniz için kariyer yolunuza ortak oluyoruz. Atacağınız adımları ve eğitimlerinizi destekleyerek geleceğin başarılı oyuncuları arasında olmanız için ekibimiz yoğun bir çalışma içerisine giriyor. Merkezi İstanbul'da bulunan ajansımız farklı illerde anlaşmalı kurumları ile yeni yüzlere fırsat tanıyarak geniş bir cast kadrosu oluşturmuştur. Ajansımızın rehberliği eşliğinde oyunculuk mesleğineilk adımı atabilirsiniz. Ajansımız sadece dizi ve film projeleri ile sınırlı kalmayarak reklam çekimleri, modellik ve mankenlik alanlarında da faaliyet göstermeye devam ediyor.Aynı zamanda prodüksiyon hizmetleri de sunarak ailemizi genişletiyoruz. 

NEDEN BİZ

Başarıya giden yolun hedef belirlemeden geçtiği düşüncesine inanarak, hizmetlerimizin geniş kitlelere ulaşmasını hedefledik. Kuruluşunun ilk yıllarında küçük bir ekip ile yola çıkarak şimdilerdebüyük bir aile olmayı başarmış durumdayız. Oyunculuk alanında yetenekleriniz ajansımız için her zaman çok önemli olmuştur. Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile ajansımızın rehberliğinde kariyer planınızıoluşturabilirsiniz. Uzman kadromuzun deneyimlerinden faydalanarak ilerleyeceğiniz yolun yönünü birlikte belirliyoruz. Fuarlar, katalog çekimleri, tanıtımlar ve daha bir çok alanda profesyonel çalışmalarımız ilebaşarılı sonuçlar alıyoruz. Hedefimiz daha da büyüyerek oyunculuk hayali olan adaylarımızın hayallerine ortak olmaktan geçiyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları