Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Klinik Araştırma Koordinatörü

Ankara, İzmir, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa
  • 18.01.2022
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Klinik Araştırmanın İyi Klinik Uygulamalar Kılavuzuna uygun ulusal ve uluslararası kurallar çerçevesinde yürütülmesinin sağlanması,
Çalışma protokolünün anlaşılması ve çalışma ekibinin protokole uyumu konusunda gerekli bilgilendirme ve rehberliğin yapılması, Çalışma bilgilerinin uygun şekilde toplanması, tamamlanması ve gereken raporlamaların yapılması,
Çalışmaya uygun hasta alımının sağlanması, Her çalışma için dokümantasyonların yapılması ve hasta dosyalarının oluşturulması, Hasta kayıtlarının ve takibinin yapılması, Çalışma dokümanlarının ilgili otoritelerin (FDA, Sağlık Bakanlığı, Sponsor) denetimine hazır halde tutulması,
Hasta ile ilgili kan ve doku örneklerinin uygun şekilde alınmasının sağlanması, saklanması ve gerektiğinde ilgili laboratuvara gönderilmesinin sağlanması,
Araştırma ürünlerinin uygun şekilde temini, taşınması ve teslim alınmasının sağlanması, Gerektiğinde hastane yönetimi ve etik kurullarla iletişimin sağlanması

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin lisans programlarından mezun Fen/Sağlık Bilimleri Mezunu (Biyoloji, Kimya ,Biyokimya, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyomühendislik gibi )
MS Office programlarına hakim
İyi seviyede İngilizce yeterliliği olan (Okuma-Yazma-Konuşma)
Tecrübeli veya tecrübesiz
Yarı zamanlı veya tam zamanlı çalışabilecek
Seyahat engeli olmayan
Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya muaf olan
Takım çalışmasına yatkın ve insan ilişkilerinde başarılı
Çözüm odaklı
Görevlendirilen hastane bünyesinde çalışabilecek 'Klinik Araştırma Koordinatörü' Çalışma arkadaşları aranmaktadır.
Tüm Türkiye geneli başvurular kabul edilecektir.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Dün
EKOKİDS ANAOKULU BAHÇEŞEHİR ŞUBESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
DY YAZILIM VE İLETİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
DY YAZILIM VE İLETİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ
Ankara, İzmir, Eskişehir, Konya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL İSTANBUL ON-KO TIP MERKEZİ

-İstanbul Onkoloji Hastanesi Tıp Merkezi olarak 2008 yılı Ocak ayında İstanbul’ un oldukça merkezi bir noktası olan Maltepede; E5 Çevreyolu ve Metro istasyonuna yaklaşık 100 metre mesafede kurulmuş, 2015 Ağustos ayından itibaren ise Hastane olarak hasta kabulüne başlamıştır.

-Tamamen yeniden inşa edilen İSTANBUL ONKOLOJİ HASTANESİ binası; en ileri teknolojik alt yapıyı içinde barındıran ‘’HASTANE BİNASI ’’ standartlarına sahip olup, hastaların güvenlik ve konforları ile ilgili her türlü detay düşünülmüştür.

-Alt yapımız hem ayaktan hem yatan hastalara günümüzün en ileri teknolojilerini sunmaktadır. Misafirlerimizin konforlu, güvenilir ve hijyenik ortamlarda ağırlanmaları ilke edinilmiştir.

-Ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerimizdeki ileri teknolojik donanım, ameliyatların riskini en aza indirirken, hijyen  en üst düzeyde olacak şekilde planlanmıştır.

-Hastanemizde uygulanan her türlü tanı ve tedavi, konusunda uzman ekiplerle ve en ileri teknoloji ile sunulmaktadır.

-Uzun yılların tecrübesi ile özellikle Onkolojik hastaların tanı ve tedavileri multidisipliner bir yaklaşımla, uzman ekipler tarafından planlanmaktadır.

-Hastanemiz; bilimsellik ve etik ilkelerden asla ödün vermeyen, daima bilgi ve teknolojik yenilenmeyi hedefleyen, hasta memnuniyetini ön planda tutan, kaliteli ve iyi hizmet sunan, deneyimli ve kalıcı kadrosuyla, hastaya en kısa zamanda ulaşarak hizmet veren bir çalışma anlayışına sahiptir.

Vizyonumuz; 
  • Uzman doktorlarımızla kaliteli sağlık hizmetini toplumumuza ulaştıran, öncülük rolünü üstlenen sağlık merkezi olmayı hedefliyoruz. 
Misyonumuz; 
  • Deneyimli, takım ruhu içinde çalışan dinamik kadromuz ile kaliteli sağlık hizmeti vermek,Vizyonumuz; Toplumumuzun yaşam kalitesini yükseltmek için güvenilir ve çağdaş sağlık hizmeti sunan, kalitesi sürekli artan ve devamlı gelişen bir kurum olmaktır.    
  • Halkımızın daha sağlıklı bir yaşam sürebilmesini sağlamak amacıyla; sağlık hizmetlerini tıbbın ulaştığı en son yeniliklerle, tetkik ve tanıya dayalı, standart ve yüksek kalitede sunmak, hizmet kalitemizi sürekli arttırmak amacıyla çalışanları sürekli eğitmek, hasta ve yakınlarının haklarını korumak, tedavinin her aşamasında bilgilendirmek ve eğitmek, kaliteli hizmeti uygun maliyetle sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini sağlamak, uzman doktor ve personeli ile; hastalarımızla yakın, sevgi ve saygıya dayalı bir ilişki kurmanın ana görevimiz olduğunu düşünüyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları