Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
Kaynak Mühendisi
Konya
- 05.10.2020
- 0 - 50
- 1260 Görüntüleme
İş Tanımı
Konya Büsan Organize Sanayi Bölgesinde ki yerleşik işyerimiz için deneyimli / deneyimsiz KAYNAK MÜHENDİSİ aramaktayız. Aramıza katılacak Mühendisimiz Üretilen ürünlerin nihai kontrolu Kaynak personellerinin idaresi yönlendirilmesinden sorumlu olacaktır.
Aranan Nitelikler
Konya da ikamet eden , konusunda deneyimli,
( servis+Yemek+ SGK )
Cumartesi / Pazar günleri çalışmamız yoktur
( servis+Yemek+ SGK )
Cumartesi / Pazar günleri çalışmamız yoktur
Özet Bilgiler
- Kaynak Mühendisi
- Otomotiv
- Mühendislik , Teknik İşler
- Tam zamanlı
- Şef-Amir
- Konya
- 05.10.2020
- 05.10.2020
- 04.12.2020
F.G.S OTO LPG TANKLARI VE PARÇALARI ÜRETİM LTD.ŞTİ.
LPG oto tankları üretiminde sektörün lider kuruluşları arasında yer alan SAKA 1996 yılından beri dış ve iç pazarlara yönelik üretim yapıyor. Konya’da 4 bin 500 metrekarelik kapalı alanda, imalat tesisleri bulunan SAKA fabrikası; kalitede, güvenilirlikte dünyanın saygın LPG Oto Tankı üreticilerinden biri kabul ediliyor. Firma kalitesini; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesi, ISO 3834 Kaynaklı İmalat Yeterlilik belgesi başta olmak üzere birçok belge ile tescil etmiştir. Ayrıca LPG Tank imalatımız Avrupa Norm Standardı olan ECE R67-01 regülâsyonun gereklerine uygun sürdürmektedir.
Şirketimiz; Sıralı Otogaz Sistemi ve yeni nesil motor teknolojileri alanında yurt içi ve yurt dışındaki bayilerine hizmet veriyor. SAKA çevre odaklı teknolojiyle, LPG oto tankı üretiminde sektörün ‘doğa dostu’ endüstri kurumları arasında yer almaktadır. Ürünlerimiz dünya çapında çok sayıda ülkeye satılmaktadır. SAKA’nın sağlık, eğitim, çevre ve sokak hayvanlarıyla ilgili olarak bir dizi sosyal sorumluluk projeleri bulunuyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını İhsan Fırat yapmaktadır.
Daha Fazla Firmanın Diğer İlanları Şirketimiz; Sıralı Otogaz Sistemi ve yeni nesil motor teknolojileri alanında yurt içi ve yurt dışındaki bayilerine hizmet veriyor. SAKA çevre odaklı teknolojiyle, LPG oto tankı üretiminde sektörün ‘doğa dostu’ endüstri kurumları arasında yer almaktadır. Ürünlerimiz dünya çapında çok sayıda ülkeye satılmaktadır. SAKA’nın sağlık, eğitim, çevre ve sokak hayvanlarıyla ilgili olarak bir dizi sosyal sorumluluk projeleri bulunuyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını İhsan Fırat yapmaktadır.