Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Türk Hava Yolları ile Kariyerinde Uçuşa Hazır Mısın?
TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
19.03.2024
Firmanın Tüm İlanları

Take-Off 101 Part-Time Öğrenci

İstanbul Avrupa Yakası
  • 23.02.2023
  • 1000+
TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI Take-Off 101 Part-Time Öğrenci İş İlanı

İş Tanımı

Take-Off 101 (Part-Time Öğrenci)

Take-Off 101 Programı, dünyada en fazla uluslararası noktaya uçan havayolu firması olan Türk Hava Yollarında kariyerine başlamak isteyenlere birbirinden farklı alanlarda part-time çalışma imkânı sunuyor.

Türk Hava Yolları ailesinin bir parçası olacak ve değerine değer katacak yetenekli part-time çalışma arkadaşları arıyoruz! Siz de bir dünya markası olan Türk Hava Yolları ailesinin hem değerli bir parçası olabilir hem de kendinizi geliştirmek için sayısız imkânlardan faydalanabilirsiniz.

Take-Off 101, lisans 3. ve 4. sınıf öğrencisiyken değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan öğrencilere eğitimlerine devam ederken yaklaşık 12 ay part-time çalışma fırsatı sunan bir yetenek programıdır.

Değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayıp part-time olarak işe alınan yeteneklerimiz, çalışma dönemini başarıyla tamamlamaları ve 2024 yılında mezun olmaları sonrasında tam zamanlı işe alınmak üzere değerlendirilecek ve büyük ailemizin değerli bir parçası olma fırsatını yakalayacaklardır.

İş hayatına Türkiye'nin ve dünyanın sayılı markalarından Türk Hava Yollarında, büyük bir aileye sahip olmanın verdiği güvenle ve dünyayı birbirine bağlayan network ağına sahip bayrak taşıyıcı firmada başlamak yeteneğinizi bir adım daha öne çıkaracaktır. 

Türk Hava Yolları, tüm insan kaynakları uygulamalarında çalışan memnuniyeti ve mutluluğunu ön planda tutarak; yetkinliği temel alan, iletişim odaklı bir kültürü sürdürür.

Lider çalışan deneyimi uygulamaları ve insan odaklı yaklaşımı sayesinde Türk Hava Yolları, en mutlu şirketlerin belirlendiği Happy Place to Work Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Araştırması kapsamında “Olağanüstü Çalışan Deneyimi Ödülü”nü almaya hak kazanarak “Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri” arasında seçilmiştir. 

Başvuru Şartları

Yetenekli part-time arkadaşlarımız, sahip olduğu iletişim becerisi, ekip bilinci ve çözüm odaklı yaklaşımları sayesinde Take-Off 101 ile kariyerine zirvede başlama imkânı bulacaktır. Siz de aşağıdaki şartları taşıdığınızı düşünüyorsanız, başvurunuzu heyecanla bekliyoruz!

Aranan Nitelikler

  • T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olmak,
  • 01.01.1997 ve sonrasında doğmuş olmak,
  • En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak, (2024 yılında mezun olma koşulu aranmaktadır.)
  • 100’lük sistemde en az 65,4’lük sistemde en az 2,50 genel not ortalamasına sahip olmak ve olduğunu belgeleyebilmek,
  • İstanbul ve Ankara’daki ofislerde, haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere haftada en az 16 saat - en fazla 30 saat çalışabilmek,
  • Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,
  • İyi derecede İngilizce bilmek ve yapılacak olan İngilizce sınavında başarılı olmak.

Başvuru Şekli ve Değerlendirme Süreçleri: 

  • Başvurular, yenibiris.com üzerinden 13.03.2023 tarihine kadar alınacaktır.
  • Çalışma yeri İstanbul ve Ankara olup İstanbul'da çalışacak kişilerin İstanbul ve çevresinde; Ankara'da çalışacak kişilerin ise, Ankara ve çevresinde öğrenim görüyor olması tercih edilecektir.
  • Çalışma düzeni; normal düzende çalışan birimlerimiz ofisten esnek saatler ile çalışmakta olup bazı birimlerimiz vardiyalı çalışmaktadır.
  • Zorunlu stajı olan adaylarımız part-time çalışma sürecinde stajlarını çalıştıkları birimde gerçekleştirebilecektir.
  • Yukarıdaki şartları taşıyan adaylarımız sürece devam edebilecektir. Bu nedenle sınıf ve genel not ortalaması şartını sağladığınızı belgeleyebilmek için güncel tarihli transkriptinizi ve Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesini” (“Adli Sicil Sorgulama” ekranında kurum türü “Resmi” seçilmelidir) başvuru yapmadan önce özgeçmişinize dosya olarak eklemelisiniz. 

Çalışma Fonksiyonları 

Çalışma fonksiyonları hakkında bilgi almak için tıklayın.
  • İnsan Kaynakları Fonksiyonu
  • Kalite ve Standardizasyon Fonksiyonu
  • Muhasebesel ve Finansal Süreçler Fonksiyonu
  • Operasyon Fonksiyonu
  • Pazarlama ve Satış Fonksiyonu
  • Marka ve Müşteri Fonksiyonu
  • Planlama Fonksiyonu
  • İnovasyon Fonksiyonu
  • Ticari Fonksiyonu
  • Teknik Fonksiyonu

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI

Türk Hava Yolları, Türkiye'nin ulusal hava yolu şirketidir. Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'dadır.

Türk Hava Yolları'nın uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Orta Afrika, Güney Afrika, Kuzey ve Güney Amerika'ya kadar uzanmaktadır. 2015 yılında 61,2 milyon, 2018 yılında 75,2 milyon, 2019 yılında 74,3 milyon, 2020 yılında 28,0 milyon, 2021 yılında 44,8 milyon yolcu taşımıştır.

Amerikalı havacılık derecelendirme kurumu AviRate tarafından 2018 yılında verilen 5 yıldızlı küresel hava yolu ödülünü günümüze kadar taşımakta.

Skytrax'ın 2016 ödüllerine göre arka arkaya 6. kez Avrupa'nın en iyi hava yolu seçilmiştir. Ayrıca pek çok alanda yüksek dereceler elde etmiştir. Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları; 127 ülkede, 53'ü iç hat, 287'si dış hat olmak üzere 335 şehir ve 340 havaalanına uçmaktadır. Bu geniş uçuş ağı sayesinde dünyanın en çok ülkesine sefer düzenleyen havayolu unvanına sahiptir.

Ayrıca Türk Hava Yolları'nın, Antalya merkezli SunExpress hava yolunda Lufthansa ile %50-%50 ortaklığı, Saraybosna merkezli B&H hava yollarında %49 ortaklığı ve Tiran merkezli Air Albania'da ise %49,12 ortaklığı vardır. Ankara merkezli AnadoluJet hava yolu markasının da sahibidir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları