Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gişe Destek Yetkilisi (Part Time)

Zonguldak, Denizli, Muğla, Samsun, Kütahya, Trabzon, Nevşehir, K.Maraş, Karabük, Konya, Gaziantep, Bursa, Edirne, İzmir, Ankara, Aksaray, Antalya, Sakarya, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası
  • 9.03.2018
  • 1000+

İş Tanımı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Gişe İşlemleri Yetkili (Part Time)" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.

Banka şubelerinde hafta içi hergün öğleden sonra  ya da Pazartesi-Cuma ve yoğun günlerde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları alınacaktır.

İstanbul (Fatih-Şişli-Kadıköy-Gaziosmanpaşa-Büyükçekmece-Bahçelievler-Beyoğlu-Esenler-Güngören-Arnavutköy-Avcılar-Bağcılar-Küçükçekmece-Esenyurt-Başakşehir-Ataşehir-Eyüp-Zeytinburnu-Şenesevler-Beyazıt), Sakarya (Adapazarı), Antalya (Merkez, Kemer, Kepez), Aksaray, Ankara(Pursaklar-Emek-Esertepe-Aydınlıkevler), İzmir (Konak, Gaziemir, Karşıyaka), Edirne, Bursa (Nilüfer-İznik), Gaziantep (Şehitkamil-Organize Sanayi), Karabük, Konya (Karatay), Kahramanmaraş (Elbistan), Nevşehir, Trabzon (Akçaabat, Mumhaneönü), Kütahya (Simav), Samsun (Vezirköprü, Organize Sanayi), Muğla (Halikarnas), Denizli (Çivril), Zonguldak (Alaplı), Giresun (Espiye), Bartın (Merkez).

Aranan Nitelikler


4 yıllık İktisadi ve İdari Bilimler ve Mühendislik Fakültesi  mezunu veya 3-4. sınıf öğrencisi,
Operasyonel işlemleri mevzuat ve yönetmeliklere uygun olarak yürütebilecek,
Planlama ve organizasyon yönü kuvvetli,
İnsan ilişkilerinde başarılı,
Takım çalışmasına yatkın,
MS Office uygulamalarına hakim,
İnsan ilişkilerinde başarılı,
Takım çalışmasına yatkın,
MS Office uygulamalarına hakim.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel) - Silifke
Bugün
BAŞVUR
Cern Koleji Beylikdüzü Kampüs
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
AŞAHİNLER İNŞAAT GAYRİMENKUL OTOMOTİV SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Muğla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
ATMACA OFİS MOBİLYA VE TASARIM LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

RECRUITER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

Recruiter Human Resources Consultancy, gerek müşterileri gerekse adayları için, dinamik, sonuç odaklı ve kaliteli hizmet anlayışı benimsemiş, insan kaynakları seçme ve yerleştirme danışmanlık firmasıdır. Müşteri memnuniyetini ve profesyonel işbirliklerini prensip olarak benimsemiş olan firmamız, müşterilerimizin işe alım süreçlerindeki ihtiyaçlarını doğru analiz ederek, takipçi, hızlı, özverili, sistematik ve pozitif bakış açısı ile müşterilerimize en verimli çözümler üretmektedir.

Recruiter Human Resources Consultancy, sektördeki deneyimli danışman kadrosuyla, kurumun beklentilerine ve pozisyonun ihtiyaçlarına ve yetkinliklerine en uygun kişileri, kuruma kazandırmayı amaçlar. Kurumsal performansın, bireysel performansa bağlı olduğunu düşünen firmamız, doğru aday seçimleri ile personel devinim hızını ve dolayısıyla kurumun maliyetlerini en aza indirgeyerek, markaların verimliliğini kısa ve orta vadede maksimum düzeye çıkartmayı amaçlamaktadır.

Recruiter Human Resources Consultancy ile çalışan müşterilerimiz, ihtiyaçlarının net olarak tespit edildiğini, kendilerine geri beslemelerle  çözümler üretildiğini, etik değerlere önem verildiğini  ve fark yaratan uzman bir profesyonel ekiple çalıştıklarını bilmektedirler.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları