Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kurucu Asistanı

  • 1.04.2023
  • 1000+
ÖZEL YOLCULUK OKULLARI  Kurucu Asistanı İş İlanı

İş Tanımı

Varoluşundan bugüne devamlı öğrenen insanoğluna halihazırdaki yöntemlere ek yollar oluşturan Özel Yolculuk Okulları, öğrenme vesilesi olmaya adanmış, heyecanını yelkenine rüzgar edecek, veli ve öğrencisi ile aile olarak yüreklerine dokunacak yol arkadaşları arıyor.

Bir insanın öğretebilirliğinin öğrendiği kadar olduğunun farkındalığıyla bilgiye devamlı açık, asiste ettiği idarecisi ile usta-çırak, talebe-hoca formunda Anadolu ritüelleri ile çalışacak, ekip çalışması içinde boşlukları doldurabilecek, lider asistanlığının 'gölge idareci' formuna uygun davranabilecek, ılımlı ve uyumlu, teknolojik yenilikleri takip eden ve hızla öğrenen, çok yönlü bakabilen, aidiyet duygusu yüksek, arka toplama konusunda becerikli, otomobil kullanma konusunda ustalaşmış,  çalışma arkadaşımızı bulmak peşindeyiz.

İşe kabul edilen yol arkadaşımız Empati ve İletişim Enstitüsü Kurucusu ve ekibinin yardımcısı olmak için oryantasyon eğitimi sonrası görevlendirilecektir.

Aranan Nitelikler

- Sevmeyi seven, çocukları çok seven,
- Yaratılış olarak güleryüzlü, iletişimi çok yüksek, öğrenmeye açık,
- İçinde bulunduğu toprağın insanlarına dokunmayı dert edinmiş,
- Asiste ettiği idarecisi ile yol arkadaşı olmaya hazır,
- Sorunlar üzerine değil, çözümler üzerine odaklanmayı tercih eden,
- Sabretme ve başarma azmine sahip,
- 'Ben bilirim' değil 'ben öğrenirim' felsefesini pusula edinmiş,
- Katılımcı liderlik prensibine karakteri uygun,
- Planlı ve hızlı tamamlama becerisi gelişmiş,
- Seyahat sıkıntısı olmayan


Yol Arkadaşı Yardımcımızı aramaktayız. Eğer 'ben buyum' diyorsanız deneyim eksikliğinizi dert etmeyip sizi yetiştirebiliriz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Ankara
Bugün
BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş.
Ankara - Sincan
Son 1 Ay
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
Ankara
2.03.2024
LÖSEV LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR SAĞLIK ve EĞİTİM VAKFI
Ankara
26.02.2024
BAŞVUR
ANKARA MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Ankara - Altındağ
11.01.2024
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Antalya, Gaziantep - Şehit Kamil
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEL YOLCULUK OKULLARI

Bir yol öyküsü bu, 'An, Anla, Anlat...Geriye kalan kabahat...' diyen...

Eğitim... Hepimiz için alınması elzem ama içine girdiğimizde külfet olan süreç... Teori yüklü, çoğu zaman bize hitap etmeyen; ettiği zaman ise günlük hayatımıza uymayan argümanlarla bezeli bir karmaşa...İşte ‘niye eğitimleri sevmiyoruz?’ sorusunun cevabını ‘Anadolu hafızası ile öz’e dokunan eğitim metotları’ geliştirerek bulan Empati ve İletişim Enstitümüz, bu formülle 3 kıtada 200.000’i aşkın kişi ile 20’yi aşkın konu başlığı ile buluştu.Her eğitim sonrası yıllar geçse de hatırda kalacak hayata dair yön tabelaları ile buluşan katılımcılar, istek ve destekleri ile ‘yorulmak, yoğrulmak, doğrulmak’ yolculuğunda aradıklarını bulmak isteyenlere referans oldular; bu yürüyüş kulaktan kulağa büyüdü.
Bu kitle kitle biriken öğretiler; Anadolunun yüzyıllara dayanan öğretilerinin maneviyatla harmanlandığı bir altyapıyla günün akademik öğretilerinin, aklın, bilimin çiçek açağı yüreğe ve akla dokunan bir eğitim metotu oldu.

Sevmenin ve mutluluğun yol taşları olduğu ve bu eğitim metodunu şiar edinen Özel Yolculuk Okulları şimdi öğrencilere, velilere, birbirine yol arkadaşı olan ekibimizle, soru işaretlerine cevap, karanlıklara ışık, kimsesizliklere kim ve arayışlara buluş olmak üzere sizi çağırıyor...

Zira ‘gerçek galibiyet; gerçeği keşfedenlerindir...’
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları