Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Türk Hava Yolları ile Kariyerinde Uçuşa Hazır Mısın?
TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

Take-Off 101 Anadolu Part-Time

Türkiye
  • 23.02.2023
  • 1000+
AFETZEDE
TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI Take-Off 101 Anadolu Part-Time İş İlanı

İş Tanımı

Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) / Afetzede Öğrencilerimize Yönelik

Ülkemiz tarihinin en üzücü afetlerinden birini yaşadığımız bu günlerde her bir vatandaşımızın acısını ve Millî Bayrak Taşıyıcı Havayolu olmanın sorumluluğunu hissediyoruz. Bu zor günlerde depremden etkilenen öğrenci arkadaşlarımız Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) ilanımıza başvuru yapabilir, bir dünya markası olan Türk Hava Yolları ailesinin değerli bir parçası olabilirsiniz.

Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) Programı ile dünyada en fazla uluslararası noktaya uçan havayolu firması olan Türk Hava Yollarında kariyerine başlamak yeteneğinizi bir adım daha öne çıkaracaktır.

Başvuru Şartları

Yetenekli part-time arkadaşlarımız, sahip olduğu iletişim becerisi, ekip bilinci ve çözüm odaklı yaklaşımları sayesinde Take-Off 101 (Anadolu Part-Time) ile kariyerine zirvede başlama imkânı bulacaktır. Siz de aşağıdaki şartları taşıdığınızı düşünüyorsanız, başvurunuzu heyecanla bekliyoruz!

Aranan Nitelikler


  • T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olmak,
  • 01.01.1997 ve sonrasında doğmuş olmak,
  • En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak, (2024 yılında mezun olma koşulu aranmaktadır.)
  •  Vardiyalı çalışma düzeninde başvurmuş olduğunuz ofisimizde haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere haftada en fazla 30 saat çalışabilmek,
  • Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,
  • İyi derecede İngilizce bilmek,*Yapılacak olan İngilizce sınavında başarılı olmak.
  • 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'na göre depremden etkilenen iller olarak kabul edilen Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elâzığ’da kendisi ve/ya 1. dereceden yakını (anne, baba ya da kardeş) “afetzede” olarak değerlendirilen adaylarımız,
  • 11 ilin dışında okuyan ve 1. dereceden yakını (anne, baba ya da kardeş) “afetzede” olarak değerlendirilen adaylarımız sürece başvurabilecektir.

Başvuru Şekli ve Değerlendirme Süreçleri: 

  • Başvurular, yenibiris.com üzerinden 13.03.2023 tarihine kadar alınacaktır.
  • Görev tanımı ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.
  •  Çalışma yerleri: Adana, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Antalya, Denizli, Isparta, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Batman, Siirt, Elâzığ, Bingöl, Erzurum, Ağrı, Erzincan, Iğdır, Kars, Gaziantep, Kahramanmaraş, İstanbul, Hatay, İzmir, Kastamonu, Zonguldak, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Şırnak, Muş, Nevşehir, Ordu-Giresun, Samsun, Sinop, Şanlıurfa, Adıyaman, Sivas, Tokat, Trabzon, Rize-Artvin, Van, Hakkari’dir. 
  • Başvuru esnasında yalnızca ‘’tek çalışma yeri” tercih hakkınız bulunmaktadır. Başvurular, öğrencisi olduğunuz okulun ya da ikametinizin bulunduğu şehir uyumu gözetilerek değerlendirilmektedir.
  • Çalışma düzeni; normal düzende çalışan birimlerimiz ofisten esnek saatler ile çalışmakta olup bazı birimlerimiz vardiyalı çalışmaktadır.
  • Zorunlu stajı olan adaylarımız part-time çalışma sürecinde stajlarını çalıştıkları birimde gerçekleştirebilecektir.
  • Yukarıdaki şartları taşıyan adaylarımız sürece devam edebilecektir. Bu nedenle sınıf ve genel not ortalaması şartını sağladığınızı belgeleyebilmek için E-Devlet üzerinden alabileceğiniz güncel tarihli transkript(not dökümü) BelgesiniAdli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesini” (“Adli Sicil Sorgulama” ekranında kurum türü “Resmi” seçilmelidir),  kendinizin ve 1.dereceden yakınınızın (anne, baba ya da kardeş) İkametgâh Belgesini sisteme yükleyebilirsiniz.

İncelediğiniz ilan Afetzede İstihdam Projesi kapsamında yayınlanan bir ilandır. Projenin doğru kişilere destek sağlayabilmesi için başvuru sürecinde “Afetzede Belgesi” ibrazı zorunludur. Afetzede ibrazı olmayan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI

Türk Hava Yolları, Türkiye'nin ulusal hava yolu şirketidir. Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır.

Türk Hava Yolları'nın uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Orta Afrika, Güney Afrika, Kuzey ve Güney Amerika'ya kadar uzanmaktadır. 2015 yılında 61,2 milyon, 2018 yılında 75,2 milyon, 2019 yılında 74,3 milyon, 2020 yılında 28,0 milyon, 2021 yılında 44,8 milyon yolcu taşımıştır.

Amerikalı havacılık derecelendirme kurumu AviRate tarafından 2018 yılında verilen 5 yıldızlı küresel hava yolu ödülünü günümüze kadar taşımakta.

Skytrax'ın 2016 ödüllerine göre arka arkaya 6. kez Avrupa'nın en iyi hava yolu seçilmiştir. Ayrıca pek çok alanda yüksek dereceler elde etmiştir. Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları; 127 ülkede, 53'ü iç hat, 287'si dış hat olmak üzere 335 şehir ve 340 havaalanına uçmaktadır. Bu geniş uçuş ağı sayesinde dünyanın en çok ülkesine sefer düzenleyen havayolu unvanına sahiptir.

Ayrıca Türk Hava Yolları'nın, Antalya merkezli SunExpress hava yolunda Lufthansa ile %50-%50 ortaklığı, Saraybosna merkezli B&H hava yollarında %49 ortaklığı ve Tiran merkezli Air Albania'da ise %49,12 ortaklığı vardır. Ankara merkezli AnadoluJet hava yolu markasının da sahibidir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları