CEO’lar 2024 Gündemini Konuşuyor

3565
0

Momentum’24 İş Zirvesinin panelleri arasında yer alan CEO’24 oturumu Türkiye’nin önde gelen iş insanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Deniz Bayramoğlu’nun yaptığı panele ASELSAN Genel Müdürü Ahmet AkyolSürat Kargo Genel Müdürü Cem OğuzAvansas CEO’su Gary Fox ve Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya yer aldı.

İş dünyasının 2024 gündemi hakkında fikirlerini paylaşan katılımcılar,  CEO’lar gelecek yılla ilgili öngörülerini ise büyük bir şeffaflıkla açıkladı.

CEO’24 oturumuna katılan Aselan Genel Müdürü Ahmet Akyol panel sırasında çok önemli bir müjde verdi ve Hava Savunma sistemimiz Siper’in gelecek yıl Türk Ordusu tarafından kullanılacağını açıkladı.

Öte yandan aynı oturumda yer alan Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, hizmet verilen kişiler ya da şirketler için kandırılmışlık duygusunu yönetmenin çok önemli olduğunu vurguladı. Kaya, “Kandırılmışlık duygusunu yönetemezseniz kaybetmeye mahkumsunuz” diye konuştu. Aynı oturumda Avansas CEO’su Gary Fox ve Sürat Kargo Genel Müdürü Cem Oğuz, lojistik ve e-ticaret sektörleri için kıymetli bilgiler verdi.

Panelin tamamını videomuzdan izleyebilirsiniz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz