Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

JAVA DEVELOPER - TÜM TÜRKİYE VEYA YURTDIŞI - REMOTE ÇALIŞMA İMKANI

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
  • 18.01.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

REA TEKNOLOJI
Yurt içi ve yurtdışında alanında en önde gelen kurumsal firmalara çözüm ortaklığı yapan, kendine ait ürünleri ve çözümleri ile teknoloji üreten,  genç, dinamik, yaratıcı, rekabetçi ve yenilikçi anlayışı ile büyüyen bir teknoloji firması olarak REA'nın JAVA yazılım geliştirme departmanında yer almak ister misiniz?

Java Developer:
Yurtdışı müşterilerimizdeki projelerde değerlendirilmek üzere JAVA yazılım ekibimize aşağıdaki özelliklerde takım arkadaşları arıyoruz.

  • Uzun soluklu ve çok prestijli yurtdışı projemizde, mevcut yurtiçi ekibimiz içinde görev alacak, tüm SDLC süreçlerine uygun olacak şekilde yazılım geliştirebilecek, yurtdışındaki ekiple de koordineli olarak çalışabilmesi gerekmektedir.
  • Kendini geliştirmeye açık olması ve verilen görevleri kaliteli ve zamanında yerine getirmesi beklenmektedir.
  • Çalışma saatleri hafta içi 900 - 1800 arasındadır. Ancak gerektiğinde çalışma saatleri olarak yurtdışı ekibiyle örtüşecek şekilde  akşam saatlerinde shift edebilmesi beklenmektedir. Buna uygun olarak sabah saatleri de ona göre geç başlayacak şekilde ayarlanabilecektir.
  • Yeteneğine göre, part time veya belirli günlerde (planlı olmak ve önceden belli olmak şartıyla) çalışabilecek adaylar da değerlendirilebilecektir.


İstenen Özellikler: 

  • JAVA konusunda en az 2 yıl tecrübeli.
  • SQL genelinde, MySQL özelinde bilgili
  • Tercihen: Java EE ve Spring Framework üzerinde çalışmış
  • Javascript/jQuery deneyimli.
  • B2 seviyesinde İngilizce


Lokasyon tercihi yoktur, tüm Türkiye'den başvurular değerlendirilecektir , yaşadığınız ilden ve uzaktan çalışma imkanı vardır.

Aranan Nitelikler

JAVA 2+ TECRÜBE.
SQL , MySQL
JAVA EE , SPRING FRAMEWORK
JAVASCRIPT / JQUERY
ENGLISH (B2+)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

REA TEKNOLOJI LTD ŞTİ

 REA Teknoloji İstanbul merkezli bir teknoloji şirketidir. Yazılım geliştirme ve teknolojiye sonsuz bir merak duyan teknoloji üreticileri tarafından kurulmuştur. İş dünyasında kendi alanlarında kendi ürünlerinin de bulunduğu mobil ve web çözümleri konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda teknoloji ile ilgili alanlarda başta Türkiye, ABD ve İngiltere'de önde gelen firmalara özelleştirilmiş çözümler konusunda danışmanlık ve ortaklık yapmaktadır. Aynı zamanda kendi ürünleri olan ve desteğini veren bir teknoloji firmasıdır. (e ticaret, mobil satış ve ödeme, lojistik, emlak)     

Tamamen yerli sermaye ile kurulmuş, tüm personelini kendisi yetiştirecek kadar özelleşmiş bir altyapıya sahiptir. Bunun yanında verdiği hizmet kalitesi ve çözümleri ile her zaman dinamik çözümlerle, yüksek kalite prensibini benimsemiş olup, özellikle open source teknolojilere oldukça hakim olarak yazılım maliyetlerinin düşürülmesi konusunda ciddi çözümler üretebilmektedir. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları