Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Günlük ofis temizliği yapacak,gelen misafirlerimize ve çalışan personellerimize çay kahve servisi yapacak personel aramaktayız 

Aranan Nitelikler

Dilovası Fabrikamızda Temizlik Görevlisi aranmaktadır; En az ilkokul mezunu ,Şirket içi kurallara ve izin prosedürüne uyum sağlayabilecek, Şirketin çalışma düzenini kabul edebilecek, Kişisel temizliğine ve dış görüntüsüne özen gösteren titiz,dilovasında ikamet eden bir çalışan aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

LORİS PARFÜM
Kocaeli - Gebze
29.02.2024
BAŞVUR
LAMEC HOTEL BUSINESS
Kocaeli - Gebze
Dün
ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Kocaeli, Bursa
Dün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Kocaeli
Son 1 Hafta
Kocaeli
Son 1 Hafta
Kocaeli
Son 1 Ay
Kocaeli
24.02.2024
Kocaeli
19.02.2024
Kocaeli
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

UGR UĞUR HİDROLİK PNÖMATİK MAKİNE SAN TİC LTD ŞTİ

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE HİDROLİK SİSTEMLERİN ÜRETİMİ PROJELENDİRİLMESİ VE HİDROLİK MAKİNELERİN ÜRETİMİ VE MONTAJI YAPILMAKTADIR.


UĞUR HİDROLİK , Ülke sanayisinin ihtiyaçları doğrultusunda öncelikli olarak mühendislik hizmetleri sunan firmamız gelişen teknolojiye paralel olarak sürekli kendini geliştirmiş ve sektörde emin adımlarla devam etmektedir.

Projelere yönelik çalışmalar kapsamında teşkil edilen proje ofisimizde konusunda uzman tecrübeli mühendislerimiz tarafından proje çalışmaları yapılmakta ve hertürlü mühendislik hizmeti verilmektedir.Ayrıca firmamız globalleşen dünya şartlarında müşterilerin daima bir adım önde olabilmesi için mühendislik hizmetleri yanı sıra,AR-GE desteği de vermektedir.

UĞUR HİDROLİK, sektör içinde dünya genelinde kabul görmüş alanında lider 43 firmanın temsilciliğini yapmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları