Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Periyodik Kontrol Mühendisi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Ankara, Mersin(İçel)
  • 1.07.2019
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Firmamız, TS EN/ISO IEC 17020 standardı kapsamında TÜRKAK akreditasyonu bulunan A tipi bağımsız muayene kuruluşudur. Türkiye genelinde, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı kapsamında periyodik ölçüm, kontrol ve muayene hizmetleri sunmaktadır.

 Firmamız, çalışmalarını yurtiçinde yaygınlaştırmak amacıyla yeni çalışma arkadaşları aramaktayız. Hizmet verdiğimiz alanlarda yüksek kalite ve teknik bilgilendirme sunmaktayız. Yeni çalışma arkadaşları ile bu geleneğimizi, genişleyen müşteri portfoyümüze sunmaya devam etmek istemekteyiz.

 Üniversitelerin Makine Mühendisliği , Elektrik, Elektrik-Elektronik  Mühendisliği;Elektrik Teknikeri  bölümlerinden mezun olmuş tecrübeli ya da yeni mezun çalışma arkadaşları firmamıza başvurabilirler.

 Yüksek hizmet kalitesi, kalite standartlarına uygun çalışma, düzenli raporlama ve arşivleme, bilginin gizliliği konularında titiz çalışma sergileyebilecek arkadaşlar, firmamız için tercih sebebi olacaktır.

 İlanımıza yukarıda belirtilen elektriksel ve mekanik ölçüm ve muayene alanlarında uzun süreli çalışmak isteyen potansiyel çalışma arkadaşlarımızın başvurmasını bekliyoruz.

 Periyodik kontrol mühendislerinin mesailerinin büyük bölümü sahada geçmektedir. Yoğun çalışma programına uyum sağlayabilecek ve saha çalışmasını benimseyen adayların başvurmasını rica olunur.

İlanımıza yukarıda belirtilen elektriksel ve mekanik ölçüm ve muayene alanlarında uzun süreli çalışmak isteyen potansiyel çalışma arkadaşlarımızın başvurmasını bekliyoruz.

 Periyodik kontrol mühendislerinin mesailerinin büyük bölümü sahada geçmektedir. Yoğun çalışma programına uyum sağlayabilecek ve saha çalışmasını benimseyen adayların başvurmasını rica olunur.

Aranan Nitelikler

Firmamızda periyodik kontrol mühendisi  ( Makine /Elektrik Elektronik Mühendisi )olarak çalışacak personel, aşağıda belirtilen koşullara uygun olarak çalışması istenmektedir:

Elektriksel kontrolörlüğe başvuranlar için; tercihen Topraklama Ölçüm ve Yetkilendirme Belgesi ve Elektrik İç Tesisat Denetim Belgesi sahibi olması.
İş Ekipmanlarının  ( Kaldırma İletme Ekipmanları ,Basınçlı Ekipmanlar, Yangın ve Havalandırma Tesisatı ) Periyodik Kontrolüne başvuranlar için; periyodik  kontrol alanında hizmet vermiş olması 
Verilen görevlendirmelere özen göstermesi ve saha çalışmasını buna göre programlaması.
Yapılan ölçüm, kontrol ve muayeneleri raporlayabilmesi.

Şehirler arası seyahat engeli olmaması.
Sık seyahat edilmesi gereken dönemsel çalışmalara uyum sağlayabilmesi.
Şehir içi ve şehirler arası araç kullanabilmesi. (B sınıfı ehliyet sahibi)
MS Office programlarını etkin olarak kullanabilmesi.
Raporlama ve arşivleme konusunda titiz olarak çalışabilmesi.
Mesai saatleri, form doldurma ve kalite sistemi gibi konularda titiz olan.
Tercihen, TS EN/ISO IEC 17020 standardı ve kalite yönetim sistemleri konusunda bilgi sahibi olması.
Akredite bir firmada çalışmanın sorumluluğunda olabilmesi.
İş sağlığı ve güvenliği mevzuatına uygun çalışabilmesi.
Firmanın kaliteli hizmet geleneği ve bilgi gizliliğine maksimum bağlılığı gösterebilmesi.
Takım çalışmasına yatkın olması. İyi iletişim kurabilmesi. Öğrenmeye açık olması.
Çalışma programının yoğunluğuna bağlı olarak, mesai saatleri dışında ve haftasonları çalışmaya uyum sağlaması.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş.
Mersin(İçel)
5.02.2024
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, Tekirdağ - Muratlı
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Bilyapı İnşaat A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

Neta Sertifikasyon ve Teknik Kontrol Ltd. Şti

   2017 yılında faaliyete başlayan ve merkezi İzmir'de bulunan kuruluşumuz, Ürün Güvenliği Testleri ve Belgelendirme, Sistem Belgelendirme, Endüstriyel Hizmetler, Eğitim, Periyodik Kontroller ve Kişi/Çevre Ölçümleri alanlarında müşterilerine en son ve en yüksek standartlarla hizmet sunmak için çalışmaktadır. Tüm Türkiye’de coğrafi alan kısıtlaması olmadan denetim ve belgelendirme faaliyetlerinde bulunabilmektedir.

     NETA Sertifikasyon, müşterilerine risk yönetim stratejileri için sürdürülebilir ve ölçülebilir katma değer yaratmayı hedeflemektedir. Bu sürdürülebilir yaklaşım tarafsız ve bağımsız bir şekilde belgelendirme, uygunluk değerlendirmesi, muayene ve eğitim alanında profesyonel ve yenilikçi hizmetler sunmaktır. Bu hizmetler ile toplumun kalite, güvenlik ve yaşama gücüne katkıda bulunmak temel bilincimizdir. Bunun için NETA Sertifikasyon her biri kendi mesleki deneyimleri ile konularında uzmanlaşmış profesyonel kadrosu ile hizmet vermektedir.

     NETA Sertifikasyon, müşteri ihtiyaçlarına en uygun maliyetlerle ve en kısa sürede cevap vererek, ürün ve hizmetlerine değer katmak için İzmir’in ulaşımı en kolay yerlerinden birisi olan Bayraklı’da konumlanmıştır.

     Verdiğimiz tüm hizmetlerde sizi mevzuatlara boğmadan, Karmaşık belgelendirme süreçlerini netleştirmeyi ve anlaşılması kolay hale getirmeyi taahhüt ediyoruz. Bunu gayet yalın bir dille açıklayarak yapmaya çalışıyoruz.

NETA Sertifikasyon %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

HakkımızdaYönetim Taahhütü
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları