Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Hava Kargo Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 13.05.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

- Uçak ile taşıma faaliyetleri çerçevesinde müşteriler, yurt dışı acenteler ve havayolları ile iletişimde olacak
- Havayolu ve acentelerden fiyat alacak ve müşterilere ve acentelere fiyat verecek
- İç taşıma organizasyonu, adrese teslim, adresten alma organizasyonu ve koordinasyonu yapacak
- Hava ithalat ve ihracat dosyaları takip edecek, Özet beyan verebilecek.
- Gümrük firmaları ile koordinasyonu sağlayacak.
- Hava Konşimentosu hazırlayacak
- Gerekli dokümantasyon ve rezervasyon işlemlerini yapapacak, rezervasyon bilgileri geçecek
- Yurtdışı acentelere pre-alert/ihbar geçecek
- Fatura takibi yapacak
- Cass raporlarını kontrol edecek
- Hava taşımasıyla ilgili tüm işlemler takip edebilecek.

Aranan Nitelikler

Üniversite Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, çok iyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip, * İhracat – İthalat Hava Kargo tecrübesi sahibi olan, *Bay adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, * Tercihen İstanbul Avrupa Yakasında ikamet eden, Şişli merkez ofisimizde çalışacak, takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, analitik düşünme becerileri gelişmiş, öğrenmeye açık, müşteri odaklı, cumartesi günleri yarım gün çalışabilecek takım arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DİGİSAT TEKN.PAZ.İHR.İTH.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PLANET ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET LTD ŞTİ

Planet Uluslararası Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi “Freight Forwarding” kavramına yeni bir bakış açısı ve kaliteli hizmet anlayışı getirmek üzere 09 Mayıs 2000 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

Planet, hızla değişen ve gelişen ulaştırma sektörünün gereklerini önceden tespit ederek ve bu gelişmelere göre sürekli olarak kendisini geliştirip yeniden yapılandırarak, uluslararası standartlarda bir “freight forwarder” şirketi olma konumunu sürdürmek için çalışmaktadır.

Planet, müşterilerine, talep ve beklentiler doğrultusunda zaman ve maliyet hesapları yaparak en uygun taşımacılık alternatiflerini sunmakta ve 21. yüzyıla uygun teknolojik donanım kullanarak gümrükleme ile birlikte uluslararası kara, hava, deniz, demiryolu ve multi-modal yük taşımacılığı hizmetlerini verebilmektedir.

Planet, komple ve parsiyel yük taşımacılığında gerek dünyanın en dinamik taşıma ve lojistik networklerinden biri olan World Freight Group’un Türkiye temsilcisi ve acentesi olarak, gerekse uluslararası alanda sektörde söz sahibi denizcilik ve hava yolu şirketleri ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda, ithalat ve ihracatta dünyanın yaklaşık 100 ülkesinde, 400 liman ve havaalanına yaptığı taşımaları uygun fiyatlı, hızlı ve güvenli olarak gerçekleştirmektedir.

Planet, müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önüne alarak, taşımacılık ve lojistik hizmetlerin en önemli bileşenlerinden biri olan gümrüklemenin taşıma hizmetleri ile birlikte tek çatı altında toplaması gerekliliğinden yola çıkarak, 2001 yılından beri bünyesindeki gümrük müşavirliği şirketi vasıtasıyla müşterilerine hızlı, güvenli ve kaliteli gümrükleme hizmeti de sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları