Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ofis ve Yönetici Asistanı

  • 27.05.2020
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Uluslararası sektörde ve iç piyasada hizmet veren ajansımızda ofis işleyiş operasyonuna ve yönetimine destek verecek, insan ilişkilerinde ve iletişimde kuvvetli, çözüm odaklı ve pratik düşünebilen, organize olabilen, verilen görevi sonuca götürebilen, sistemli bir şekilde, yoğun tempoda çalışabilecek takım arkadaşları arıyoruz. 

Ofis programlarına hakim ( word, excell, powerpoint ), bilgisayar ve ofis gereçlerini kullanabilen, sosyal medya ve güncel teknolojiye hakim, online araştırma, online işlem, satın alma ve iş takibi yapabilecek, yurt dışı ve yurtiçinden gelen misafirlerimizin ve şirket yöneticilerinin uçuş rezervasyonlarını yapmaya yetkin, ofis gereçlerinin tedariği için gerekli araştırmaları yaparak satınalmasını yapabilecek, idari işlerden anlayan, data girişi ve faturalama işlerinde başarılı olabilecek donanıma sahip adaylarla çalışmak istiyoruz.

Temel İngilizce bilgisi yurtdışından gelen misafirlerimizle ve mail trafiğini yönetebilmek için gereklidir, başlangıç seviyesinde kendini ifade edebilecek kadar ingilizceye hakim adayları da değerlendirmeye alıyoruz. Lütfen seviyenizi belirtiniz.

Aranan Nitelikler

Güleryüzlü, pratik düşünebilen, esnek çalışma saatleri ile ilgili problemi olmayan, moda ve reklam sektörüne ilgili olmak adaylar için artıdır. Fotoğraf çekmekten keyif alan, moda fotoğrafçılarını ve moda dergilerini takip eden, sosyal medya, ofis, idari işler becerilerine yatkın, sorumluluk sahibi organizasyon becerisi yüksek, araştırmacı ve girişimci adaylar tercih edilecektir.

Ofis programlarına hakim ( word, excell, powerpoint ), bilgisayar ve ofis gereçlerini kullanabilen, sosyal medya ve güncel teknolojiye hakim, online araştırma, online satın alma ve iş takibi yapabilecek, yurt dışı ve yurtiçinden gelen misafirlerimizin ve şirket yöneticilerinin uçuş rezervasyonlarını yapmaya yetkin, ofis gereçlerinin tedariği için gerekli araştırmaları yaparak satınalmasını yapabilecek, idari işlerden anlayan, data girişi ve faturalama işlerinde başarılı olabilecek donanıma sahip adaylarla çalışmak istiyoruz.

Pozisyon gereği çok yönlü düşünebilen, araştırmacı, sorumluluk alabilen ve aktif çalışmaktan keyif alabilecek bir ofis ve yönetici asistanı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
23.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
10.08.2023
BAŞVUR
Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR