Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru

İzmir, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Malatya, Şanlıurfa, Van, Rize, Bayburt
  • 9.03.2023
  • 100 - 200
AFETZEDE

İş Tanımı

M Plus Türkiye Hakkında:

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan M Plus Türkiye, 2000 yılında İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Türkiye ve Avrupa’daki 15 lokasyonuyla, 58 ülkeden 300 markaya 12.500 çalışanı ile 32 dilde hizmet veren, BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group’un en büyük üyesi olarak yerini aldı. M+ Group’un M Plus Türkiye kadrosunda yaklaşık 8.000 kişi görev yapıyor.

M Plus Türkiye, Ar-Ge merkezinde en son teknolojilerle geliştirdiği CRM ve Yapay Zeka tabanlı Robotik süreç otomasyonu uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümlerini, 7/24 kesintisiz teknik destek hizmeti ile birlikte sunuyor. Müşteri hizmetleri, müşteri deneyimi, tahsilat yönetimi, sosyal medya ve backoffice yönetimi konularındaki başarılı projeleriyle M Plus Türkiye, yeni nesil müşteri yönetimi ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sektöre yön vermeye devam ediyor.

M Plus Türkiye olarak İstanbul, İzmir, Şanlıurfa, Malatya, Van, Rize ve Bayburt lokasyonlarında faaliyet göstermekteyiz.

M Plus Türkiye olarak yaşadığımız deprem felaketinin ve kayıplarımızın derin üzüntüsü halen yüreklerimizde taşıyoruz. Kaybettiğimiz her bir vatandaşımız için hepimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

M Plus Türkiye olarak ülke çapında başlatılan istihdam seferberliğine depremzedelerimizin öncelikli istihdamı ile katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu zor günlerimizde ülkemizin ve vatandaşlarımızın yanındayız. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde depremin yaralaranı hep birlikte saracağız.

Eğer siz de depremden etkilendiyseniz, halen deprem bölgesindeyseniz, il değişikliği yapmak durumunda kaldıysanız veya il değişikliği yapmayı planlıyorsanız bu ilana veya açık pozisyonlarımıza başvuru yaparak oluşturduğumuz iş gücü havuzuna bilgilerinizi iletebilirsiniz. İşe alım ekibimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçiyor olacaktır. Olası açılacak pozisyonlar için de lütfen bizi takip etmeye devam ediniz.

#depremistihdamseferberligi

Aranan Nitelikler

Genel Başvuru - Deprem İstihdam Seferberliği

İncelediğiniz ilan Afetzede İstihdam Projesi kapsamında yayınlanan bir ilandır. Projenin doğru kişilere destek sağlayabilmesi için başvuru sürecinde “Afetzede Belgesi” ibrazı zorunludur. Afetzede ibrazı olmayan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
KAVRAM KURS MERKEZİ
Ankara - Çankaya
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

M Plus Türkiye

M Plus Türkiye Hakkında:

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan M Plus Türkiye, 2000 yılında İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Türkiye ve Avrupa’daki 15 lokasyonuyla, 58 ülkeden 260 markaya 12.500 çalışanı ile 32 dilde hizmet veren, BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group’un en büyük üyesi olarak yerini aldı.

M+ Group’un M Plus Türkiye kadrosunda yaklaşık 8.000 kişi görev yapıyor. M PlusTürkiye, Ar-Ge merkezinde en son teknolojilerle geliştirdiği CRM ve Yapay Zeka tabanlı Robotik süreç otomasyonu uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümlerini, 7/24 kesintisiz teknik destek hizmeti ile birlikte sunuyor. Müşteri hizmetleri, müşteri deneyimi, tahsilat yönetimi, sosyal medya ve backoffice yönetimi konularındaki başarılı projeleriyle M Plus Türkiye, yeni nesil müşteri yönetimi ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sektöre yön vermeye devam ediyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları