Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Asansör Bakım-Onarım Şefi

  • 21.09.2022
  • 0 - 20 Başvuru

İş Tanımı

  • Asansör ve yürüyen merdivenlerin periyodik bakım ekiplerini sevk ve idare etmek
  • Saha ve servis operasyonlarını yürütmek.
  • Bakım, onarım, arıza konusunda gerektiğinde müşteri ile iletişimi sağlamak ve gerekli yazışmaları yürütmek.
  • Kalite talimatlarına ve önerilen düzeltici faaliyete göre gereken faaliyetleri başlatmak, kontrol ve koordine etmek.
  • Sorumlu olduğu projelerin iş programını hazırlamak ve program dahilinde ilerlemesini sağlamak.
  • Sipariş takibi yapmak.Firma ve müşteri koordinasyonunu sağlamak.
  • Son kontolleri yapmak ve ürünleri müşteriye teslim etmek.

Aranan Nitelikler

  • Meslek yüksek okulu veya mühendislik fakültesi ilgili bölümlerinden mezun.
  • En az 2 yıl Asansör deneyimi
  • MS Office programlarını etkin şekilde kullanabilen,
  • Analitik düşünme yetkinliğine sahip, koordinasyon yetkinliği güçlü
  • İletişim ve planlama kabiliyeti yüksek, sorumluluk sahibi,
  • Teknik konumda yeterli donanım ve bilgiye sahip
  • Esnek çalışma temposuna ayak uydurabilen
  • Dinamik, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
  • Takım çalışmasına yatkın
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Sürücü ehliyeti bulunan ve aktif araç kullanabilen
  • Takım arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OLİMPİK HAVUZ MAKİNA TESİSAT VE İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
OLİMPİK HAVUZ MAKİNA TESİSAT VE İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
Tam zamanlı İş Yerinde
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
İNTEGRAL BOYA ÖLÇER CİHAZLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İNTEGRAL BOYA ÖLÇER CİHAZLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
Tam zamanlı İş Yerinde
DoubleTree by Hilton İstanbul Moda
DoubleTree by Hilton İstanbul Moda
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
ÖZEL ERDEM HASTANESİ
ÖZEL ERDEM HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
 Cevahir Hotel Asia
Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
Hilton Istanbul Bakırköy Hotel & Conference Center
Hilton Istanbul Bakırköy Hotel & Conference Center
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
HİLTON İSTANBUL KOZYATAĞI
HİLTON İSTANBUL KOZYATAĞI
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
BAHÇEŞEHİR OKULLARI ANONİM ŞİRKETİ
BAHÇEŞEHİR OKULLARI ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Ay
Tam zamanlı İş Yerinde
DEKALB HOTEL İSTANBUL
DEKALB HOTEL İSTANBUL
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

VIP GRUP ASANSÖR SAN.TİC. LTD. ŞTİ.

VIP ASANSÖR şirketi olarak en yüksek kalitede ürün ve hizmetleri sunmak için sistem geliştirme, kurulum, ayarlama bakım ve servislerine kadar bütün yönlerini kapsayan bir çerçeve inşaa ettik. 130 yıldan daha uzun süredir geliştirilen kapsamlı teknoloji ve yenilikleri kullanarak sektörün kalitesini daha da arttırmayı hedefliyoruz. VIP ASANSÖR kuruluşundan bu yana en teknolojik sistem ve yöntemleri kullanarak yaptığı işlerle asansör sektörüne değer katmaya devam etmektedir. Güvenli ve keyifli asansörler için müşterilerin beklenti ve gereksinimlerine yanıt vermekte, sürekli olarak daha fazla yenilik geliştirmeyi sürdürmektedir. Kurumsal faaliyetlerimizin amacı müşterilerimizin ürünlerimizde ki memnuniyetiniarttırmak ve VIP ASANSÖR' lerine güvenini kazanmaktır. 

VIP ASANSÖR küresel alanda toplum gelişimine de katkıda bulunarak, iyi bir kurumsal firma olmayı kendine misyon edinmiştir. Güvenlik ve uyumluluğa en yüksek önceliği verme temel politikamıza dayanarak kurumsal sosyal sorumluluklarını yürütüyor doğal çevreye tam önem veriyor gelişen toplumun ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Kaynak ve enerjiden tasarruf etmek için elimizdengeleni yapıyoruz.

-VIP ASANSÖR, 2004 yılından itibaren misyon edindiği kalite ve güven standardı ile projelendirme üretim montaj ve satış sonrası hizmet kalitesiyle büyük başarılara imza atmaya devam edecektir. AGK GROUP A.Ş., 1998 yılında Rize’de kuruldu. Turizm ve İnşaat konularında faaliyet gösteren kuruluş, tamamladığı projelerle, sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.2004 yılında AGK GROUP bünyesinde kurulan VIP ASANSÖR, ait olduğu grubun gücünden kazandığı ivme ile, asansör sektöründe kısa sürede büyük başarılar elde etti. Yönetim kurulu başkanlığını Atilla Güney KURTKAYA’nın yaptığı kuruluş, büyüyerek yoluna devam etmektedir.

Misyonumuz;

  • Güvenli, yüksek kaliteli ve uygun maliyetli Asansör projeleri tasarlamak, montajı gerçekleştirmek ve tamamlamak; müşterilerimiz ile birlikte anlaştığımız iş programına uymak, tüm bunları gerçekleştirirken, VIP ASANSÖR Çalışanlarının kariyer gelişimine yardımcı olmak.

Vizyonumuz;

  • Farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamak. Hem Lider, Hem Öncü Olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları