Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Adıyaman Sanko Konteyner Kent Shell Öğrenim Birimi Yöneticisi
TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
Adıyaman
Dün
Kaynak Geliştirme Uzmanı
TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Dün
Teşkilatlanma ve İnşaat Süreçleri Uzmanı
TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Dün
Ateşböceği Öğrenim Birimi Yöneticisi - Bilişim Teknolojileri
TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
Türkiye
Dün
Tüm Branşlarda Öğretmen Alımı Genel Başvuru
TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
Türkiye
Dün
Firmanın Tüm İlanları

İlk Fırsat Kaynak Geliştirme Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 7.07.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

TEGV

Genel Bilgiler

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), başta Suna Kıraç olmak üzere, eğitimin her şeyin başı olduğuna yürekten inanan bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin girişimi ile “devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmak” amacıyla 23 Ocak 1995 tarihinde kurulmuştur.İlköğretim çağındaki çocuklara “okul dışı eğitim desteği” vermeye odaklanan TEGV, yıllar içinde Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olmuştur. TEGV kurulduğu günden bu yana 7.000’in üzerinde kurumsal bağışçı, 650 binin üzerinde bireysel bağışçı, 151 milyon dolar nakit kaynak, on binlerce gönüllü, 2,5 milyonu aşkın çocuğa eğitim desteği vermiştir. TEGV’in 32 ilde 9 Eğitim Parkı, 38 Öğrenim Birimi, 20 Ateşböceği Öğrenim Birimi olmak üzere toplam 67 etkinlik noktası yer almaktadır.

Vizyonumuz

“Etkin ve fark yaratan eğitim programları ve sürdürülebilir yapısı ile ülkemizdeki her çocuğun erişebileceği bir STK olmak.”

 Misyonumuz

“İlköğrenim çağındaki çocukların çağdaş ve evrensel değerler ile cumhuriyetin temel ilkelerine sahip, donanımlı ve nitelikli bireyler olarak yetiştirilmeleri amacıyla devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmaktır.” 

TEGV sizi motive eden, takım ruhunu yansıtan, sorumluluk duygusunu yaşatan bir ortama davet ediyor. TEGV ile hayallerinize adım adım “Merhaba” demek isterseniz, Genel Müdürlük İş Geliştirme Bölümü bünyesinde görev yapacak Kaynak Geliştirme Uzmanı pozisyonuna başvurabilirsiniz.

İŞ TANIMI

  • Yeni bağışçı ve bağış kanalları açmak için çalışmalara destek verilmesi, bağışçı sistemi altyapı geliştirme çalışmalarına katkı ve koordinasyonun sağlanması, veri girilmesi ve raporlanması, uluslararası STK'ların kaynak geliştirme yöntemlerinin araştırılması, uyarlanması ve raporlanması,
  • Düzenlenecek kampanya ve organizasyonlara destek verilmesi,
  • Bağışçılara yönelik iş geliştirme ve yeni ürün geliştirme çalışmalarına destek verilmesi, bağış ürünleri ile nikah şekeri, paylaşım sertifikaları vb. ürünlerin satış ve stoklarının koordine edilmesi,
  • Bağış, bağış ürünleri veya iktisadi işletme ürünleri konularında e-posta ve telefon ile gelen sorulara cevap verilmesi, ayni bağışların takibinin yapılması ve raporlanması,
  • Yerel ve ulusal maratonlar için bağışların takip edilmesi ve bağış listelerinin oluşturulması, bağışçı ve koşucuların sertifikalarının hazırlanması, tanıtım ve ürün satışı için organizasyon ve etkinliklerde görev alınması.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin İletişim, Pazarlama ve İşletme bölümlerinden 2019 Haziran sonrası mezun olan,
  • Diploma notu 4'lük sisteme göre en az 2,5/100'lük sistemde 65 ve üzeri olan,
  • Daha önce tam zamanlı bir işte çalışmamış (Stajlar bu kapsamda değildir),
  • Tercihen MS Office programları ve diğer bilgisayar programlarına hakim,
  • Dikkatli, titiz, iş takibi yapabilen,
  • Sözlü ve yazılı iletişim becerisi olan,
  • Tercihen yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip olan.

Özet Bilgiler

TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFIAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Dün
İngiliz Kültür Dil Kursları
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara - Altındağ, İzmir - Konak, Antalya - Muratpaşa, Eskişehir - Odunpazarı
Dün
TRİBAL SAHADA PAZARLAMA
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
TRİBAL SAHADA PAZARLAMA
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
TRİBAL SAHADA PAZARLAMA
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
AYCAN TURİZM TAŞIMACILIK OTO. GIDA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, Kocaeli - Gebze
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI

-Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı TEGV, başta Suna Kıraç olmak üzere, eğitimin her şeyin başı olduğuna yürekten inanan bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin girişimi ile “devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmak” amacıyla 23 Ocak 1995 tarihinde kuruldu.

-TEGV, bugün ülkemizin karşı karşıya bulunduğu birçok sorunun temelinde eğitim yetersizliğinin bulunduğu, bu sorunu çözmeden çağdaş uygarlık seviyesine ulaşılmasının mümkün olmayacağı inancı ve buna katkıda bulunmak azmi ve arzusu etrafında birleşen 55 kişilik bir mütevelli heyetiyle kuruldu.

-İlköğretim çağındaki çocuklara “okul dışı eğitim desteği” vermeye odaklanan TEGV, yıllar içinde Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu oldu. TEGV 2009 yılında Bakanlar Kurulu tarafından “izin almadan yardım toplama” hakkına sahip vakıflardan biri olarak tanındı.

Misyonumuz:
  • İlköğrenim çağındaki çocukların çağdaş ve evrensel değerler ile cumhuriyetin temel ilkelerine sahip, donanımlı ve nitelikli bireyler olarak yetiştirilmeleri amacıyla devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmaktır.
Vizyonumuz:
  • Etkin ve fark yaratan eğitim programları ve sürdürülebilir yapısı ile ülkemizdeki her çocuğun erişebileceği bir STK olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları