Ana Sayfa İnsan Kaynakları Mplus Türkiye’de Atama

Mplus Türkiye’de Atama

3918
0

BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketi Mplus Group Türkiye, Gürcistan ve MENA Satış ve İş Geliştirme Direktörü olarak Funda Eraslan atandı. Daha önce aynı şirket bünyesinde Global Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak görev yapan Eraslan, Mplus Türkiye sorumluluk bölgelerinde büyümeye katkıda bulunmak üzere yeni görevini devraldı.

BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu Mplus Group, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Kafkasya bölgesindeki büyüme çalışmaları kapsamında yeni bir atama gerçekleştirdi. Grubun Global Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak görev yapan Fatma Funda Eraslan, Mplus Türkiye’ye bağlı sorumluluk bölgelerinde büyümeye katkıda bulunmak için 1 Mart 2024 itibariyle “Mplus Türkiye, Gürcistan ve MENA Satış ve İş Geliştirme Direktörü” olarak görev yapmaya başladı.

2007 yılında Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan Fatma Funda Eraslan, akademik eğitimini Alliance Manchester Business School’da Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi üzerine yüksek lisans yaparak sürdürdü. İş hayatı boyunca ulusal ve uluslararası ölçekte, üst düzey rollerde görev alan Eraslan, özellikle havacılık ve lojistik sektörlerinde, iş geliştirme ve satış alanlarında önemli başarılara imza attı. Türkiye dışında Hindistan ve Avrupa’da üstlendiği roller ile uluslararası deneyimini pekiştirdi. 2022 yılında Mplus Group’a katılarak global pazarlama fonksiyonlara yönelik attığı adımlarla grubun küresel marka bilinirliğine üst düzey bir boyut getirdi.

Eraslan, uluslararası deneyimi ve liderlik becerileri ile grubun küresel rekabet gücünü artırmaya yönelik operasyonlarına katkıda bulunacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz