Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Moda Tasarımcısı

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası
  • 25.10.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

İhracata dönük  yetişkin ve  çocuk dış giyim, mont, yelek, örme aksesuar,mayo ve sırt çantası üretim ve ihracat amacıyla model, desen, kumaş, aksesuar, üretici firma araştırması ve çalışması yapabilecek ve bu seçimleri kategorize edip, koleksiyon ve üretime hazır dosyalama hazırlayabilecek, dünya markalarını yakından takip eden , beğenilen modelleri adapte  etme özelliği güçlü olan ve ürünü sonuna kadar her aşamasını  takip edebilecek , tercihan şirket merkezi Akçaburgaz civarında ikamet eden, heyecanı ve enerjisi yüksek moda tasarımcısı  alınacaktır.Sürücü ehliyeti olması tercih sebebidir.

Aranan Nitelikler

İhracata dönük  yetişkin ve  çocuk dış giyim, mont, yelek, örme aksesuar,mayo ve sırt çantası üretim ve ihracat amacıyla model, desen, kumaş, aksesuar, üretici firma araştırması yapabilecek ve bu seçimleri kategorize edip, koleksiyon ve üretime hazır dosyalama hazırlayabilecek, dünya markalarını yakından takip eden , beğenilen modelleri adapte  etme özelliği güçlü olan ve ürünü sonuna kadar her aşamasını  takip edebilecek , tercihan şirket merkezi Akçaburgaz civarında ikamet eden, heyecanı ve enerjisi yüksek moda tasarımcısı  alınacaktır.Sürücü ehliyeti olması tercih sebebidir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Örma Tekstil San.ve Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
ŞENOVA TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİC. SAN. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
AYIŞIĞI TEKSTİL İNŞ.TURİZM ORG SAN LTD ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
DEMİRŞAH ENERJİ TEKSTİL VE AKARYAKIT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Son 1 Hafta
BAŞVUR
HİTMODA TEKSTİL TURİZM DIŞ TİC. VE SAN. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
DARKMEN TEKSTİL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
As Tekstil
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
DARKMEN TEKSTİL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Metse Tekstil


Metse Tekstil 1989 yılından beri yerli ve yabancı değişik kalitede ürün satın alan firmalara çalışmaktadır. Müşterilerine collection production ve bulk production bazında hizmet verir. Müşterilerimiz ürettirmek istedikleri ürünlerin çizim, kumaş cinsi, kumaş rengi ve diğer gerekli detaylarını belirledikten sonra üretim model hanemizde üretim için hazır hale getirilir. Üretimin her aşaması kesim, baskı, nakış, taş dizimi vb. her aşama Metse Tekstil'in kalite kontrol çizgisinde her bir ürüne yansıtılır.

Koleksiyon ve ürünlerde kullanılacak kumaşlar %100 coton, %100 modal, %100 viskon, %100 polyester veya karışımlı standart ve fantezi iplikler kullanılarak Metse kalite kontrol standartları çizgisinde üretilir. Ürünün özelliklerine göre kumaşlara metraj baskı, devore, flok baskı, süblime baskı, dijital baskı, brode, lase uygulamaları yapılarak ürüne uygulanır.

Metse Tekstil, Türkiye pazarında Beymen Club, Beymen Kadın, Beymen Erkek, Beymen Kids, yurtdışında Max and Co, Maxmara Sport, Folies, Blumarin Kadın, Miss Blumarin, Blumarin Baby, Parrot , Nylon, Laura Biagiotti, GF Ferre, Ferrari, Scervino, Billionaire, Moschino markalarına üretim yapmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları