Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Gelen telefon, epostaların ve sosyal medya kanallarindan gelen mesajlarin karşılanması ve SM uzmani ile birlikte yonetimi.Okurlardan gelen arama taleplerine dönüş yapılmasından sorumludur.
Şikayetvar.com’a gelen şikayetleri yanıtlar, takip eder, raporlar.
Havale ve kapıda ödeme yöntemiyle ödemesi yapılmış siparişlerin onaylanmasını sağlar. Genel olarak tüm siparişlerin takibini yapar.
Özellikle temini veya teslim tarihi gecikmiş siparişlerin sahiplerine direkt ulaşarak bilgilendirme yapar. Gerekiyorsa aksiyon alır (parçalı gönderi, kargo firması değişikliği, müşteriye telafi, hediye çeki vb.)
VIP okurların siparişlerinin 24 saatte teslimi için önceliklendirme yapar, gerektiğinde ek tedbirler alır.Okura bildirilen beklenen çıkış tarihi geçmiş parçalı siparişlerde okur ile iletişim kurarak bekleyen siparişlerin gönderilmesini organize eder.
Okura ulaşmayan paketlerin kargo ve depo ile takibini yapar. (siparişin yeniden gönderilmesi, adres değişikliği, siparişin iptali vb.)
İade gelen ürünlerin depo ile takip edilerek alınmasını sağlar.Okura para iadesi yaparak sorunlu süreçleri tek tek takip eder ve çözümleyerek sonlandırır.
Sosyal medya, farklı kanallar veya ekibin diğer üyeleri tarafından bildirilen şikayetleri yanıtlar, takip eder.
Özellikle bildirilen teknik sorunların ve sikayetlerin bir an önce çözülmesi için yönetimi haberdar eder. Okurlarımızın bildirdiği her türlü sorunu hızlıca diğer ekiplere ve yöneticilere iletir, çözümü için öncelik aksiyon alır.
Her Pazartesi 10.00’da geçen haftaya ait yaşanan önemli olumlu, olumsuz konular / yaşanan teknik hataların ve bu konu ilgili ilgili alınan aksiyonları raporlar.
Belirli aralıklarla kullanıcı olarak test siparişi vermeli ve deneyimi teknik ekibe raporlamalıdır.
Müşteri Temsilcilerimiz yapılacak ve sürmekte olan kampanyalara hakim olmalıdır. Kampanya sorumlusu, müşteri temsilcilerini süren kampanyalarla ilgili bilgilendirmekle yükümlüdür. Düzenli olarak anasayfa ve diğer sayfalardaki bannerlar, kampanyalar, sosyal medya hesapları takip edilmeli ve müşteriye bu konuda bilgi sunmaya hazır halde bulunulmalıdır. Müşteri Temsilcilerimiz, sosyal medya hesaplarından ve sm kampanyalarından haberdar olmalıdır.Her müşteri temsilcisi siteye ve bültene üye olmalı ve gönderimleri takip etmelidir. Sosyal Medya Uzmanının süren kampanyalar konusunda MT’leri önceden bilgilendirmesi zorunludur.

Aranan Nitelikler

En az lise mezunu olmalıdır.
E-ticaret operasyonu içerisinde en az 2 yıl iş tecrübesi bulunmalıdır.
Müşteri Temsilcileri tüm yazışmalarında imla kurallarına, konuşmalarda ise diksiyona ve dilbilgisi kurallarına uygun ve resmi konuşmaya özen göstermelidir.
Magento sistemini daha önce kullanmış olması tercihtir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Doruk Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
CHARMING TRIM ETIKET LTD.ŞTI
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Bursa, Yalova
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİC VE SANAYİ LTD.ŞTİ

ALFA YAYINLARI
Borges’in “Okuduklarımızı değil, okuduklarımızdan kalanları hatırlarız,” sözünden yola çıkarak başlangıçta özellikle üniversite ve yüksekokullar için her türden referans kitaplarına yönelik sürdürdüğümüz çalışmaların kapsamını zaman içerisinde genişleterek yayıncılık sektöründeki öncü isimlerden birisi haline geldik. Eğitim, Tarih, Felsefe ve Bilim başta olmak üzere, çağdaş bir vizyon anlayışıyla, 40’den fazla konu alanında yayım faaliyetimizi sürdürerek bugüne kadar yayımladığımız 8000’den fazla kitap ve yüzlerce yazarımızla yayıncılık sektöründe gücümüzü pekiştiriyor ve yayın hayatımıza devam ediyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları