Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

YÖNETİCİ ASİSTANI

Ankara
  • 11.11.2020
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

FİRMAMIZ MERKEZ OFİSİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; DİKSİYONU DÜZGÜN, DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖNEM VEREN, İLETİŞİMİ KUVVETLİ, OFİS İŞLERİNİN PROGRAMINI, PLANLAMASINI TAKİP EDEBİLECEK, RANDEVULARI PLANLAYACAK, SEKRETERYA İHTİYACINI KARŞILAYABİLECEK, MUHASEBE İLE İLETİŞİMİNİ SAĞLAYACAK, ÖN MUHASEBE BECERİSİNE SAHİP, BİLGİSAYAR KULLANIMI İYİ OLAN YÖNETİCİ ASİSTANI OLARAK ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞINA İHTİYAÇ DUYMAKTAYIZ.

Aranan Nitelikler

Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, (Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, İşletme, İktisat, Maliye vb.)
İletişim ve koordinasyon becerisi yüksek,
Evrak ve kargo trafiğini yönetebilecek,
Toplantı planlamaları ve organizasyonunu yönetecek,
Organizasyon becerisi olan,
Ekip çalışmasına uyumlu,
Dinamik, güler yüzlü, diksiyonu düzgün,
Disiplinli, sistemli ve raporlama yeteneğine sahip,
MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
Analitik, iletişim ve koordinasyon becerisine sahip
Takım çalışmasına yatkın, yüksek çalışma temposunda çalışabilecek,
Düzenli tertipli ve dış görünüşüne önem veren çalışma arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BİLGE ARI BİLİŞİM EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
Ankara - Çankaya
Bugün
ANKARA MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Ankara - Altındağ
11.01.2024
ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL YÜCE OKULLARI
Ankara
Bugün
BAŞVUR
TML Eğitim Danışmanlık
Ankara - Çankaya
Dün
Amerikan Kültür Dil Okulu
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
NETMAK KESİCİ TAKIM İML. VE PAZ. LTD. ŞTİ.
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Ankara
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

2M YÖNETİM DANIŞMANLIK İNŞ. TEM. GIDA. TEKS. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

“İnsan Odaklı Hizmet”Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu ihtiyacın farkındalığı ile toplu yaşam alanlarınızı daha konforlu ve güvenli hale getirerek insan odaklı bir anlayışla yönetmekteyiz. 2M Yönetim Danışmanlık olarak Yenilikçi anlayış, Kalite ve Güven temelinde; Apartman, Site, Rezidans, AVM, İşhanları, Sosyal Tesisler ve her türlü Toplu Yaşam Alanlarının Profesyonel Yöneticiliğini yapmakta, çözüm ortaklarımız ile birlikte bütün ihtiyaçlarını karşılamaktayız.Firma olarak temelinde insan olan bütün Toplu Yaşam Alanlarında sistematik yönetim anlayışını benimsiyor, sizlere kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Profesyonel yönetim adına görmek istediğiniz hizmetleri, yenilikleri eksiksiz ve zamanında yerine getiriyoruz. Çalışma alanlarımız temizlikten, hukuk danışmanlığına, mali işlerden, çevre düzenleme ve peyzaj hizmetlerine kadar çok geniş kapsamlıdır. Toplu yaşam alanlarının; özel ihtiyaç duyulan bütün yapı, bakım, onarım ve taleplerine göre çözüm üretmekteyiz.Temel hedefimiz siz değerli müşterilerimizin huzurlu, sağlıklı, mutlu ve temiz alanda; çağdaş ve kaliteli yaşam standardına ulaşmasını sağlamaktır. 2M yönetim danışmanlık; siz değerli müşterilerimize sosyal ortamlar yaratacak, zamandan tasarruf ettirecek, konfora ulaştıracaktır. Firmamız çözüm odaklı, hızlı ve güvenilir hizmet sağlamanın teminatı ile çalışmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları