Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Şirket Sekreteri Yönetici Asistanı

Ankara
  • 6.11.2020
  • 200 - 500

İş Tanımı

İnşaat Taahhüt Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmamızın Merkez ofisinde Görevlendirilmek Üzere  konusunda deneyimli, yönetici asistanı Sekreter Alınacaktır.

Aranan Nitelikler

En az lise mezunu, tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Şirket merkezine gelen , giden evrakları düzenleyecek ve takip edecek,Ofisin genel düzeninden ve hijyeninden  sorumluGelen misafirleri karşılayıp ikramlarda bulunacak, Telefon ve mail trafiğini yönetebilecekOrganizasyon , Planlama ve temsil kabiliyeti yüksekDış görünümüne özen gösteren , diksiyonu düzgün,Ekip çalışmasına uyumlu,  iletişim becerisi yüksekSantral, fotokopi, yazıcı, tarayıcı gibi ofis cihazlarını kullanabilen,Hoşgörülü , güleryüzlü , işinde pratik ve hızlı

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş.
Ankara - Sincan
Son 1 Ay
BAŞVUR
BİLGE ARI BİLİŞİM EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
Ankara - Çankaya
Bugün
Amerikan Kültür Dil Okulu
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
NETMAK KESİCİ TAKIM İML. VE PAZ. LTD. ŞTİ.
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Ankara
Son 1 Ay
KA PROJE DANIŞMANLIĞI MÜHENDİSLİK A.Ş.
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
Ankara
2.03.2024
ANKARA MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Ankara - Altındağ
11.01.2024
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Antalya, Gaziantep - Şehit Kamil
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ÖLMEZ YAPI TAAH.İNŞ.ENERJ.MAD.NAK.SAN.VE TİC.A.Ş.

Ölmez İnşaat,kurulduğu 1996 yılından beri inşaat, taahhüt ve yapı malzemeleri üretim sektörlerinde hizmet vermekte olan, ülkemizin lider ve saygın şirketlerinden biridir.Çeyrek asırdır sektörde faaliyetlerini büyük bir başarı ve itibarla sürdürmekte olan Ölmez İnşaat,hem resmi devlet kurum ve kuruluşlarına hem de özel sektöre hizmet vermektedir. En ağır şartlarda ve zorlu iklim koşullarında bile iş yapabilme kabiliyeti sayesinde ülkemizin birçok farklı şehrinde faaliyet göstermektedir.

Türkiye’de mühendislik, inşaat ve proje yönetiminde fark yaratan 100’ün üzerinde başarılı projeye imza atan Ölmez İnşaat, sektörün geleceğini inşa etme sorumluluğu ve bilinciyle ilerlemektedir. Daima gelişen teknoloji ve yenilikleri takip ederek, en yüksek performansı ve başarıyı elde etmek için özveriyle çalışmaktadır. Profesyonel iş gücü kadrosu, yüksek yeterlilik düzeyindeki araç ve makine parkı ile üstlendiği projeleri zamanında ve sözleşmeye uygun olarak en üst kalitede bitirerek sektörde büyük bir güven kazanmıştır.Ölmez İnşaat, 2007 yılında Güneydoğu Anadolu bölgemizin gelişimine ve alt yapısına uzun soluklu bir değer katma amacıyla Diyarbakır’da Ölmez Beton fabrikasını kurmuştur. Toplam 70.000m2’lik bir faaliyet alanına sahip olan Ölmez Prefabrik Beton Yapı Elemanları Tesisi, bölgede istihdam yaratmanın ve ekonomiye katkı sağlamanın gururunu yaşamaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları