Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ACCOUNTS PAYABLE CLERK

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Şişli
  • 22.01.2020
  • Yönlendirmeli İlan

İş Tanımı

Kariyer Yolculuğunuza Bizimle Başlayın
St. Regis markası, ilk lüks otelciliği 110 yılı aşkın bir süre önce St. Regis New York'un açılması ile başlatmıştır. John Jacob Astor IV'nin New York Beşinci Caddede Beaux-Arts baş yapıtının kapılarını açtığı andan başlayarak, St. Regis, her zaman zarafetin ve ısmarlama hizmetin sembolü olagelmiştir. Günümüzde ise, dünyanın dört bir yanında 40'tan fazla en iyi adreslerde bulunan otelleri ile St. Regis, trendlerin doğduğu, sınırların aşıldığı, kısacası konukların mükemmeli yaşadığı bir yerdir. Sizi St. Regis'teki kariyerleri keşfetmeye davet ediyoruz.
 

Aranan Nitelikler

Marriott International, çeşitli iş gücünden çalışanları işe almayı ve birleştirici bir kültürü sürdürmeyi görev edinmiş, fırsat eşitliği güden bir işyeridir. Marriott International, engel, askerlik durumu veya federal, yerel yasalar ya da devlet yasalarıyla korunan başka herhangi bir esasa dayanarak ayrımcılık yapmaz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HAMPTON BY HİLTON İSTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Bugün
BAŞVUR
COMET OTELCİLİK
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
MARMARA PASLANMAZ METAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
MAKİŞ İNŞAAT
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
PULLMAN ISTANBUL HOTEL & CONVENTION CENTER/ MERCURE ISTANBUL WEST HOTEL & CONVENTION CENTER
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
URANUS HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MARRIOT INTERNATIONAL

KENDİ YOLUNUZU
YARATIN

Marriott International’da kendi damgasını vuran hayalperestleri kutlarız, bunun için iyi bir nedenimiz var.

Kurucularımız J.W. ve Alice Marriott, küçük bir fikirle başladılar, bir alkolsüz bira standı ile. Oradan büyüyerek küçük otel işine dönüştü ve sonra daha büyük bir başka otele. Birlikte geleceklerini değiştiren bir şey yarattılar – belki sizinkini de. Harika bir kariyer her zaman büyük bir macera olmuştur. Şimdi sıra sizde.

YENİ FIRSATLARI KEŞFEDİN

Kimi tanıdığınız önemlidir – ve küresel olarak 7.000’in üzerinde tesisimizle – biz insanları tanırız. Fakat biz sizi tanımak istiyoruz. Günlük hayatınızı bir maceraya, yarına uzanan bir yolculuğa yükseltme fırsatını teklif ediyoruz. Siz nereye gitmek istiyorsunuz?

SINIRSIZ OLASILIKLAR

Marriott International, dünya çapında 131 ülkede 30 saygın otel markasına sahiptir ve hala büyüyoruz. Fırsatlar çok! Kariyerinizde atacağınız yeni adım sizi en büyük maceranıza götürebilir.

Seyahat İkramiyeleri ve Avantajları

İçinde yaşadığınız dünyayı keşfetmeniz için sizi teşvik ediyoruz, dolayısıyla binlerce küresel tesisimizde cömert otel ve yiyecek indirimleri sunuyoruz. Yolculuk yapmak için harika bir yol! İş arkadaşlarımızı düşünürüz, bu nedenle aynı zamanda kapsamlı ve rekabetçi bir avantajlar programımız bulunmaktadır.

Takdir ve Ödüller

Marriott, başarı ve bağlılığı takdir eder. Liderlik ve sıradışı hizmeti onurlandırır ve teşvik ederiz. Ayrıca başarılı işe yönlendirmeler ve uzun yıllar süren hizmet için prim öderiz. Sıkı çalışmanın tanınması gerektiğine inanırız.

Growth Opportunities

Marriott sizinle gelişen bir kariyere inanır. Ayrıca, geniş deneyimlerin daha zenginleştirici tecrübeler sunduğuna inanırız. Gitmek istediğiniz yere ulaşmanız için profesyonel gelişim, rehberlik ve eğitim sunarız.



Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları